Şimdi Ara

Taraftara bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden takım gol yiyince defans kötü deniyor da, takım gol yemeden maçı bitirince kaleci efsane bir maç çıkarmış oluyor?

    Şu kaleciyi neden eleştirmeye korkuyorsunuz ki? İyi olduğu zaman övün ama kötü olduğunda da eleştirin. Kaç maç oldu hatalı goller yemesine rağmen, "hala defans kötü defans kötü" demekle olmuyor ki.

    takımın bekası için Yeni yönetim yeni başlangıçlar ve yepyeni sıfırdan kadro kurulmalı (muslera başta olmak üzere tüm futbolcular ile yollar ayrılmalı) ve Fatih hocayla ömürboyu sözleşme imzalanmalı ve Fatih hocamızın sanatını izlemeye başlamak gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba Kataloci,



    Sana katılıyorum. Muslera derhal bu kulübü terketmeli. Böylece kendini kurtarmış olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki takımın yediği golleri bi dikkatle inceler misin? Bekler sahada yok karşı tarafın kanatlardan cok rahat geldiğini görmüyor musun? Hakan - Semih - Chedjou ve Ahmetin hava toplarını hep kaçırdığını, duran toplardan sürekli kafa gollerini yediğimizi görmüyor musun? Bunların hepsine Muslera napacak? Karşı tarafın golleri hep oyuncuların cok rahat vurusları ile oluyor bunları kurtarmak cidden kolay bir şeyse Muslera kötü diyeceğim. Ama yok kardeşim stoperler arası uyum yok sürekli birileri uyuyor adamlar free vurul gol atıyor.
  • Yediği gollerde hatalı mı buna bakmak lazım. Rakip takımın rahat bi şekilde gol vuruşu yapmasına neden olursan kalecin ne kadar iyi olursa olsun o top eninde sonunda girer kaleye.

    Benim de merak ettiğim şu, bu sene şampiyonuz asacaz kesecez diyen arkadaşlar şimdi defansa kabahat buluyorlarsa şampiyon olacağız derken Semih, Sabri... Muşspor'da oynuyordu da sezon başı Bonuccı'nın yerine mi alındı ?

    Duran top - yan top çalışmazsan, stoperlerin uyumsuzsa, stoperlerin beli dönmüyorsa, ahmakça basit hatalardan pozisyon veriyorsan ve bunu sürekli yapıyorsan o zaman kaleciye bahane bulamam ben.
  • Ulan bi bitmediniz.... saysana bana kaç hatalı gol yemiş... önce beynini çalıştır sonra gel konu aç...

    takımı sıfırdan kuracakmışız. Muslera başta olmak üzere hepsi gidecek miş miş. Kulüp zaten para basıyor değil mi... öyle yapalım biz sezon sonu bütün futbolcuların tazminatlarını ödeyip kovalım. Sonra da 100 m Euro'ya Yen'i topçular alalım... Fm oynasak bile bu kadar fantezi yapamayız ciddiyim.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlamıyorum bir yere kadar tamamda çok abartıyorlar muslerayı.Son maçta gördük adam penaltı noktasının gerisinden atılan kafa topunu tutamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın Muslera nefreti bitmedi yahu. Naptı olm bu Muslera sana?

    Tamam adam bu sezon formsuz da, o defans hattı varken en başta Muslera gitmeli diyen zihniyetine çilekli sakız yapıştırayım emi.
  • Bu adamı ciddiye alıp yorum atan herkes bu adamın kafasına yakındır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolsan anlayanlar güzelce açıklamış ama anlamayan körü körüne taraftar olan bana sataşmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.