Şimdi Ara

taobao dan alışveriş...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
25.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m895.1000384.d141&id=13749240465&scm=1029.0.1.1

Mesela bu ürün 146 değişiik bir Y 3 TL felan yapıyor :D

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m895.1000384.d141&id=13749240465&scm=1029.0.1.1

3 Tl değil yaklaşık 22 dolar tutmaktadır. Değişik bir Y yazdığıda Yuan'dır ve o ürünü Türkiye'ye getirmeye kalksan en az 30-45 dolar arası gönderim ücreti isterler aracı firmalar bundan dolayı Aliexpress'e ya da Dx Buyincoins vb sitelere bakmanı öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memo95

quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m895.1000384.d141&id=13749240465&scm=1029.0.1.1

3 Tl değil yaklaşık 22 dolar tutmaktadır. Değişik bir Y yazdığıda Yuan'dır ve o ürünü Türkiye'ye getirmeye kalksan en az 30-45 dolar arası gönderim ücreti isterler aracı firmalar bundan dolayı Aliexpress'e ya da Dx Buyincoins vb sitelere bakmanı öneririm

Pardon 22$ o ürün için değer bence ama kargo

• nasıl kar yapıyor numlar anlamıyorum.

www.depogaranti.com
  • Arkadaslar, bir de Mistertao.com diye bir site var. 2011 yılında buyincoins.com tarafindan kuruldugu yaziyor, taobao.com dan urun getirtmek icin. Bir kac arkadas daha vardi burdan urun getirten.Bakalim insallah ben de siparis vermeyi dusunuyorum buradan. insallah sorun yasamayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyro06 -- 6 Mayıs 2013; 0:19:36 >

Orijinalden alıntı: tyro06

Arkadaslar, bir de Mistertao.com diye bir site var. 2011 yılında buyincoins.com tarafindan kuruldugu yaziyor, taobao.com dan urun getirtmek icin. Bir kac arkadas daha vardi burdan urun getirten.Bakalim insallah ben de siparis vermeyi dusunuyorum buradan. insallah sorun yasamayiz.

Mistertao yu kullanarak herhangi bir ürün getirtebildinizmi sorunsuz şekilde bilgi verebilirmisiniz ?
    Asus N550JV-DB71 U.S Version 15.6" / i7-4700HQ Haswell / Nvidia GT 750M 2gb / Crucial Ballistix Sport 16 GB 1600mhz CL9 - 1.35V / Samsung 840 Pro 256gb SSD / Intel AC 7260 WiFi - WiDi - BT 4.0 / Gelid GC-Extreme Thermal Paste / Seagate Backup Pro 1TB / Logitech Anywhere Mouse MX New Model / ADATA Elite 2*16gb - 1*32gb USB3.0 / Nexus S 16gb Siyah => Nexus 5 32gb Siyah /
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

quote:

Orijinalden alıntı: tyro06

Arkadaslar, bir de Mistertao.com diye bir site var. 2011 yılında buyincoins.com tarafindan kuruldugu yaziyor, taobao.com dan urun getirtmek icin. Bir kac arkadas daha vardi burdan urun getirten.Bakalim insallah ben de siparis vermeyi dusunuyorum buradan. insallah sorun yasamayiz.

Mistertao yu kullanarak herhangi bir ürün getirtebildinizmi sorunsuz şekilde bilgi verebilirmisiniz ?

Hocam selamlar,
    Siparisi buradan vermedim. Bana biraz ilgisiz gelmisti. Ama Taobaospree diye bir site daha var. orasi baya bi ilgili. her soruma online destek hattinda cevap verdiler. Yorumlari da okudum fena degil.Cogunluk memnun.Ancak ben Turkiyeden bir arkadas vasitasiyla siparisimi verdim ve memnun kaldim. Onun adresi de taobaoturkiye.org Artik tercih size kalmis.

• http://www.taobao.web.tr/ buradan veren var mı hiç sipariş.

