Şimdi Ara

Tanımlayamadığım bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumda şöyle bir sorun var ne desem bilemedim doğrudan anlatayım ben size.

Mesela bilgisayarı açıyorum ve herhangi bir oyuna giriyorum. Buna cs diyebilirsiniz battlefield 3 diyebilirsiniz dota vs vs rasgele yani.

oyun normal bir şekilde açılıyor her şey normal gözüküyor fakat oynamaya başladığınızda sanki pingten kaynaklı bir lag varmış gibi tüm karakterler ve çevre etmenleri duraklayarak hareket ediyor. yani bir durup bir ilerliyorlar .bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor bu durum normal şekilde oynanabiliyor. Bu durum her gün böyle ilk açtığımda sürekli sorunlu resetleyince düzeliyor. Kapatırsam bazen yine oluyor.

Virüs taraması yapıyorum bir şey çıkmıyor. Bunun bir çaresi var mı ? Driverlarım güncel harici diskim olmadığı için format atmak da istemiyorum ancak yoksa bir çaresi mecburen atıcam. Neden olabilir sizce bu durum ?

• oyun dosyalarında veya crackinde bir bozukluk olabilir oyunu yeniden yükle cracki değiştir olmadı driver güncelle o da olmadı temiz bir win 7 kur kolay gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopun özellikleri nelerdir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: my62231

oyun dosyalarında veya crackinde bir bozukluk olabilir oyunu yeniden yükle cracki değiştir olmadı driver güncelle o da olmadı temiz bir win 7 kur kolay gelsin...

tüm oyunlar için geçerli bahsettiğim durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: my62231

oyun dosyalarında veya crackinde bir bozukluk olabilir oyunu yeniden yükle cracki değiştir olmadı driver güncelle o da olmadı temiz bir win 7 kur kolay gelsin...

tüm oyunlar için geçerli bahsettiğim durum

driverları yeniden yüklemeyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_70

laptopun özellikleri nelerdir acaba

i5 2410m işlemci
    4gb ram
    gt540m 1gb ekran kartı.

yeniden başlattıktan sonra oyunları sorunsuz oynayabiliyorum yani bu konuda bir sorun yok. ilk kez başıma geliyor bu olay anlamlandıramadım bir türlü

@my62231 oyunlarla ilgili driverdan bahsediyorsan güncelleme olursa kendi yapıyor zaten orjinal oyunlar. ekran kartı driverı falan da güncel .
  • Güncel.garantiye mi yollasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • direk ekran kartıyla ilgili bir sorun bence. notebooklardada bu çok sık oluyor zaten. format at herşeyi yeniden yükle olmuyorsa gönder garantiye çünkü böyle devam ederse bu kartı yakabilirsin. birde düşük sistem isteyen oyunda bile böyleyse muhtemelen sorun budur. ama dediğin oyunlar iyi oyunlar o yüzden o oyunlarda zorlanıyor olabilir. benchmark sonuçlarına bak bf3 ün kartına göre yeşil yandığı aralıkta oyna low - med - high .. hala devam ediyorsa sorun vardır çünkü oynaman gereken aralıkta kasması bir arızanın göstergesidir.zaten bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum kronik sorun bu laptoplar için ama özellikle bazı markalarda sık olması beni şüphelendiriyor. diyorum ki bile bile arızalı ekran kartlarını takıp satıyorlar. örnek acerin bir seriisi var hergün konusu açılır nerdeyse. adamlar bozuk partiyi takmışlar piyasaya sürmüşler yersen ne ala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Aralık 2012; 13:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

direk ekran kartıyla ilgili bir sorun bence. notebooklardada bu çok sık oluyor zaten. format at herşeyi yeniden yükle olmuyorsa gönder garantiye çünkü böyle devam ederse bu kartı yakabilirsin. birde düşük sistem isteyen oyunda bile böyleyse muhtemelen sorun budur. ama dediğin oyunlar iyi oyunlar o yüzden o oyunlarda zorlanıyor olabilir. benchmark sonuçlarına bak bf3 ün kartına göre yeşil yandığı aralıkta oyna low - med - high .. hala devam ediyorsa sorun vardır çünkü oynaman gereken aralıkta kasması bir arızanın göstergesidir.zaten bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum kronik sorun bu laptoplar için ama özellikle bazı markalarda sık olması beni şüphelendiriyor. diyorum ki bile bile arızalı ekran kartlarını takıp satıyorlar. örnek acerin bir seriisi var hergün konusu açılır nerdeyse. adamlar bozuk partiyi takmışlar piyasaya sürmüşler yersen ne ala..

hocam sorun sadece bf3 için değil. mesela dota 2de de böyle oluyor ya da counter strikeda da left4dead2 de de ya da ne diyebilirim istanbul kıyamet vakti var onda denedim onda da aynı şey oluyor bir diğer örnek fifa 13. bilgisayarı yeniden açınca düzeliyor. var bir parçada bir sorun ama . yazılımsal olduğunu düşünmüyorum nedense çünkü tüm sürücüler güncel ve olması gerektiği gibi. Garantiye vereyim en iyisi

• sorun donanımsal olsa her yeniden başlattığında da sorun çıkarması gerekirdi diye düşünüyorum. bence yazılımsal bir sorunun var. işletim sistemini yeniden kurup bir dene olmadı öyle gönderirsin garantiye. çünkü garantiye göndersende adamlar formatlayıp sana geri gönderecekler. zaman kaybı olur senin için. önce yazılımsal olmadığından emin olman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ilhan_ -- 21 Aralık 2012; 14:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ilhan_

sorun donanımsal olsa her yeniden başlattığında da sorun çıkarması gerekirdi diye düşünüyorum. bence yazılımsal bir sorunun var. işletim sistemini yeniden kurup bir dene olmadı öyle gönderirsin garantiye. çünkü garantiye göndersende adamlar formatlayıp sana geri gönderecekler. zaman kaybı olur senin için. önce yazılımsal olmadığından emin olman gerek.

normal işler için kullanabileceğim bir laptop daha var evde. okulun final haftasında göndereceğim garantiye hem derslere çalışmaya engel olmaz hem de garantide halletsinler nesi varsa. Garantili ürün alıyoruz sonuna kadar kullanmak lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.