Şimdi Ara

Tanju Özcan gözaltında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Müfettişlerin ilk raporunun sonuç kısmı:

Şikayetçi firmanın başvurusunda yer alan iddiaların müfettişliğimizce görevlendirilen bilirkişilerin tespitleri ve bilgisine başvurulan kişilerin ifadeleriyle doğrulanmadığı…

Belediye görevlilerinin takdir yetkilerinin kötüye kullanıldığını ortaya koyacak iddia sahibinin iddiasından başka da dosya kapsamında herhangi bir somut bilgi ve belgeye ulaşılamadığı…

Bundan 3 ay sonra tekrar ifade verip "seve seve" kısmını ekliyorlar. Bu ifadenin kullanımı ile ilgili de bir kanıt yok. O da market beyanı.

Sonuç olarak Tanju başkan hangi somut kanıta dayanarak tutuklanıyor? Açıklayabilen yok.

Bu iş ayaklarına dolanacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

güvenilirliğiniz,hatalı bilgi vermeniz bu işte.

Süreci hatırla Melih Gökçek , Tayyip'i siyaset müzesine gömmekle tehdit etti.

kartlarıı gösterdiler.Mustafa Tuna geldi, Chp'li miydi bu arkadaş.

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındacnn tÜrk
    Son dakika... Mustafa Tuna ANKA Park projesi hakkında konuştu - Son Dakika Haberleri Bugün
    https://www.cnnturk.com/turkiye/son-dakika-mustafa-tuna-anka-park-projesi-hakkinda-konustu-701853?page=4

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Hürriyet Ankara bürosuna konuk oldu. Melih Gökçek'in dev projesi ANKA Park'la ilgili soruları yanıtlayan Tuna, ''Millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız. ANKA Park ile ilgili de bir anket yaparız. Bu kadar harcanmış, durumu bu, taliplisi yok, ne diyorsunuz deriz. Böyle dursun mu sorarız'' dedi.

bu kadar aleni bir ziyanda bile algı yapmanız, ne olduğunu gösteriyor.

• mgora kullanıcısına yanıt
    Ülker Chpnin de yandaşı yemez

Siz bu chpyi tam çözemediniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• • Muhalif gazeteci Levent Gültekin'den Özgür Özel ve Tanju Özcan'a ağır sözler sarf etti ve Özcan'ı şikayet edenlerin CHP'li olduğunu açıkladı;

"Özgür Özel açık bir şekilde haraç toplamayı savundu. Bolu Belediyesi bir vakıf kuruyor, bu vakıfla öğrencilere burs dağıtmak istiyor fakat olmuyor. Dönüyor zincir marketlerden bağış talep ediyor, marketler bağış vermeyince ekstra denetim başlatıp kamuoyuna boykot çağrısı yapıyor."

"Sen mafya mısın belediye başkanı mısın? Burs vereceksem niye senin vakfın aracılığıyla vereyim? Sen sonuçta siyasetçisin, benim verdiğim bursu kendi hanene yazıyor Tanju Özcan vermiş gibi veriyorsun."

"Şikayet eden Cengiz Solakoğlu. CHP'li biri, oğlu da CHP'nin tarım politikalarından sorumlu Sencer Solakoğlu. Şikayet eden CHP'li..."

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındax (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/2029119510351839460

• the mad hatter T kullanıcısına yanıt

Üç harfli marketleri geçtiğimiz yıllarda 'ekonomik kriz çıkartıyorlar','enflasyonu yükseltiyorlar' şeklinde hedef gösterip denetim üzerine denetim yaptıranlar hatta Ağrıda beş marketin mühürlenmesini sağlayanlar kendileriydi.Şimdi ne olduysa üç harfli marketleri savunmaya geçtiler.Yarın işlerine gelmedi mi üç harfli marketleri hedef göstermeye devam ederler..Bunların işlerinde mantık aramamak gerekiyor.

