Şimdi Ara

Tanımadığım Kıza Açıldım Sevgilim Var Dedi Geçiştirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyler, başlık biraz sıradan oldu kusura bakmayın, yeterince açık olduğunu düşünüyorum. Siz değerli forumdaşların engin bilgi düşünce deneyimlerini almak istedim sadece :) işin aslına gelirsek sizleri sıkmamak adına detaya pek girmeyeceğim sorularınızı bekliyorum

Bölümümde sürekli denk geldiğim fakat tanışıklığımın olmadı bir kızdan zamanla hoşlandığımı fark ettim.erkek arkadaşı yoktu emindim, İşin ilginci adını bile bilmiyordum, nasıl böyle oldum bilmiyorum arkadaşım olmayan bir kıza hiç böyle hissetmemiştim, hani insan bir taraftan kendinide yadırgıyormuş böyle bir durumda bunuda anladım, neden derseniz birine bu durumda bahsettiğinizde; dışardan bakıldığında her önüne gelen kıza aşık olan abaza gibi izlenim veriyorsunuz istemeden ama durum böyle değil :).. hoşlanmamı fark etmem okulun son zamanlarına denk geldi, yani kızı seneye kadar göremiyecektim ve bunu benim aklıma geldikçe bişiler yapma düşüncesine yöneltti. Ortak arkadaş vs vs aynı ortamda denk gelip bir şekilde tanışıp yavaş yavaş birşeyleri ilerletirim olursa iyi olur olmuyorsada zorla olmaz diye düşünürken son günler gelmişti bu düşüncem suya yattı :(
    Gözümü karartıp yanlış anlaşılmak pahasına gidip kızla direk konuşma kararı aldım bu işler böyle olmazdı ben kız olsam hazırda bekliyormuşum gibi tanımadığım bir erkeğe olumlu yaklaşmazdım yani ne bilim basit olurdu. reddedileceğimin farkındaydım ama başka yolum yoktu denemeye değerdi

Kızı yalnız olduğu bir zaman denk geldi yanına gittim mrb der gibi tebessüm ettim ve kibarca pardon rahatsız ediyorum sizinle tanışmıyoruz ama bir mahsuru yoksa sizinle konuşmak istediğim şeyler var dedim ve ardından kendimi tanıttım tanıştık ama ben daha içinde bulunduğum hali ifade edemeden direk sevgilim var dedi ve gitti :(

sonra bu duruma şahit olan samimi olmadığım ortak bir arkadaş daha sonra kızla konuşurken neler olduğunu neden böyle tepki verdiğini sormuş konuşmuşlar,
    ve tahmin ettiğimiz gibi beni yanlış anlamış korkmuş benden, yani her önüne gelen kıza böyle davranan yavşak bir tipim sanmış ve durumu kestirip atmak adına üsteleme ihtimalim olmasın diye sevgilim var demiş ve o arkadaş bunu daha sonra söyledi bana iyilik olsun diye..

daha sonra kızla tekrar konuşma fırsatı buldum ve neden böyle yaptığımı nasıl birisi olduğumu anlatmaya çalıştım ve bazı şeylerin farkına vardı benim yerime koydu kendini ve anladı beni, durumu toparlamıştım.
    ama beni hala sevgilisi var biliyor ve kız sevgilim yoktu demedi, ya laf arasında kaldı unuttu yada normal şartlarda da ben bu çocuğu istemezdim şans veremezdim diye düşünüp söylemek istemedi böyle bilsin dedi..
    o günden sonra konuşmadık mrb falan yazdım cevap vermedi. Bir iki gün sonra dayanamayıp; Cevap vermeye tenezzül edilmeyecek birşey yapmadım gibi tepkimi belirtten bişiler yazdım

şu an baya kötüyüm kendi kendime kafamda kurmaktan neden böyle oldu diye düşünmekten acabalardan yoruldum ve resmen aşığım, ne yapabilirim bütün bunlardan sonra ??

• Niye sürekli aynı konuyu açıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Niye sürekli aynı konuyu açıyosun ?

çıkmazdayım çünkü böyle biri sihirli bir şeyler söylesede bir şey olsa bir şeyler yapsam diye umuyorum :(
  • Zorla güzellik olmaz,başka kızlara yönel vakit kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Zorla güzellik olmaz,başka kızlara yönel vakit kaybetme

uğraşsın bakalım ne yapıcak daha ne kadar yazıcak diye düşüncelerde değil midir ki yani bunu nasıl anlarım
  • Aşık konuşma önce arkadaş olmak istediğini söyle sonra açılırsın ama kızda senden hoşlanmamışki hemen gitmiş üzgünüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Aşık konuşma önce arkadaş olmak istediğini söyle sonra açılırsın ama kızda senden hoşlanmamışki hemen gitmiş üzgünüm :(

gitti evet ama diyorum ki bende kız olsam biri bana böyle yaklaşsa etkilensem bile hazırda bekliyormuşum gibi basit kız gibi olmasın diye olumlu yaklaşmazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.