Şimdi Ara

Tapporo yeni nesil para kazanma yöntemi / Android / Püf Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tapparo şu an sadece ANDROID üzerinde çalışan video izleyerek, uygulama yükleyerek ve anket doldurarak puan toplanabilen bir sistem.

Ödeme yöntemi PAYPAL olup puanın adı ORO dur.

Referans kodunu kullanarak üye olduğunuz kişi 100 ORO kazanır siz ise 250 ORO kazanırsınız.
    Referans kodum ; TAPOW2569

5000 ORO 5$ etmektedir.

1 günde 2000 puan topladım.

PÜF NOKTALAR

Program yüklediğinizde puanın gelmesi için programı açmak ve internete bağlı olmak gerekir.
    Anket doldururken mailinizin tapporoya kayıtlı mailiniz olmasına dikkat edin işlemler hızlanacaktır.
    Sponsorpay / Destek kısmından ayrıntılı işlem dökümünü ve onay verilen onay bekleyen işlemlerinizi görebilir bir sıkıntı halinde itiraz edebilirsiniz.

REHBER

Birinin referans koduyla üye olduğunuzda 250 ORO puan kazanırsınız.

Tapporo'ya tanıtım videosu hazırlayıp youtube koyarsanız 1000 ORO kazanırsınız.

Facebookta paylaşırsanız 50 ORO

Twitter ise 20 ORO verir.

Uygulamanın teklifler bölümündeki "Sponsor Pay" kısmındaki 11899 Bilinmeyen numaralar dışındaki tüm görevleri yerine getirin. Buradan yaklaşık olarak 750-1000 oro puan kazanacaksınız.

W3İ bölümünde yer alan teklifleri yerine getirin. Buradan 500-750 oro civarında bir puan kazanacaksınız. Movies yazan teklif ücretli üyelik ile ilgilidir hiç bulaşmayın.

Flurry kısmında yer alan teklifleri yerine getirin. Bu kısımdan yaklaşık olarak 250 ORO puan kazancaksınız. Burada dikkat etmeniz nokta yanında free yazan şeyleri yapmanız. Get it yazanlara hiç bulaşmayın ücretlidirler.

Aarki kısmında +100 oro puanlık bir teklif bulunuyor bunu da yerine getirin.

Programda yer alan videos kısmındaki videoları izleyin yaklaşık 5 günde falan 50-100 Oro arası bir puan kazanacaksınız.

Üye yapmış olduğunuz kişiler sadece tekliflerden 1000 oro puan kazandıklarında size +500 puan daha verilecek. Bu şekilde kazanan 2 üyeniz olsa +1000 oro da bu şekilde kazanırsınız.

Alıntı kısımlar vardır.

ödeme ayrıntısı

android para kazanma yöntemi,android paza kazanma,androidte para kazanma,winat9 para kazan,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo referans,tapporo kazanma,trapporo reklam,tapporo vpn,tapporo ile para kazan,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,tapporo,
    tapporo android para kazan, android,para,tapporo,kazan,winat9,apptrailers,appredeem,tapporo referans,tapporo kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 18 Mart 2013; 22:50:00 >

• TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığınız da sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın TAPMA84172 5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fogell5925 -- 3 Mayıs 2013; 16:29:47 >
  • gold üyeliğimden dolayı bazen 500 puan veriyor, "Enter invinite code " yazan kısma TAPRK7725 yazarsanız 250 değil 500 tapparo cebinizdedir arkadaşlar
    hayırlı olsun internetten para kazanmanın bir kolay yolu daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca3444

gold üyeliğimden dolayı bazen 500 puan veriyor, "Enter invinite code " yazan kısma TAPRK7725 yazarsanız 250 değil 500 tapparo cebinizdedir arkadaşlar

hocam ayıptır sorması gold üyeliğe 500 oro verdiği nerde yazıyor acaba ? ayrıca senin kafana göre yazmış oldugun bu mesajdan gold üye oldugunu kim nerden bilecek acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

