Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
4
Favori
133.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Bu ayki faturada bende kartalcell kazığı yiyicem bende.

3G modemimi çalıştığım bölgede iyi çekmediğ için telefona takarak internete (sadece m.facebook ve m.hotmail.com) girdim.
    3 gün sonra "fatura üst sınırına ulaştınız başka paket yoksa hızınız düşürülecektir" diye bir mesaj geldi.
    Hattımda halen 12 gb kota var bu arada.

Müşteri temsilcisini aradım telefona taktıysanız apn kullanımına girer bu ayda size 99 tl+kdv ekstra girer büyük ihtimalle dedi.

Oysaki Mart 2012'de hattı telefonuma takmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp teknik servisten bilgi almıştım.wap uzantılı sitelere girmezseniz birşey olmaz demişlerdi.Nitekimde ektra fatura gelmemişti.(bu konuşmanın tarihi saati ve müşteri temsilcisinin ismi mevcut)

Diyelimki hatalı bir fatura çıkarmasalar bile şu an ektra paketim olduğuu halde hızımı kestiler,net çok yavaş.
    Bakalım ayın 26,'sında sonra neler yaşıyıcaz.

Siz nedersiniz bilginiz varmı bu konuda?

bu paket güzelde işte avea yamukluk yapıp işte wap'tan bağlandı deyip yüksek faturayı geçiriyor benim tavsiyem artık olan olmuş taahüütün biter bitmez bu paketi kapat
    sonuçta bir adet modemin var işte avea'nın bir tane daha paketi var ister tablette ister cepte ister pc'de nerde istersen iste orada kullan hemde aşımsız bir internet paketi var ayrıca 5gb 15 tl'ye ek pakette alabiliyorsun...(5gb+5gb toplam 10gb =40 tl)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Bu ayki faturada bende kartalcell kazığı yiyicem bende.

3G modemimi çalıştığım bölgede iyi çekmediğ için telefona takarak internete (sadece m.facebook ve m.hotmail.com) girdim.
    3 gün sonra "fatura üst sınırına ulaştınız başka paket yoksa hızınız düşürülecektir" diye bir mesaj geldi.
    Hattımda halen 12 gb kota var bu arada.

Müşteri temsilcisini aradım telefona taktıysanız apn kullanımına girer bu ayda size 99 tl+kdv ekstra girer büyük ihtimalle dedi.

Oysaki Mart 2012'de hattı telefonuma takmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp teknik servisten bilgi almıştım.wap uzantılı sitelere girmezseniz birşey olmaz demişlerdi.Nitekimde ektra fatura gelmemişti.(bu konuşmanın tarihi saati ve müşteri temsilcisinin ismi mevcut)

Diyelimki hatalı bir fatura çıkarmasalar bile şu an ektra paketim olduğuu halde hızımı kestiler,net çok yavaş.
    Bakalım ayın 26,'sında sonra neler yaşıyıcaz.

Siz nedersiniz bilginiz varmı bu konuda?

bu paket güzelde işte avea yamukluk yapıp işte wap'tan bağlandı deyip yüksek faturayı geçiriyor benim tavsiyem artık olan olmuş taahüütün biter bitmez bu paketi kapat
    sonuçta bir adet modemin var işte avea'nın bir tane daha paketi var ister tablette ister cepte ister pc'de nerde istersen iste orada kullan hemde aşımsız bir internet paketi var ayrıca 5gb 15 tl'ye ek pakette alabiliyorsun...(5gb+5gb toplam 10gb =40 tl)
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi

Teşekkür ederim dostum gerçekten bu paket çok mantıklı görünüyor.
    Bana 5 gb bile fazlasıyla yetecektir,yetmesede ek paket ile aynı fiyat oluyor zaten şimdi ödediğimle.
    Taahütüm bitti aralık ayında.Bu ayki fatura kavgamızdan sonra geçerim bu pakete.

• Arkadaşlar gs mobil modemim interneti kapattıktan sonra kullanmadım evde kedarda duruyor. ihtiyacı olan varsa uygun fiyattan yollarım.

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

5gb hattimi yenilemek istiyorum dedim twitterdan.

Aradilar %20 yaptilar. Bayan konustu cok tatli bi sesi vardi. Dedim 1 aydir ben bu kampayayi almak icin ugrasiyorum.

