Şimdi Ara

Tanımadığım birinden telefon ve mesaj geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç defa aramış yeni gördüm sonrada mesaj çekmiş

mesaj da bu yazıyor

niye açmıyorsun lan telefonu ben melissa

• Hiçbir Kız/Kezban sizi arayarak veya mesaj göndererek açsana lan gibi kelimeler kullanmaz. Bu amaçla arandığınızda derhal telefonu kapatıp 3131i arayın.
    www.askpolisi.apol.tr
  • ixde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Hiçbir Kız/Kezban sizi arayarak veya mesaj göndererek açsana lan gibi kelimeler kullanmaz. Bu amaçla arandığınızda derhal telefonu kapatıp 3131i arayın.
    www.askpolisi.apol.tr

beni arayan numarayı dışardan başka bir telefondan aradım kız çıktı telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Hiçbir Kız/Kezban sizi arayarak veya mesaj göndererek açsana lan gibi kelimeler kullanmaz. Bu amaçla arandığınızda derhal telefonu kapatıp 3131i arayın.
    www.askpolisi.apol.tr

http://androidtr.org/1324/ararken-aranirken-ses-degistirme-android-uygulamasi/

Android telefonunuzla görüşme yaparken sesinizi efektlerle değiştirmenize imkan sağlayan bir program var desek..

Bu eğlenceli yöntemle arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi işletip eğlenebilir, telefonla işletme olayına yeni bir boyut getirebilirsiniz.

Sesinizi değiştirebileceğiniz 9 efekte sahip bir uygulama, sesinize uzaylı, robot, yankılı gibi değişik efektler verebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

www.askpolisi.apol.tr

http://androidtr.org/1324/ararken-aranirken-ses-degistirme-android-uygulamasi/

Android telefonunuzla görüşme yaparken sesinizi efektlerle değiştirmenize imkan sağlayan bir program var desek..

Bu eğlenceli yöntemle arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi işletip eğlenebilir, telefonla işletme olayına yeni bir boyut getirebilirsiniz.

Sesinizi değiştirebileceğiniz 9 efekte sahip bir uygulama, sesinize uzaylı, robot, yankılı gibi değişik efektler verebiliyorsunuz.

her arayanı kız sesiyle mi açıyor yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.