Şimdi Ara

Tarafsiz olsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu forumda her k750i incelemsini okudugumda mutlaka moralim bozuluyor neden mi_?
    almaya karar veriyorum bi bak1yorum ahizeden konusma esnasinda az ses ç1k1yor ve donma tikanma sorunlari oluyor yaziyorlar ve nokiadan sasmayin diyorlar.
    ben alacagim telefonu ses ve kamerasi için alacagim ama baktim biri dio 6630 daha ii resim cekiyor _?
    biri diyor se k750 sorunlu telefon yaa Allah Askina Mantikli konusalim gerçekten bu telefonu kullananlar yorum yaps1n taraf tutmayalim
    benim sizden ricam bana 6630 ve k750i kullanalari ayrintili bir yorum yaparsa çoook mutlu olacagim forumdaki bazi insanlar yüzünden hergün kararim deisio kafam allak bullak olu1yor

• KARDEŞ SEN EN İYİSİ BIRAK BUNLARI MADEM O KADAR PARAYI GÖZDEN ÇIKARDIN W800İ AL DERİM
  • Eski çalınan telefonum 6630'du şuanda ise k750 kullanıyorum...

Forumda biçok arkadaş bilir 15 günde bi tel değiştiririm.. Ama k750 uzun süre değişmeyecek....

İkiside iyi telefon gerçekten... Hangisini alırsan al hata etmezsin ama ikisi arasında k750 almanı tavsiye ederim...

Marka fanatikleri yazarsa hiç onları kaale alma son kararı sen vereceksin sonuçta...

Kolay gelsin...
  • eğer symbian diye bir takındın yoksa...

kesinlikle k750 veya w800 al derim...

daha ele avuca gelen telefonlar...multimedia özelliklerine seni hayli tatmin eder...

her 2 markanında birçok telefonunu kullandım...
    şuan taraf tutmuyorum emin olabilirsin...
    piyasada şuan var olan modellere göre yorumumu yaptım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.