Orijinalden alıntı: karaca3444

gold üyeliğimden dolayı bazen 500 puan veriyor, "Enter invinite code " yazan kısma TAPRK7725 yazarsanız 250 değil 500 tapparo cebinizdedir arkadaşlar

hocam ayıptır sorması gold üyeliğe 500 oro verdiği nerde yazıyor acaba ? ayrıca senin kafana göre yazmış oldugun bu mesajdan gold üye oldugunu kim nerden bilecek acaba ?

denemesi bedava hocam kaybedecek bişey yok. Olmazsa zaten olmaz :) eğer benim verdiğim invinite kod olmazsa seninkini denerler bu kadar basit celallenmeye gerek yok :)
  • Iste bedavadan 250 puan almanin yolu :

Me yazan kisma girince ust kisimda invite yazan yere TAPYC11739 kodunu yazmaniz yeterli olacaktir. Puan garantidir. Hemen deneyin ve gorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu da TAPBD25364 benim accountumun kodu buradan kayıt olursanız yardımcı olursunuz teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah ancak vpn kullandığım için parayı göndermeyip hesabı banladılar haberiniz olsun vpn kullanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

eyvallah ancak vpn kullandığım için parayı göndermeyip hesabı banladılar haberiniz olsun vpn kullanmayın

Bu ikazınızı ilk mesajınızda belirtin lütfen Allah'tan, sonuna kadar okuma alışkanlığım var az kalsın bende yükleyecektim.

Bu arada, TAPTD28419 bu'da benim, 250 vericek yanılmıyorsam.
  • buda benim TAPMO48601 sizde bende kazanalım...
  • nereden öğreniyorsunuz referans kodunuzu?
  • beni eklerseniz sizde bende kazanırım
    TAPSA70438
  • fake hesap oluşturup kendi üyelik kodunuz ile fake üyeliklerinizi aktifleştirin. Bunu engelleyen bir sistemleri var mı?

Her video 3 oro imiş. Çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 25 Nisan 2013; 7:57:30 >
  • http://bireklam.tv/#6881 5 dk içinde 2-3 lira kazandıracak bi sistem linke tıklayıp üye olun her gün daha fazla kazanalım winat9 tapporo bireklam sağolsun harçlık çıkıyor :)
  • TAPAU49258 Referans kodum arkadaşlar
  • TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığını zda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın TAPMA84172 5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu program Winat9′a alternatif olarak içerikleri neredeyse aynı.

Kazanç alışkanlığımıza ve cebimize yararlı olacak gibi görünüyor. Öncelikle nedir bu TAPPORO nasıl kullanılır ne yapılır nasıl işler para nasıl kazanılır bir bakalım..

Tapporo ; Winat9′a benzeyebilir fakat IOS telefonlarda kullanılamamakta sadece Android işletim sistemi ile çalışan telefon ve cihazlarda çalışmaktadır. Tapporo’ya GPLAY (google play)’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
    Tapporo’yu GPlayden indirip kurulum bittikden sonra açıyoruz. Winat9 gibi kayıt ekranı gelecek herseyı dogru sırasına gore kayıt yapıyoruz. isim soy isim ve bir gmail hesabi istiyor bu hesabin paypal hesabi olmasina gerek yok yaşinizi ve cinsiyeti sectikten sonra devam ediyoruz.

Herşeyi tamamladıkdan sonra sıra geldi programı kullanmaya programın özelliği bazen video izleterek bazen üye ederek ve çoğunlukla Google playdan uygulama indirip kullandırarak kazandırıyor. Winat9 gibi her gün reklam beklemiyorsun uygulama anasayfasinda bulunan -Offers seceneğini secerek uygulama indirerek puan kazanabilir ( uygulamayi indirdikten sonra silebilirsiniz sorun cikmaz) diğer bir secenek -Videos ( video izleyerek puan topluyoruz videolar uzun o yuzden videoyu sonuna kadar izlemeye gerek yok para geldikten sonra kapatabilir başka bir hesap secebilirsiniz) -Invite seceneği var Facebook, twitter ve e-posta adreslerinizdeki kişilere duyuru yapiyor. Ben bunu kullanmiyorum kişisel listemdeki kişileri rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden.

