Şimdi Ara

Tapatalk için DH istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tapatalk kullanıyorum, dh ne tapatalkta var ve ne de uygulaması var citi seni bekleriz ayarla biseyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Senin bir siten olsa kullanıcılarını müşteri bilgilerini 3.tekil kuruluşa paylaşırmısın

qapaq

• quote:

Senin bir siten olsa kullanıcılarını müşteri bilgilerini 3.tekil kuruluşa paylaşırmısın

qapaq
  • quote:

qapaq
  • quote:

Tapatalk sadece vbulletin uyumlu bir görüntüleyicidir. Herhangi bir bilgi paylaşımına gerek yok. Bknz: xda-developers.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

quote:

Tapatalk sadece vbulletin uyumlu bir görüntüleyicidir. Herhangi bir bilgi paylaşımına gerek yok. Bknz: xda-developers.com

Duble qapaq

• Donanım haber asp playground scriptini kullandığı için böyle bir şey mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tapatalk'a forum sitesi eklemek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Donanım haber asp playground scriptini kullandığı için böyle bir şey mümkün değil.

Sana da qapaq

• quote:

quote:

quote:

Sadece vBulletin uyumlu bir görüntüleyici değildir
    3.parti uygulama kullanmak istemiyorlar asp playground 4.2 sürümü ile tapatalk desteği getirdi eklenti ile donanım habere de verilebilir sonuçta 9 yıllık bir yazılım kullanıyor ve asp playground 2013 4.4 sürümünden çok daha iyi bu sitenin yazılımı mobil yazılımıda iyi bana göre 3. parti bir tapatalk desteğinden , tapatalk işin kolayına kaçmaktır gun gece gündüz boşunamı uğraşıyor ozaman işin kolayı varken

Asp playgrounda geldiğinden haberim yoktu zira bu sayfada halen yokhttp://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php

DH, mesaj sistemini değiştirirken neler yaşadık aman bi de o işe girmesinler. Gece gündüz uğraştıkları kısmına ise hiç katılmıyorum. Bu yüzden de mobille yetinmek en iyisi dhden fazla bişi beklemeyin.

• Bir app şart cidden.
  • Tapatalka gerek yok bence.

Uygulama yapıyoruz demişlerdi. Hatta konusuda var. App Store'a çıkıyordu hala çıkmadı benim bildiğim. Android düşünülmüyordu

• quote:

quote:

paqap
  • Bi uygulaması olsa bile yeterli ya. Tapatalk filan gerek yok "DHApp". Gayette şekil durur turuncu ikonuyla
  • Forumda qapaqlı dakikalar!!!
  • Gerçek çok iyi olurdu hatta ben xda.forum daki ve diğer forumlardaki ihtiyacımı tapatalk ile gideriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.