Şimdi Ara

Tanınmayan bir kıza nasıl açılınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsanız nasıl açılırsınız otobüste sürekli gördüğünüz bir kıza mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 1 Ocak 2021; 16:28:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanına giderdim, gözümü açıp açıp kapatırdım ve "ben manyağım biliyor musun?" Derdim, zaten gerisi gelicektir, aşık olacaktır sana kız.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşına çık ve ben sapığım, sapık lazım mı apla de.
  • Şöyle bi bakarım gülümserim o da gülümserse, tanışırız
  • Konu açmadanz,iki laf konuşmadan asla senden hoşlandım deme.Az muhabbetin olsun onla aynı yerlerde inip biraz muhabbet etmeye çalış.
  • Show haber otobüste genç kıza taciz :))) haberini izleriz yakında sapık hiç tanımadağı genç kızdan hoşlanmış... Tacize kalkışmış :)) Bu bir kalkışmadır...

Kardeş bence sen otobüse binme başka otobüse bin diyecem bu sefer de o otobüs de bulunan bir kızdan hoşlanıcaksın en iyi çözüm psikiyatri randevüsü al fakat erkek olsun kadın olursa ondan da hoşlanabilirsin. :))

• yan yana oturursan selamlaşıp isim falan sorabilirsin genel geçer yaşadığın şehirde o an trafik falan varsa bi şekilde muhabbet açılır hocam çok spesifik bir durum olay olmasına gerek yok.

benim otobüste değil de kütüphane de benzer bir anım var.

sürekli üniversitede vize final zamanları kütüphanede denk geldiğim bir kız vardı sürekli göz göze geliyorduk tanımıyordum bende çok uzun zaman geçti dayanamadım tanışmak istedim. Bi kere çalışma odasına gidicekken gaza gelip çevirdim merhaba 2 dk konuşabilir miyiz diye gülümsedi tabi dedi. Tanıştık ayak üstü evet naber nasılsın vs vs klasik tanışma faslıydı o şekilde tanıştım sonra kızı yurduna bırakmak istedim kabul etmedi sonradan kahve içmek istedim yinekız istemedi hocam.  Tanıştığıma memnun oldum ama seni tanımıyorum bilmiyorum vs dedi o şekilde konuyu kapatmak istedi bende üstelemedim. Olayı daha detaylı anlatmak isterdim ama genel olarak böyle başladı bitti. İşin özeti üşenme, erteleme, vazgeçme muhabbet etmek isteyen her türlü eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.