23.20 kurus yapiyo. Telsiz vergisiyle

24.50 civari olacak super oldu.

Kotam da devam edicek. Oh be

10 liraya 4gb alsaydınız keşke. madem uzatma istegi var.

Onu kac defa sordum yok demislerdi. Bunu da zaten pes etmistim.

Bugun twitterdan attim. 20% dedi. Bende dedim 1 aydir ugrasiyordum bunu almak icin :)

varmı diye sorduysanız yok derler tabi.
    kendinden emin bi şekilde hattı kapatıcam diyicektiniz. onlar zaten bi işlem yapmadan sizi iptal birimine aktarıyolar. işte orda yapıyolar tekliflerini. 4gb 10 lira istermisiniz diye sorarlar. sormasalar bile al benim numarayı referans diye ver. bu şahısa niye verdiniz de. seve seve senide geçirirler o tarifeye.

Arkadasim numarani bana pm olarak gonderebilirmisin? Bugun benide aradilar 25 tlye devam etsinmi diye. Cok dedim kabul etmedim. Bir de senin numaranla sansimi deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 17 Ocak 2013; 0:54:36 >

pm attım

Tesekkur ederim

pm attım

Hocam bi pm de ben alabilir miyim?
    Bir de bu 10 tl lik 4 gb tan biraz bahseder misiniz? Devretme var mi gollerden mb var mi kota 4 du asabiliyo mu yoksa duruyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 17 Ocak 2013; 21:54:52 >

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

pm attım

Bir de bu 10 tl lik 4 gb tan biraz bahseder misiniz? Devretme var mi gollerden mb var mi kota 4 du asabiliyo mu yoksa duruyo mu?

devretme yok. 4gb yi aşabiliyo, programdan sınırlıyabilirsiniz ama. yada sürekli 5555 e kalan yazıp görebilirsiniz kotayı. numarayıda pm atıyorum.

quote:

quote:

pm attım

devretme yok. 4gb yi aşabiliyo, programdan sınırlıyabilirsiniz ama. yada sürekli 5555 e kalan yazıp görebilirsiniz kotayı. numarayıda pm atıyorum.

Tamam hocam bu aksam itibariyle ben de 10 liralik internet olayina dahil oldum.hemde bu ayin faturasi gelmeyecekmis.bu ay kullandigim internet hediye gibi oldu.ocak 27 de vergilerle birlikte 11.25 tl gelecekmis.tekrar tesekkur ederim.

• artık fazla benim numarayı kullanmayalım adamlar beni kara listeye alıcak :D üyelikten atıcak
    şaka şaka

artık fazla benim numarayı kullanmayalım adamlar beni kara listeye alıcak :D üyelikten atıcak
    şaka şaka

bir pm de ben alayım o zaman hocam
    teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm attım

Tamam hocam bu aksam itibariyle ben de 10 liralik internet olayina dahil oldum.hemde bu ayin faturasi gelmeyecekmis.bu ay kullandigim internet hediye gibi oldu.ocak 27 de vergilerle birlikte 11.25 tl gelecekmis.tekrar tesekkur ederim.

Siz nasil dahil oldunuz? Bugun aradim kapattiracam dedim ama o kampanya bitti dediler. 2 yil taahhutle vergiler dahil 19 tl olurmus. Ben de dusuneyim dedim. Sizin numarayi da alayim mumkunse. Bir tek bana indirim yapmiyorlar heralde:)

• Benim taahhut de ayin 26 sinda bitiyor. Aradim 4gb vergiler dahil 11.25 tl ya da kota asimsiz 5 gb ilk alti ay 19 tl, ikinci alti ay 25 tl teklif ettiler

4 gb lik paketi kullanan arkadaslar kullanilmayan kotanin devredilip devredilemedigini soyleyebilirse memnun olurum

Orijinalden alıntı: forcsf

Benim taahhut de ayin 26 sinda bitiyor. Aradim 4gb vergiler dahil 11.25 tl ya da kota asimsiz 5 gb ilk alti ay 19 tl, ikinci alti ay 25 tl teklif ettiler

4 gb lik paketi kullanan arkadaslar kullanilmayan kotanin devredilip devredilemedigini soyleyebilirse memnun olurum

benim de aynı zamanda bitiyor. demekki kötü mh temsilcisi denkgelmiş bana. bu 2 teklifi de sunmadı. sadece 12 ay taahhüt ile %20 indirim yapabilirim dedi. bide 24 ayda %30 varmış.
  • Arkadaşlar geçen yıl aldığım turkcell kamu vınn tarife sürem dolmak üzere. 1 yıl boyunca ayda 34.5 TL ye 4 GB net kullandım, görüyorumki çok daha uygun tarifeler var aveada, ben bu taraftar hatlarından alıp vınn modeminde kullanabilirmiyim. Yoksa bu vınn huewi modeli bir işe yaramazmı artık?

