Şimdi Ara

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten okuduğunu anlamama veya aşırı çarpıtma huyu var sende :D

Ben Tunceliye neden Dersim diyorlar demiyorum ki veya bu konuda tek bir kelimem yok. İsterse Tunceliye ALİ CABBAR desin BANANE ! Öyle şeylere takılmam ben.

Not: Lütfen ilk yazdığım mesajı dikkatli oku ve öyle yorum yap. Saçmalamada zirvelerde geziyon.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bu sen ne dersen de kıvıracak zaten. Benim anlamadığım koyu bir akpli Kk'yı neden eleştirir ? Bu herif sıttin sene seçim falan kazanamaz, ve maaşlar ödenmeye devam eder. Ayrıca fazla ileriye giden sözler de sarf etmemeye çalış bunların asıl gayesi muhalifleri kışkırtıp cimere şikayet etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok bariz bir şey. Bilmeyen varsa bilmeyenlerin sorunu. Adam partide tek bir atatürkçü koymadı. Sizce neden yani.

Hani bir şey ispat edeceğinden değil de kitaplığında D****m’in Yazılmayan Hazin Hikayesi adlı bir kitap var adamın. İçinde Atatürk ile alakalı iddialar olduğu yazıyor internette. Kitabın Atatürk’ün erdemlerinden bahsettiğini zannetmiyorum.

Hasılı kelam bu adamın birkaç nesil önce dedeleri devlete isyan etmiş ve devletin Tunç Eli’ni tatmış olmalı.

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 16 Ağustos 2023; 7:8:36 >

• Ne anlatıyorsun? Sende bir çeşit ruh hastaligi var çünkü Periah bu forumda seçim öncesinde kk ve RTE ye karşı çıkmış ve bu yüzden bir çok kişiyle uzun uzun tartışmış üyelerden birisi ve sen bunu bildiğin halde su yaptığın konusmalar senin bir çeşit ruhsal hasta olduğunu gösteriyor. Bu saatten sonra seninle bilgi konuşmak anlamsızdır, senin tedaviye alınman lazım.

Forum yönetimi de artık bu tarz şahsi makara olaylarına ne kadar daha musamma gösterecek merak ediyorum. Bazı üyeler ver ve gerçekten diğer üyelerin sabır sinirlarini zorluyorlar.

Özkan da onlardan biri, bununla bilgi konusmayin, amacı başka bunun.

• Neden dersim diyorlar? Bir anlamı falan mı var?
    Devlete karşı ayaklandık, dersimizi aldık gibi bir şey mi?

• Hep yazıyorum yine yazacağım. Alevi Dersim çetesi CHP'yi ele geçirdi geçen seçimde de amaçları devleti ele geçirmekti ancak ülke uçurumun kıyısından döndü.

• Periah kullanıcısına yanıt

Boşuna Bu adama nefesini tüketmişsin...

• Zooe kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, ikna olacak birisi değil. Akp bir insan olsa bu kişi olurdu zaten.

• Anketci Kemal Özkiraz'dan Tanju Özcan'a yanıt geldi.

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var.Kemal ÖZKİRAZtwitter
    “Bunu ilk kez söylemiyorum. Tanju Özcan'ın içinde Dersimli olmasından dolayı Kemal Kılıçdaroğlu'na kin var.”
    https://twitter.com/avrasyaanket/status/1691734325186691503?t=PBeaup0ooeISx-Eh23asxg&s=19

• Bu adam köşeli, dobra konuşuyor. Herkes bunları söyleyemez. O nedenle bu adamı seven çok sever sevmeyen nefret eder. Her yerde barınamaz.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Kemal Özkiraz cevap verdiyse tamam o zaman :)

KAynak olarak CHP'yi yüzde 55-60 ile kzanıyor gösteren sabah akşam KK güzellemesi yapan ve CHP'den milletvekili adayı olan kişiyimi gösteriyorsun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Ağustos 2023; 4:9:37 >

• CHP’li Sarıgül: Yazıklar olsun bize;

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dimdik ayaktadır. Şu anda Türkiye'mizin Kılıçdaroğlu'na her zamankinden daha çok ihtiyacı var"

Şaka mı bu? Defalarca seçim kaybetmiş, vatandaştan karşılık bulamayan, halk tarafında geçerliliği kalmamış bir parti ve milletvekillerinin saçmalaması.

Bu nedir arkadaş, Türkiye'de siyaset bu şekilde mi devam edecek? Seçim kaybedip koltuğunu bırakmayan insan en büyük diktatördür veya başka bir yere hizmet eden bir projedir. Böyle bir şey olamaz ya. Türkiye'de muhalefetin önünde ki en büyük engel KK ve ekibidir. Yıllardır ekranda gördüğümüz ve artık midemizin bulandığı Trucklar, ÖÖ, EE ler falanda Atatürk'ün partisine çökmüş belediye rantları ile beslenen kan emicilerdir.

İmamoğlu, bu KK, Truck, ÖÖ, vb. gibi kişilerle hareket ederse hem halkın gözünden düşecek hem de İstanbul'u kaybedecek.

Türk milleti, Türk muhalefeti KK, Truck, ÖÖ gibi adamlardan çok sıkıldı. Bu adamlar partiden kovulmadığı sürece muhalefet partileri kaybetmeye mahkum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Ağustos 2023; 7:57:58 >

• janan abla gibi net olmak lazım.Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. 

• Olabilir, herkes sevmek zorunda değil ya!

• Tunceliler simdiye kadar hep chp'ye oy veriyorlardi

• Tanju Özcan ı birileri çok sevdi, kanal kanal geziyor, diğer katılımcıların yüzlerindeki gülümseme, mimikler, herkes çok mutlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bence iddia bile dememek lazım. Kılıçdaroğlu döneminde partiye alınanlar incelendiğinde bazı şeyler gayet açık. Millet son seçimde de "Kılıçdaroğlu kazanamaz, o yüzden aday olmasın" dedi. Kimse de "Kılıçdaroğlu kazanabilecek olsa dahi aday olmalı mı?" diye sorgulamadı.

• Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt

Partiyi Atatürk'e düşman, Türkiye Cumhuriyeti'ne düşman ne kadar bölücü zihniyetli insan varsa hepsiyle yakınlaştırdı.

Barış, kardeşlik, hümanizm maskeleriyle sol bölücülük yapan insanlarla dolu. Onlarcası ortaya çıktı. Birileri inatla ortaya çıkaranlara saldırdı.

• Uzunla bu yapay muhalefetin G.O.R.A daki Komutan Logar ve Tihulu gibi gizli kapılar ardında görüşüp yiyip içip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyla dalga geçtiklerine eminim.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=MdXekk0lLsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 19 Ağustos 2023; 0:50:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.