Ölüm; the only truth

• http://www.taobao.web.tr/p-23018348178-Yearcon-erkek-hakiki-nefes-delikli-deri-ayakkab%C4%B1-moda-i%C5%9F-rahat-erkek-sandalet-1LZ238227.html

bende bunu buldum valla almak istiyorum ama 41 numara acaba denk gelir mi birde ıvır zıvır sorun olmaz sanırım ayakkabı gelişi türkiye için.yardımcı olurmsunuz arkadaşlar bana konu ile ilgili olarak.selamlar.
    Ben EMRE ERTANwww.taobaoturkiye.org sitesinin sahibiyim.Sitede veya yazismalarda Maven ismini de gorebilirsiniz Yurt disinda beni arkadaslarim bu isimle tanidigi icin ikinci isim olarak kullanmaktayim

DAha once taobaoturkiye.com sitesini kuran Emre Akman adli sahisla H I C B I R A L A K A M Y O K T U R.

Sitemde benle ilgili bilgilere ulasabilirsiniz.Arzu edenler telefonla ulasabilir extra bilgi icin.Yil boyunca Istanbul,Avsa Adasi ve Londra da ikamet etmekteyim.

Turkiye de siteyi kurdugumdan su ana kadar 10.000 adet civarinda urun ve TUkiye de yaklasik 1000 ayri sahis/sirkete urun/urunler,Turkiye disina da 300 adet urun yaklasik 50 kisiye benim araciligimla ulasti ve ulastirmaya da devam ediyorum.

Su ana kadar problem tabi ki cikti Bunlari net olarak soyluyorum.
    6 DEfa urun geri gondu.1 defa urun kayboldu.8-10 arasi yanlis urun/beden/ renk geldi.Bunlari tek tek isteyenlere sebeplerini ve sonuclarini anlatabilirim.

Umarim taobao.com dan alisveris yapmak isteyenleri biraz daha aydinlatmisimdir.
    Zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler.

• aliexpress cidden çok bozdu artık satıcılar vs farkı var tamamda adamlarda ilgilenen kimse yok siteyi ruhlar yönetiyor dispute açsan düzgün ilgilenmiyorlar herşey satıcının elinde 35 dolara mont aldım dar oldu bana bir baktım adam ölçüleri farklı yazıp ilanı değiştirmiş hemen dispute yaptım ama arada birşeyler oldu ve ürün onaylandı.

bu yüzden böyle sitelerden uzak durun 1 değil diğer alışverişlerimdede ürünlerde kalite problemi kesinlikle yaşadım resimlerde gösterdikleri gibi değildi hiçbir ürün.

Orijinalden alıntı: Motorcycle

aliexpress cidden çok bozdu artık satıcılar vs farkı var tamamda adamlarda ilgilenen kimse yok siteyi ruhlar yönetiyor dispute açsan düzgün ilgilenmiyorlar herşey satıcının elinde 35 dolara mont aldım dar oldu bana bir baktım adam ölçüleri farklı yazıp ilanı değiştirmiş hemen dispute yaptım ama arada birşeyler oldu ve ürün onaylandı.

bu yüzden böyle sitelerden uzak durun 1 değil diğer alışverişlerimdede ürünlerde kalite problemi kesinlikle yaşadım resimlerde gösterdikleri gibi değildi hiçbir ürün.

Ben genellikle ordan alışveriş yapıyorum orda dikkat edilmesi gereken konu sanırım satıcının çok kaliteli olması.... Birde aldıgınız urunu geri gondermeyi fln denemeyin bence :) Ben şahsen onu goz onunde bulundurarak siparişlerimi veriyorum.
    Asus N550JV-DB71 U.S Version 15.6" / i7-4700HQ Haswell / Nvidia GT 750M 2gb / Crucial Ballistix Sport 16 GB 1600mhz CL9 - 1.35V / Samsung 840 Pro 256gb SSD / Intel AC 7260 WiFi - WiDi - BT 4.0 / Gelid GC-Extreme Thermal Paste / Seagate Backup Pro 1TB / Logitech Anywhere Mouse MX New Model / ADATA Elite 2*16gb - 1*32gb USB3.0 / Nexus S 16gb Siyah => Nexus 5 32gb Siyah /

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

aliexpress cidden çok bozdu artık satıcılar vs farkı var tamamda adamlarda ilgilenen kimse yok siteyi ruhlar yönetiyor dispute açsan düzgün ilgilenmiyorlar herşey satıcının elinde 35 dolara mont aldım dar oldu bana bir baktım adam ölçüleri farklı yazıp ilanı değiştirmiş hemen dispute yaptım ama arada birşeyler oldu ve ürün onaylandı.

