Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
128.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Sen kargo seçeneğinde "kayıtlı hava kargo-ptt" seceneklimi aldın?

Alıntıları Göster
    Hayır 12.02.2019 tarihinde gümrük vergisi dahil ve turkey direct mail olarak sipariş vermiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluespace06

Hayır 12.02.2019 tarihinde gümrük vergisi dahil ve turkey direct mail olarak sipariş vermiştim.

Alıntıları Göster
    Anladığım kadarıyla standart kargo ile verilen siparişlerde,25 dolar altında olursa takip no olmaz, üzerinde olursa takip no olur gibi bişey sacmalamis ama sana niye atmışlar bu bilgi mesajını onu anlamadım.seni ne ilgilendiriyor bu durum diyicem,ya yanlış msj attılar yada senin kargoyu yanlış kargo seçeneğiyle gönderdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Şu air mause nasıl arkadaşlar , iş görür mü yada tavsiye edeceğiniz air maouse var mı ?
    Linkteki vergiler dahil fiyat.
    -https://www.banggood.com/Wechip-W1-Air-Mouse-Senza-Fili-2_4g-Fly-Air-Mouse-Per-Android-Tv-Box-Mini-PcTv-p-1397620.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=224&cur_warehouse=CN
    Gayet iyi, güzel biseye benziyor.fiyatta iyi

• kimseden ses seda çıkmıyor,herkez cihazıylan mutlu mesut galiba
  • quote:

kimseden ses seda çıkmıyor,herkez cihazıylan mutlu mesut galiba
    ses te sorun var ama suanda kimsenin sesi çıkmıyor çihazı kapatıp sonra tekrar açılınca ses gidiyor anca fişe çek tekrar takınca normale dönüyor yeni version gelmiş ama yükleyen olmamış galiba kimsenin sesi çıkmıyor
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bu donanıma göre çokta memnun değilim ben , tanixin yayınladığı yeni güncellemeyi yükledim, başta güzeldi ama şimdi bir video izlerken 5-10 dakikada bir seste cızırtı olmaya başlıyor 1-2 dakika boyunca devam ediyor bu cızırtı, youtube ve twitch videoları eski yazılımlara göre daha akıcı ama yine hafifte olsa takılmayı hissediyosun, menü eski yazılımlara göre daha akıcı . cihazı kapatıp açınca sesin gelmemesi olayı yeni yazılımda yok.

Şu üstte verdiğim kumandayıda alsammı bilemedim vergiler dahil diyor ama yinede vergi çıkmasından korkuyom.
  • Ben cihazı teslim almadim henüz. Vergi dahil direct mail ile aldim. Kargoya verildi umarım vergisiz ulasacak adresime.
    Gelince inceleme ve yaxilimla ilgili yonlendirmelerinize gore ilerleyeceğim.
    Bir arkadas vergi dahil aldigi halde 152 lira vergi ödemiş. Bu aklimi karistirdi. Bakalim süreç nasıl olacak...

• selam,
    bangooddan gümrük vergisi sigortasını işaretleyip de, ödediği vergiyi geri alabilen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Bu donanıma göre çokta memnun değilim ben , tanixin yayınladığı yeni güncellemeyi yükledim, başta güzeldi ama şimdi bir video izlerken 5-10 dakikada bir seste cızırtı olmaya başlıyor 1-2 dakika boyunca devam ediyor bu cızırtı, youtube ve twitch videoları eski yazılımlara göre daha akıcı ama yine hafifte olsa takılmayı hissediyosun, menü eski yazılımlara göre daha akıcı . cihazı kapatıp açınca sesin gelmemesi olayı yeni yazılımda yok.

Şu üstte verdiğim kumandayıda alsammı bilemedim vergiler dahil diyor ama yinede vergi çıkmasından korkuyom.
    Daha olgunlaşır yazılım,hemen bir iki yazılımda kusursuz çalışan cihaz ben duymadım.kronik büyük sorun olmasında,ufak tefek hatalar düzeltilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: casusnet

ses te sorun var ama suanda kimsenin sesi çıkmıyor çihazı kapatıp sonra tekrar açılınca ses gidiyor anca fişe çek tekrar takınca normale dönüyor yeni version gelmiş ama yükleyen olmamış galiba kimsenin sesi çıkmıyor

