Şimdi Ara

Tantuni yerken yellendi (+78)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet benim mankıbecikli şiirlerimizde imani konularımızı tazyik edebilen ismail yk dan allah belanı versin şakısı dinlemeye çalışan abd güdümlü natokar kardeşlerim....
    sizlere hafiften tantuni yemenin aslında balıkçıl otların midemizde yara açacağı konusunda ikazımda bulunabilmem dairesinde gerçekleşebilmesi dahi olabilmelidir.
    İşte sizleri heri potırımsı düşsel ögelere götürüp hazırkart reklamındaki kızın en sonunda dayanamayarak randevuevine girdiğini belirtedurdum aniden.Hatta mistır muscle reklamındaki cılız ve ambanoz adam badi yapıp kas yapmıs dahi olabilir,bu hakikat tanecikleri bizi çorum leblebisinden mahrum kılmasın ey otogalvanizci teferruat kardeşlerim...
    Leblebi üstüne su içelim ki yellenince tozmasın diyerek günün anlam ve önemini belirten kelamımı da eylemiş bulundum.Vesselamül müberrraaaa

• ilk 3-4 kelimeyi okudum ve devam etmekten vazgeçtim, ses kes artık çekilmiyorsun bu saatte.
  • gözlüklü gel tantuni ye dünyayı gör gel.
  • git ve geri gelme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş kardeşim allah taksiratını affetsin.

ibretlik paylaşım.
  • OKUMAYIN!

LANET OLSUN ÇOK AŞAĞIDA KALDI MESAJ ONLARI KURTARAMIYCAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 16 Kasım 2012; 1:44:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.