Ben genellikle ordan alışveriş yapıyorum orda dikkat edilmesi gereken konu sanırım satıcının çok kaliteli olması.... Birde aldıgınız urunu geri gondermeyi fln denemeyin bence :) Ben şahsen onu goz onunde bulundurarak siparişlerimi veriyorum.

Zaten geri göndermek imkansız 70 liraya aldığım bir mont için en az 48.90 tl kargo ücreti ödemem gerekiyor hiç bir anlamı kalmıyor. China post gibi 2-3 dolar değil kargo ücreti..

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr (ptt yurtdışı apg)

• Diyorumya bende ne gerenk var öyle atraksiyonlara ona göre siparişinizi geçin canınız sıkılmasın ... Bide o yaratıklar çok cılızlar herşeyi kendilerine göre yapmışlar o yüzden 1 beden buyuk soylemekte fayda var :) Tshort aldım bitane resimde uzun ve bol gorunuyor bedenime olanı istedim bi geldi tam oturuyor ben biraz bol olsun istiyordum :) neyse dedim en azından kurtarıyo bunada şükür deyip attım dolaba :)
  • Arkadaslar ben Pekin'de yasiyorum.Gecen hafta taobao dan alisveris yaptim.Ilk once alisveris yapabilmeniz icin cin'den alinmis banka kartiniz olmali.Visa veya mastercard degil UnionPay arastirin.Ben ICBC ve Bank of china dan kart aldim.ICBC daha guzel internet alisverisinde.

Taobao dan Cin'de yasamiyorsaniz alisveris yapmayin..Zaten yapamazsiniz yaparsaniz da gercekten dertli.Ben bile genelde alisveris yapacaksam pekin'deki saticidan adres isteyip elden aliyorum..

http://easy-taobao.com/

sitesinden alışveriş yapan oldu mu

http://easy-taobao.com/taobao/view/id/15992347000
    şöyle bişey almayı düşünüyorum, ama ücretsiz kargo olması vs gari geldi. aynı satıcı aynı ürünü başka sitelerde 8 9 dolara ve 11 dolardan başlayan kargoyla satıyor.
    bi de EMS (10-15 gün) Air China Post (15-20) ve HongKong <2k (5-15) diye 3 tane kargo var , süreler arasında çok fark yok ama en sorunsuzu hangisidir sizce.

bi de bu çinlilerin yılbaşısı vardı, ocak sonu başlayıp şubat sonu mu bitiyordu ?

alınır mı sizce ?

GALATASA|RA|Y

• mrb lar ben cin de yasiyorum taobao yada diger platformlardan urun almak isteyenlere urunu alip size kargoluyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yokan

mrb lar ben cin de yasiyorum taobao yada diger platformlardan urun almak isteyenlere urunu alip size kargoluyorm

selam
    konuyla ilgili detaylı bilgi verirmisiniz? mesela bir web siteniz varmı nasıl oluyor ne yapmak gerekiyor?

Orijinalden alıntı: reberudum

quote:

mrb lar ben cin de yasiyorum taobao yada diger platformlardan urun almak isteyenlere urunu alip size kargoluyorm

selam
    konuyla ilgili detaylı bilgi verirmisiniz? mesela bir web siteniz varmı nasıl oluyor ne yapmak gerekiyor?

suanda sadece tr ye urun gonderen site yapiyoruz guzel kaliteli urunleri bulup tr ye gonderimini yapacagiz almak istediginiz bisi olursa danisabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: reberudum

quote:

selam

suanda sadece tr ye urun gonderen site yapiyoruz guzel kaliteli urunleri bulup tr ye gonderimini yapacagiz almak istediginiz bisi olursa danisabilirsiniz

aktif olmasını sabırsızlıkla bekliyorum ozaman sitenizin. ben masa tenisi malzemeleri almak adına takip ediyorum bu siteleri butterfly ürünleri için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.