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındawww.cumhuriyet.com.tr
    Ağrı Belediyesi'nce yapılan denetim sonucu 5 market mühürlendi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/agri-belediyesince-yapilan-denetim-sonucu-5-market-muhurlendi-2008665

Tanju Özcan muhtemelen Zeydan Karalar gibi 6-7 ay içeride tuttuktan sonra serbest bırakacaklar.Bugün Tanju Özcan'a sallayanların alayıda tıpkı Zeydan Karalar serbest bırakıldıktan sonra olduğu gibi ortalıkta gözükmeyecekler.

Bunların mantığı basit...Çamur at izi kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 4 Mart 2026; 15:43:50 >

• 3 harfli marketler zaten 1 senedir bende boykotluydu.

Kaçma şüphesi ise tam bir zırvalıktan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 4 Mart 2026; 16:37:30 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Muhalif gazeteci Levent Gültekin vicdanlı gördüğüm 3-5 muhalif isimden birisi ve gene ÇOK DOĞRU KONUŞMUŞ...

Kos Koca CHP genel başkanı Zorla haraç almayı savunuyor şaka gibi diyor adamda.

Ayrıca adamlar burs verecekse neden CHP üstünden versin neden Tanjuı Özcan'ın veya CHP'nin PR'ını yapsın gider kendi verir istediğine bursu. Zorla para alınmaya çalışılmasını savunmak gereçkten akıl tutulması olsa gerek Levent beyin söylediği gibi.

Yetmezmiş gibi sizmisiniz bizi şikayet eden o zaman boykot edecez sizi lafları başları. Gerçekten Şaka gibi bir muhalefet :D Üstüne Şikayet eden ŞOK'un yönetim kurulu başkanıda CHP'li deniyor şaka gibi işler. O adamın oğluda CHP'nin yönetiminde...

CHP gerçekten akıllanmayacak. Bu sığ söylemler ile bu sığ siyaset ile nereye kadar gidecek gerçekten merak içindeyim.

Gerçekten yazık artık bu ülkeye. Verdiğiniz haberdeki olaylarda irtikap mıdır nedir ondan olmuyor, konu CHP'li hem de halkın çok sevdiği vatansever bir belediye başkanı olunca ortada somut kanıt bile yokken tutuklanıyor.

Devletin dini adalet olmalıdır. Halkın gözünde adalet duygusunu yerle bir ediyorlar. Tanju Özcan ve Ümit Özdağ gibi insanlara yapılan bu zulmü Türk milleti unutmaz. Ben ülkemde böyle siyasetçiler görmek istiyorum.

CHP'liler şikayet etti olayı da yalan çıkmış. Zaten yıllardır muhafazakar olarak bilinen Ülker grubuna ait Şok Marketleri kim CHP'li diye yutturmaya çalıştı o da garip.

Şok Marketlerden açıklama gelmiş:

Sayın Zafer Şahin, ŞOK Marketler’in Tanju Özcan’dan şikayetçi olduğuna dair mesnetsiz ve gerçek dışı bilgilere yer verilmiştir.

ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. ve yöneticileri tarafından bahse konu soruşturma dosyası kapsamında yapılmış bir suç duyurusu veya şikayet bulunmamaktadır.

Kurumumuz soruşturma dosyasında anılan süreçleri yakından takip etmekle birlikte, bu konularda tarafımızca başlatılmış bir hukuki aksiyon söz konusu değildir. Markamızın siyasi tartışmaların veya spekülasyonların bir parçası haline getirilmemesini rica eder, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Özgür Özel'de söylüyor . Birisi Pişman olmuş diye.

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındax (formerly twitter)
    Sokak Kedisi (@sokakkedisitv) on X
    https://x.com/sokakkedisitv/status/2028903744646029738

Yoksa dava dosyasınada girmiş Şok BİM flanda uğraşılıyor zorla para almak için. Bazıları mecbur parayı verip kurtulmaya çalışıyor.

