Şimdi Ara

Tanışalım mı dediğim kız, niye dedi ne cevap vermeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta beyler görüldü yapmak istemiyorum sizce ne yazabilirim

Tanışalım mı Diyen Birine Nasıl Cevap Verilir

Birinin sana "Tanışalım mı?" diye sorması hem heyecan verici hem de kafa karıştırıcı olabilir. Bu soruya nasıl cevap vereceğini bilmiyorsan aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

Neden Tanışalım Sorusuna Cevap

• Dürüst ve Açık Ol: Dürüstlüğün her zaman en iyi politika olduğunu unutma. Neden tanışmak istemediğini açık ve saygılı bir şekilde ifade et.
    • Neden Tanışmak İstiyorsun? Bu soruyu sorarak, karşı tarafın seni tanımakla ilgilendiği özel nedenleri öğrenebilirsin. Bu bilgi, kararını vermene yardımcı olabilir.
    • Şu An Tanışmak İstemiyorum: Karşı tarafın teklifini kabul etmekle ilgilenmiyorsan bunu kibarca belirt. Gelecekte tanışma olasılığını açık bırakabilirsin.

Tanışalım mı Diyen Erkeğe Ne Denir

Bu soruya nasıl cevap vereceğin, bağlama ve kişisel tercihlerine bağlıdır:

• İlgini Çekmiyorsa: Karşı tarafın sana çekici gelmiyorsa veya onunla ilgilenmiyorsan, bunu kibarca ifade edebilirsin.
    • Daha Fazla Bilgi İstiyorsan: Karşı tarafın fiziksel görünüşü ya da başka nedenlerden dolayı senin için çekici geldiyse, daha fazla bilgi edinmek istediğini belirtebilirsin.
    • Tanışma Fırsatını Değerlendirmek İstiyorsan: Karşı tarafın çekici olduğunu düşünüyorsan ve onunla tanışmak istiyorsan, bu fırsatı değerlendirmeyi kabul edebilirsin.

Tanışma Konusunda Kararını Bildirme

• Kesin Kararın Varsa: Tanışmak istemediğin konusunda net bir kararın varsa, bunu doğrudan karşı tarafa ilet.
    • Kararsızsan: Kararsızsan, daha fazla zaman isteyebilirsin veya karşı tarafın daha fazla bilgi vermesini isteyebilirsin.
    • Tanışmaya Hazırsan: Tanışmak istiyorsan, uygun bir zaman ve yer önerebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Buna karsilik Ney yazarsa ney degil zurna de sonra o zurna agzina girsin diyip engelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 10 Kasım 2017; 21:59:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda biseymi lan ben kiza merhaba ben x gecen seni arladaslarin yaninda gormustum dedim hatirladinmi beni dedim

Kiz bana direk sevgilim var dedi...

Daha Fazla Göster
  • "Sen sor diye" aynen bunu de kıza

Orijinalden alıntı: Chill Man

Çünkü

Eşşeğin

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Tanisma eylemi karsilikli gerceklesen bir eylem. Bunu tek basima yapamayacagimdan dolayi sizden ufak bir yardim istiyorum. Umarim bu lutfu bana bahşedersiniz de.

Buna karsilik Ney yazarsa ney degil zurna de sonra o zurna agzina girsin diyip engelle.

Hocam baştaki tavsiyeniz kafama yattı da, sonradan olmadı ya

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Selamun aleykum yada merhaba de

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

kız hangi okuldan ona göre cvp vercem

mimar

Orijinalden alıntı: TolgaReis_24

Klasik girme biraz esprili bir şeyler yaz. En azından muhabbet olur terslerse koy gitsin.

Esprili bir şeyler olarak neler yazabilirim işte hocam, biraz yardımcı olsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karısız Bela

görüldü yap geç bu tip kızlarla uğraşılmaz kendi onurunu ayaklar altına alırsın. Zaten almışsın alacağın kadar tanışalım mı diyerek. Bırak bu işi.

Ne alakası var olum Tanısalım mı demekte suc olmus

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.