Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanları birbirine yakınsa onu isteyin bence

• Diwanji kullanıcısına yanıt
    Verirler mi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyenin bir yüzü vermeyen çinli olsun desek 😂😂

• Şansınızı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam simdi ki canli destekte bekleyin 6sinda yollucaz diyor birbirleriyle celisiyorlar
    Bende bağlandım sonundada konusabildim,banada alternatif stoktan başka cihaz önerdiler,hemen gönderelim diye,bende hangi cihaz o dedim ,bana "tanix tx88" demezmi ya bi git dedim delimisin divanemisin.bir yudum şarap içip oylemi geçtin pc başına.

• Arkadaşlar merhaba. Üstad arkadaşlardan bir fikir isteyecektim.
    Elimde 6 yıldır kullandığım Egreat R6s var. Malum Google desteği kestiği için YouTube çalışmıyor.Onceden ne güzel telefondan açıp YouTube tv de oynuyordu artık olmuyor.
    Bende biraz araştırdım Vontar T9 4/32 almaya karar verdim. Önceliğim TV de YouTube izlemek ve ağdan pc,modem, telefon , ve Egreat R6s ile tümü arasında bağlantı kurmak.Filmlerimi Egreat R6s te izlemeye devam edeceğim çünkü cihaz 3D Blu-ray.iso oynatabiliyor.

Son olarak Sony 5+1 sinema sistemime bağlamak için optik spidif çıkışını kullanıyorum.

Bu ihtiyaçlarım çerçevesinde hangi cihazı önerebilirsiiz bana.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kere konustum 3üde farkli bisey diyorlar en son tanix tx5 max verelim farki ödeyin dediler ama demez mi vergiler dahil degil bende dedim bekliyorum o zaman siz napcaksıniz

• Dün aliexprstn birbsaticiyla yazıştık. Bana faturaya 20$ yazacağını söyledi. Böyle oiursa gümrüğe takılır mı acaba?

• arkadaşlar bugün itibari ile geri siparis tekrardan isleniyor yazisi halini aldı

• Evet benimki de işleniyor oldu. Haydi gondersinler artık

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam 3 kere konustum 3üde farkli bisey diyorlar en son tanix tx5 max verelim farki ödeyin dediler ama demez mi vergiler dahil degil bende dedim bekliyorum o zaman siz napcaksıniz
    Dün gece AliExpress'te bir saticiyla konuştum.Gecenin 2'sinde hemen cvp verdi adam.urun AliExpress indirimiyle kargo dahil 202 TL.urun fiyatını 20 dolar yazabilicegni, gümrük vergisi cikmiycagni garanti etti ve güzel tarafı turkey post ile gondericek.turkey post ptt'nin direk posta servisi.kargoya verildikten 3-4 gün sonra turkiyeye giriş yapıyor bu postada.genelde araştırdığım kadariyla 9-10 gün gibi bir sürede bu postayla verilen siparişler elinize ulaşıyor.satici tahmini en geç surenin 3/19 olucagni ama büyük ihtimalle daha erken elime ulasicagni soyledi...
    Android 9 yüklü cihaz.7'yi yükleyip gondermesini rica ettim ama malesef dedi.son çıkan 9'la gondercem dedi.hatta ben stabilite sorunlarindan bahsettigimde bana istersem t95-max gonderebilecegini,android 8.1 olduğunu ve çok stabil olduğunu söyledi.fiyat farkının önemli olmadığını,kendinin karsiliyabilecegini söyledi.
    Ben çok teşekkür ettim,tx6 gönder dedim.en kısa sürede kargoya vericegni belirtti.bende sipariş vermiş oldum.
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Dün aliexprstn birbsaticiyla yazıştık. Bana faturaya 20$ yazacağını söyledi. Böyle oiursa gümrüğe takılır mı acaba?
    Takılmaz.ustteki mesajımı oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 26 Şubat 2019; 9:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Arkadaşlar merhaba. Üstad arkadaşlardan bir fikir isteyecektim.
    Elimde 6 yıldır kullandığım Egreat R6s var. Malum Google desteği kestiği için YouTube çalışmıyor.Onceden ne güzel telefondan açıp YouTube tv de oynuyordu artık olmuyor.
    Bende biraz araştırdım Vontar T9 4/32 almaya karar verdim. Önceliğim TV de YouTube izlemek ve ağdan pc,modem, telefon , ve Egreat R6s ile tümü arasında bağlantı kurmak.Filmlerimi Egreat R6s te izlemeye devam edeceğim çünkü cihaz 3D Blu-ray.iso oynatabiliyor.

Son olarak Sony 5+1 sinema sistemime bağlamak için optik spidif çıkışını kullanıyorum.

Bu ihtiyaçlarım çerçevesinde hangi cihazı önerebilirsiiz bana.
    Dostum 3d.iso benim içinde önemli.malesef bu cihazların hiçbiri oynatamiyor.aslinda kapasite olarak fazlasıyla yeterli,neden oynatamadiklarini araştırdım ve 3d.iso nunda bir sertifikası olduğunu,bu cihazlarda o sertifika olmadığı için oynatamadigini öğrendim.donanim fazlasıyla yeterli ama işte yazılım yüzünden...
    Tx6'nin oynatıp,oynatmadigini malesef kesinlestiremedik.alan arkadaşlardan sağolsun deneyip bilgi verebilen çıkmadı daha benim elime geçtiğinde ilk deniycem bu olucak zaten...beklersen haber veririm...
    Bunun dışında video oynatımı olsun, Youtube,netfilix,iptv vs için bu cihaz şuan çok iyi.tavsiye ederim.ayrica bir satıcının bana önerdiği t95-max adlı android 8.1 yüklü gelen cihazida araştırdım,alanlar bayağı övmüş.bunada bir bakabilirsin ama Bluetooth ve wifi 5ghz yok bu cihazda.

• Satıcı tam bir sapık çıktı 20 dk sonra kargoya verdi,takip numarası bile düştü sisteme [:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 26 Şubat 2019; 12:18:36 >
    Bu ürün gümrüksüz size gelirse, o satıcıda tv box satışı patlar..

• Aynen unarim gunruksuz gelir👍🏻

• brabber B kullanıcısına yanıt
    İşleniyor yazdıysa ürün tedarik edilmiştir. Birkaç güne gönderilir.

Turkey post çok hızlı. Dediğiniz gibi direk ptt getiriyor arada başka firma, ülke yok tertemiz getiriyor. Yılbaşından önce 25 aralıkta bir sipariş verdim 5 ocakta geldi hem yoğunluk hem tatil vardı şaşırdım bende. Bu kargo seçeneği varsa kesinlikle tercih edilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Satıcı tam bir sapık çıktı 20 dk sonra kargoya verdi,takip numarası bile düştü sisteme [:
    Ben de tx5 max alıyorum konuştum adamla

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.