Alıntıları Göster
    Bir çok kişi yükledi yeni yazılımı.ses sorunu giderildi ama seste bazen cızırtı oluştuğundan sikayetciler.suan tam olgunlasmadi yeni yazılım,haliyle...
    Android 7 olan yazılım şuan için en stabil gibi görünüyor.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Android 9 cihaza yükleme yapıla biliyormu cihaza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazar

Ben cihazı teslim almadim henüz. Vergi dahil direct mail ile aldim. Kargoya verildi umarım vergisiz ulasacak adresime.
    Gelince inceleme ve yaxilimla ilgili yonlendirmelerinize gore ilerleyeceğim.
    Bir arkadas vergi dahil aldigi halde 152 lira vergi ödemiş. Bu aklimi karistirdi. Bakalim süreç nasıl olacak...
    Bg'den verdiğim sipariste süreç ne olucak bende merak ediyorum.vergi dahil alıp ta vergi nasıl çıkar benimde aklim almıyor.eger benim siparistede vergi çıkarsa teslim almayıp geri iade yapicam...
    AliExpress'ten verdiğim sipariste istanbul pim'e ulaştı.bakalim o gecicekmi gumrukten...

• quote:

Orijinalden alıntı: casusnet

Android 9 cihaza yükleme yapıla biliyormu cihaza
    Tabiki yapılıyor.sdcard'lada yapılıyor,pc'ye baglanipta 'da yapılıyor.ama ben sdcard yöntemini onermiyorum,pek sağlıklı olmuyor.pc'ye bağlayıp imaj yüklemek daha iyi.

• quote:

Bg'den verdiğim sipariste süreç ne olucak bende merak ediyorum.vergi dahil alıp ta vergi nasıl çıkar benimde aklim almıyor.eger benim siparistede vergi çıkarsa teslim almayıp geri iade yapicam...
    AliExpress'ten verdiğim sipariste istanbul pim'e ulaştı.bakalim o gecicekmi gumrukten...

Alıntıları Göster
    Dört gözle bekliyorum. Benim de kargoya verildi ama daha çin den çıkmadı.

• 27.02.2019 tarihinde kargoya verilen cihazım bugün elime ulaştı (Turkey Post ile 6 günde teslim edildi.) Herhangi bir gümrük veya vergi sorunum olmadı. Akşama eve gittiğimde cihazı deneyeceğim. Aldığım ürünün linki :

• quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

27.02.2019 tarihinde kargoya verilen cihazım bugün elime ulaştı (Turkey Post ile 6 günde teslim edildi.) Herhangi bir gümrük veya vergi sorunum olmadı. Akşama eve gittiğimde cihazı deneyeceğim. Aldığım ürünün linki :https://tr.aliexpress.com/item/Tanix-TX6-TV-Kutusu-android-9-Allwinner-H6-4-GB-DDR3-32-GB-64-GB-EMMC/32956640608.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3f3e4c4dFklPYg
    şanslısınız gümrük cıkmamıs hayırlı olsun

• Thema kullanıcısına yanıt
    Hocam android 7 sürümü denediniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

27.02.2019 tarihinde kargoya verilen cihazım bugün elime ulaştı (Turkey Post ile 6 günde teslim edildi.) Herhangi bir gümrük veya vergi sorunum olmadı. Akşama eve gittiğimde cihazı deneyeceğim. Aldığım ürünün linki :https://tr.aliexpress.com/item/Tanix-TX6-TV-Kutusu-android-9-Allwinner-H6-4-GB-DDR3-32-GB-64-GB-EMMC/32956640608.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3f3e4c4dFklPYg
    Hayırlı olsun, aynı mağazadan aynı ürünü aynı kargoyla aldım. Benimki daha gelmedi. Umarım bana da vergi çıkmaz. Paket üzerine özellikle fiyat belirtmiş miydiniz? İncelemelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• theburakx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle,

Satıcıya fiyat konusuyla ilgili hiçbirşey söylemedim.Direkt sipariş geçtim hatta yanlışlıkla amerikan priz olanını sipariş geçmiştim satıcı henüz kargoya vermemişti mesaj attım ve avrupa priz olanından göndermesini istedim ve o şekilde gönderdi.Satıcı paketin üzerine media player ve fiyatıda 15 dolar olarak yazmış.
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    yok hocam youtube 4k göstermiyor diye denemedim hiç.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.