Şimdi Ara

Tank Hero Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Shen kullanıyorum şuan 20 kill 1 death gibi skorlar yapıyorum her maç shen tarzı tank hero istiyorum.

Darth Maul
  • singed-cho gaht-amumu
  • kusura bakmada sen tank istediğine eminmisin tankların amacı skor yapmak değil yada farm, amaçları tflerde önce dalıp carryi korumak gerekirse ölmek suan böyle skorlar yapıp övünmen çok saçma geldi ks atıyorsun herhalde ? illada kill istiyorum vede tank olsun diyorsan teke tekte hem tank olup hemde kill alan bir tek volibear-amumu-cho tanırım ben.

edit:offtankta iyi olabilir bir dene istersen kill alınca onlarda taşır takımı ama yine belirtiyorum tankın amacı kill almak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 14 Mayıs 2012; 19:50:49 >
    ADC için kite ayarı(YARDIM)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısrarla söylüyorum amumu oyundaki en iyi tank. sadece tanklamıyor, adamların seni ignore etme gibi bi durumu yok yeterince güzel damage de vuruyosun. stun da var 7-8 sn de bir. ultisi ise teamfight değistirir. benim main characterimdir, jungleda az biraz yavaştır ama candır.

kendi halinde, pasif depresif bi cocukcuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notaist -- 14 Mayıs 2012; 21:17:25 >

hep bi bıdı bıdı..
  • Gerçekten ölmek istemiyorsan cho gath, amumu.
  • Evet, tankı neden oynuyorsun ki? Bazen görüyorum, bazen değil arkadaşlarla oynamadğım her ranked maçta, support ve tankların amacı kill almak. Bir türlü anlamıyorum. Varus'ta gördüğünüz/göreceğiniz en iyi oyuncu benim belki her oyunda takımı taşıyorum ve süper skorlar yapıyorum. Ama supportların ve tankların tek amacı last hit. Gerçekten sadece 3 kill bana bırakılsa da tank almasa kazanacaz büyük farkla. Ama işte ne yapacan. Senin gibi 20/1 yapan var.

Orijinalden alıntı: Demacia

Evet, tankı neden oynuyorsun ki? Bazen görüyorum, bazen değil arkadaşlarla oynamadğım her ranked maçta, support ve tankların amacı kill almak. Bir türlü anlamıyorum. Varus'ta gördüğünüz/göreceğiniz en iyi oyuncu benim belki her oyunda takımı taşıyorum ve süper skorlar yapıyorum. Ama supportların ve tankların tek amacı last hit. Gerçekten sadece 3 kill bana bırakılsa da tank almasa kazanacaz büyük farkla. Ama işte ne yapacan. Senin gibi 20/1 yapan var.

Bayağı alçakgönüllüsün bakıyorum
    + Hani bir konuda haklısınız tank fazla kill almaz. Peki nasıl ad carry yanında gold kasacak? Bazen öyle tipler çıkıyorki... Westte henüz 30 olmadığım için her maç jungle yok ben freeyken bi leona alıyım dedim ilallah dedirttiler. "tanksın cs alma tanksın kill alma..." ha iyimiydim derseniz oyun sonu skorum 1-12-24 gibi bir skorla ayaklı stuna dönmüş hiçbir sustaini olmayan bir heroya döndüm... Yani arada tanklarda kill bırakılmalı, bırakmazsanız oyundan düşerler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Evet, tankı neden oynuyorsun ki? Bazen görüyorum, bazen değil arkadaşlarla oynamadğım her ranked maçta, support ve tankların amacı kill almak. Bir türlü anlamıyorum. Varus'ta gördüğünüz/göreceğiniz en iyi oyuncu benim belki her oyunda takımı taşıyorum ve süper skorlar yapıyorum. Ama supportların ve tankların tek amacı last hit. Gerçekten sadece 3 kill bana bırakılsa da tank almasa kazanacaz büyük farkla. Ama işte ne yapacan. Senin gibi 20/1 yapan var.

orijinalinden alıntı: ThePsych0

Bayağı alçakgönüllüsün bakıyorum
    + Hani bir konuda haklısınız tank fazla kill almaz. Peki nasıl ad carry yanında gold kasacak? Bazen öyle tipler çıkıyorki... Westte henüz 30 olmadığım için her maç jungle yok ben freeyken bi leona alıyım dedim ilallah dedirttiler. "tanksın cs alma tanksın kill alma..." ha iyimiydim derseniz oyun sonu skorum 1-12-24 gibi bir skorla ayaklı stuna dönmüş hiçbir sustaini olmayan bir heroya döndüm... Yani arada tanklarda kill bırakılmalı, bırakmazsanız oyundan düşerler...

tank ya jungler gider ya solo top yapar öyle yapar farmını. carry nin cs sine karışamaz. carry nin yanına en baba tank da gitse sup oynamalı, misal leona ya da malp. o yüzden jungle gidiyor amumu. ya da solo top farm yapıyor shen.

kill sıralaması ise

carry = mid lane ap > TANK > support bence. jungle da duruma göre işte, ne ile jungle gitmişsen ona göre.

tabii o kadar da kasmamak lazım, bazı durumlar oluyo ki adam ölsün de kim alırsa alsın, o yüzden kill sende kaldı ende kaldı derdi yapmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notaist -- 14 Mayıs 2012; 21:54:04 >

hep bi bıdı bıdı..

• Bu tarz sorulariniz icin linkte verilen basligi kullaniniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/tm.htm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.