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar geçen yıl aldığım turkcell kamu vınn tarife sürem dolmak üzere. 1 yıl boyunca ayda 34.5 TL ye 4 GB net kullandım, görüyorumki çok daha uygun tarifeler var aveada, ben bu taraftar hatlarından alıp vınn modeminde kullanabilirmiyim. Yoksa bu vınn huewi modeli bir işe yaramazmı artık?

3g modem yani turkcelldeki vınn her zaman işe yarar. aveanın verdiği mf190 lardan daha bile kaliteli diyebilirim.

mesela şu kampanya da modem verilmiyor kendi modeminizi kullanabilirsiniz. sadece vınn programı yerine bir program kurmanız gerekecektir. turkcell dışında bir operatörden tarife alırsanız pm atın yardımcı da olurum.

bir de ttnet in 4gb tarifesi var diye biliyorum fiyat olarak uygun olan. modemi kendi de veriyor bunda.http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/3g-4gb-tarifesi.aspx

avea nın barcelona modemi vardı bi aralar hala var mı bilmiyorum.

asıl en iyi seçenek de şu var kademeli jet modem tarifesine hattınızı taşıyıp 1gb a 9 tl verip yetmiyorsa eğer 1gb ı aşmadan önce 15 tl ye ek 5 gb paket alınabilir. yeni aboneler için en mantıklı bu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

quote:

Benim taahhut de ayin 26 sinda bitiyor. Aradim 4gb vergiler dahil 11.25 tl ya da kota asimsiz 5 gb ilk alti ay 19 tl, ikinci alti ay 25 tl teklif ettiler

benim de aynı zamanda bitiyor. demekki kötü mh temsilcisi denkgelmiş bana. bu 2 teklifi de sunmadı. sadece 12 ay taahhüt ile %20 indirim yapabilirim dedi. bide 24 ayda %30 varmış.

bana da vermediler bir yıl daha 19 + telsiz kullanım vergisi şeklinde uzattı

Orijinalden alıntı: prodowns

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar geçen yıl aldığım turkcell kamu vınn tarife sürem dolmak üzere. 1 yıl boyunca ayda 34.5 TL ye 4 GB net kullandım, görüyorumki çok daha uygun tarifeler var aveada, ben bu taraftar hatlarından alıp vınn modeminde kullanabilirmiyim. Yoksa bu vınn huewi modeli bir işe yaramazmı artık?

3g modem yani turkcelldeki vınn her zaman işe yarar. aveanın verdiği mf190 lardan daha bile kaliteli diyebilirim.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi

mesela şu kampanya da modem verilmiyor kendi modeminizi kullanabilirsiniz. sadece vınn programı yerine bir program kurmanız gerekecektir. turkcell dışında bir operatörden tarife alırsanız pm atın yardımcı da olurum.

bir de ttnet in 4gb tarifesi var diye biliyorum fiyat olarak uygun olan. modemi kendi de veriyor bunda.http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/3g-4gb-tarifesi.aspx

avea nın barcelona modemi vardı bi aralar hala var mı bilmiyorum.

asıl en iyi seçenek de şu var kademeli jet modem tarifesine hattınızı taşıyıp 1gb a 9 tl verip yetmiyorsa eğer 1gb ı aşmadan önce 15 tl ye ek 5 gb paket alınabilir. yeni aboneler için en mantıklı bu gibi.
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KademeliJetModem

Teşekkür ederim bilgi için

• quote:

Hangisini kabul ettiniz acaba. Eger 4 gb 10 tlyi kabul ettiyseniz numaranizi gonderirmisiniz. Ben bu tarifeyi istiyorum ama olmaz diyorlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.