Uygulamanın içindeki menülerin ekran görüntüsünü alın. Daha sonra ister bir ses kaydı ile istersenizde müzik ile beraber windows movie maker ile bir video klip hazırlayın. Video'ya uygulama ile ilgili bilgi veren yazılar ekleyin. Bunu google hesabınız ile youtube'a yükleyin. Videonun açıklamalar kısmına
    aşağıdaki linkteki video gibi bir açıkmala yazın. Açıklamanın içine mutlaka davet kodunuzu ekleyin. Daha sonra bu videoyu buraya açıklamalar kısmına
    aşağıdakine benzer bir şeyler yazın. Bu video size tam 1000 ORO kazandıracak.

My Tapporo Review . My invite code: "sizin davet kodunuzu ekleyin"

Programın kazandırma sistemi puan şeklinde.

5000 Puan = 5$ değerine geliyor ve paypala para çekmek için 5000 puan sınırınıaşmış olmanız gerekiyor bu 5$’ı 2 günde yapmanız ki bazen 1 günde yapmanız bile çok kolay. programlar 100 puan uzerınde bir puan verıyor. 5000 Puana ulaştiğinizda store kismindan paypal cash sekmesini secerek paramizi hesabimiza atabiliriz.

HOŞGELDİN 250 Puan Kodu [B]TAPOB19759[/B] bu kodu kayit yabildiktan sonra size bir kod soruyor oraya bu kodu yazin referans kodudur 250 puan hesabiniza gelir.

Referans kodu her üyeye verilir ve bu kodu yeni üye olan birisi kayit olurken yazarsa sizlere 100 paun yazan yeni üyeye 250 puan gelir. Sizin kodunuzla üye olan kişi 1000 puana ulaştiğinda size 500 paun daha gelir. O yüzden sadece referans kodunuzu arkadaşlariniza vererek puan kazanabilirsiniz.

[/url]

ilk 5$ i aldim :) winat9 ile 20 gün ugraştim 2.55 oldu tapporo ile 1 günde bu paraya ulaşabilirsiniz ben tam olarak kullanmayi bilmediğim icin 1 hafta sürdü ama işin inceliklerini öğrenince 1 günde alirsiniz 5$. yapmaniz gereken uşenmemek sizlere yukarida anlattiğim yollari izleyin yeter.

[/url]

Kazanmanin yollarini buradan anlatacağim siz sorularinizi sorun yeter beyler.

• Vpn kullanmazsaniz para kazanmak zor Vpnide anliyorlar ve para ödemeyi yapmiyorlar. Yanilmiyorsam Amerika baglantilarina ses etmiyorlar ama ayni programlari Japaonya, Amerika, Fransa, Türkiye gibi yerlerden alirsaniz uyanip parayi yatirmadiklari gibi alinan puanlarida ic ediyorlar.
    Zaten para kazanmanin yoluda üye bulup o üyenin silver yükselmesine bagli yani yaklasik 1000 puan toplamasi lazimki kisiye etkisi olsun oda 1 defaya mahsus zaten. Dogru kullanimda sabir ederseniz ve hata olmayip puanlariniz dogru gelirse sorun olmuyor ama bu seferde beklemeniz gerek oldukca uzun bir süre.
    Diger uyarida bazi sirketler cep telinden cakallik yapiyor sakin oralari anlamadan doldurup ondan sonra yüklü faturayi yemeyin kesinlikle o kutulara cep nonuzu yazip üye olmaya falan kalkmayin.
    Vpn kullaniminda izin vermezlerse 5 dolar icin ugrasin iphone, yada googleda program almanizda ise yarar ama vpnsiz para kazanmak imkansiz VPn baglantilariyla yaklasik ayda 20 30 dolar civari bir seyler kazanmaniz münkün onuda anlamazlarsaki anliyorlar.
    Ayrica sagda solda yazilanlara inanmayin cünkü cok kisinin amaci refarans kodunu yazip sizin emeginizden puan toplama su kadar aldim bu kadar aldim diyenlerin hepside bu sayede alabilir ancak diger programlarda bununla ayni 5 dolar kazanmak icin düzgün sekilde günlerce ugrasmaniz gerekecek degermi tartisilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.