Tanju Özcan gözaltında

Yaa Seve Seve yada s... s... vereceksiniz diyenlerden bazıları sonradan parayı vermiş mecbur. Vermeyen A101'de zorluk çıkarmışlar sürekli. Akşam gene haberlerde gösteriyordu Belediye A101'in önüne taşlar koymuş ki araçlar giremesin mal indirip bindiremesinler veya alışverişe gelenler koca yere araç park edemesin diye :D Baya düşman hukuku uyguluyorlar resmen diyenler var.

Tanju Özcan gözaltında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 5 Mart 2026; 19:9:20 >

• Tanju Özcan gözaltında Tanju Özcan gözaltında

• Madem şikayetçi bir firma yok ortada, ilk müfettiş raporunda olduğu gibi yine birkaç kişinin beyanı ile mi içeride tutuluyor yani Tanju başkan?

Her zaman YİYİCELERİ SAVUNURLAR.

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • liyakat patlaması....

https://vt.tiktok.com/ZSuR3Sdpg/

Tanju Özcan gözaltında

• A101'den de biz şikayet etmedik açıklaması gelmiş.

Ben yazmadım kuzenim yazmış.

Şikayet yoksa Tanju başkan niye serbest bırakılmıyor? Varsa şikayet eden kim?

Tanju Özcan gözaltında

Özgür Özel'in açıklamalarına göre A101 CEO'su kendisini aramış ve ifadelerde A101 çalışanı olarak geçen kişinin o sıralarda kendilerinde çalışmadığını ve olaya adlarının karıştırıldığını, kendilerinin şikayetçi olmadığını söylemiş.

Tanju başkana kumpas mı kuruluyor? Bu nasıl bir saçmalık? Böyle şaibeli ifadelerle koskoca kentin belediye başkanı nasıl tutuklanabiliyor?

• CHP'nin Bolu'daki Mitingini izledim az önce.

Tanju Özcan ZORLA PARA İSTEMEMİŞTİR diyemiyorlar. Tanju Başkan para vermeyenlere baskı yapmamıştır işlerini zorlaştırmamıştır DİYEMİYORLAR. Hep aynı ezber burs verdiği için cezalandırılıyorlar yok safcıyı şikayet ettik ondan bu oldu algısı kasılmaya çalışılıyor.

Not: Tanju Özcan Kendisi Mesaj yollamış mitinge bunu Yapay zeka ile seslendirmişler O KENDİSİ DİYOR beni şikayet eden 3 harfli marketler diyor.

Özgür Özel çıkıyor A101 ve Şok şikayetini geri çekti kaldı bir diye tehtit ediyorlar resmen...

Hangisi kaldı siz söyleyin diyor birde adını vermiyor :D Yok zaman veriyorum şikayet edecekse biz yapacağımızı biliyoz flan diyor. AÇıkça şikayetini çekmezsen boykot edecez söylemi. Gerçekten muhalefet iktidar olmamak için mi uğraşıyor nedir.

Tanju Özcan Geçen Cuma tutuklandı tam 1 hafta oldu. A101 açıklama yayınlayalı şurda 2-3 saat olmadı Şok ta dün yayınladı zaten. 5-6 gündür hepsi sessizdi adamlara ZORLA ŞİKAYETLERİNİ çektirdip haklı çıkmaya çalışıyorlar şaka gibi ya...

BİM bakalım dik durabilecek mi... 44 mağazası 5 gün kapanan A101 bile son dk geri adım atmış. Ama bu saatten sonra hepsi şikayetini geri çekse bile KAMU DAVASI DEVAM EDER DİYORLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Mart 2026; 22:37:40 >

• NİSAN 2025 üyesi ve var fücüyle muhalif / tanju aklama peşinde ))

Yeni üyelik alıp şöyle muhalif konulara yoğun mesajlar yazmak dikkat çekiyor.

@the mad hatter gibi olanlar desem hani yalan olmaz.

• İftiracı şirket netleşse de sağlam boykot etsek.Bu marketler fiyat dahil birbirinin kopyası olduğu için boykot çok etkili olacaktır. Kar marjı düşük ve ciro kaybına çok hassaslar. Kan istiyorum kan kan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 12 Mart 2026; 11:21:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.