Şimdi Ara

Tanıştığım tüm kızlar kanka olarak görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kriterlerime uyan, kafa yapımız aynı olan kızlar ya beni kanka olarak görüyor ya da sevgilisi olduğunu öğreniyorum. Bazıları git internetten biriyle tanış diyor ama itici buluyorum. Tipimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum 9. Sınıfta 17 erkek arasında sevgili yapan 4 erkekten biri bendim (hayır 17 erkekten biriyle sevgili olmadım ) ama yakışıklı olduğumu da zannetmiyorum. Hayır elbette her kızın benden hoşlanmasını ilk görüşte aşık olmasını falan beklemiyorum ama her kız mı kanka der... Acaba utangaç olduğum için olabilir mi? Yani hoşuma giden kafa yapımızın uyuştuğu bir kızın benden hoşlanmasını nasıl sağlarım merak ediyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya beyler Allah aşkına sizin kızlardan başka derdiniz yok mu? Ne biliyim gidin halı saha maçı falan yapın. Spor yapın. Sahile gidip çılgınlar gibi koşun.

Can sıkıntınsından konulara bakıyım diyorum ama genellikle kız konuları var. Nedir bu kız olayınız anlamış değilim. Bakın siz böyle kızların üstüne düştükçe onlar daha çok şımarıyor (yeni nesil kızlar).. Az rahat olun ya. Ağır olun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Mart 2017; 15:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ya beyler Allah aşkına sizin kızlardan başka derdiniz yok mu? Ne biliyim gidin halı saha maçı falan yapın. Spor yapın. Sahile gidip çılgınlar gibi koşun.

Can sıkıntınsından konulara bakıyım diyorum ama genellikle kız konuları var. Nedir bu kız olayınız anlamış değilim. Bakın siz böyle kızların üstüne düştükçe onlar daha çok şımarıyor (yeni nesil kızlar).. Az rahat olun ya. Ağır olun biraz.

Hocam zaten kız olayına o kadar kafayı takmıyorum genelde başka şeylerle ilgileniyorum spor yapıyorum film izliyorum günlük tutuyorum arkadaşlarımla geziyorum vs. Ama ara sıra bu durum aklıma gelince canımı sıkıyor hele ki çevremdeki arkadaşlarım sevgili bulup arkadaş gruplarından uzaklaştıkça.

• Tipsizsindir
  • quote:

Ya beyler Allah aşkına sizin kızlardan başka derdiniz yok mu? Ne biliyim gidin halı saha maçı falan yapın. Spor yapın. Sahile gidip çılgınlar gibi koşun.

kardo ağır başlı bende oluyorum ama pek bi faydası yok ya :/ yine kızlar yürüdüğünü belli ediyor ama ben karşılık veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

quote:

Hocam zaten kız olayına o kadar kafayı takmıyorum genelde başka şeylerle ilgileniyorum spor yapıyorum film izliyorum günlük tutuyorum arkadaşlarımla geziyorum vs. Ama ara sıra bu durum aklıma gelince canımı sıkıyor hele ki çevremdeki arkadaşlarım sevgili bulup arkadaş gruplarından uzaklaştıkça.

Tamam işte ne güzel bir şeyler ile uğraşıyorsunuz.

Sevgili boş iş kıymetli dostum. Vakti gelince olur bir birisi hayatında elbet ve ciddi düşünürsün. Tanırsınız birbirinizi güzelce. Kısmetse evlenir gidersin.

He diyorsan ben vakit geçirmek sevgili istiyorum. Zaman geçsin, gülelim eğlenelim falan. (Arkadaşların gibi) orasını bilemem. Ama o işlelerin de sonu yok bilesin. YOURMOVE karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Mart 2017; 15:20:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

quote:

kardo ağır başlı bende oluyorum ama pek bi faydası yok ya :/ yine kızlar yürüdüğünü belli ediyor ama ben karşılık veremiyorum

Vereme kıymetli dostum ne olacak? Çok mu önemli yani. Hayatta daha önemli şeyler var bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendiniz olun.Kasmaya gerek yok.Nasipse olur zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.