Şimdi Ara

Tanıdığım bütün MHPliler AKP'ye verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahçelinin inadı yüzünden tanıdığım herkes akp'ye attı oyunu. sebebi de gönüllerinde akp-mhp koalisyonunun olması ama bahçelinin her şeye hayır demesiymiş. haklılar yani ne diyim ki. bahçeli gidip selahattinin elini bizzat sıksa bu kadar düşemezdi, rekor bi düşüş yaşadı. hala daha bu adamı göndermeyen mhp kurultayına lanet olsun. üzülüyorum ya, çok kötü bir sürece girdik. pkk da devletçi çıktı, yakında akp abisiyle kardeş kardeş çözüm sürecini buzdolabından çıkarırlar. herkes menfaatinin peşinde, ibrahim tatlıses, sedat peker, doğu perinçek... niceleri menfaat peşinde. içim karardı.

• Bundan 2 gün önce milletin tanıdığı tüm akp'liler CHP'ye vermişti ne değişti 2 günde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

Bundan 2 gün önce milletin tanıdığı tüm akp'liler CHP'ye vermişti ne değişti 2 günde

• AKP-MHP koalisyonu olmamasının asıl sebebi AKP'nin hiçbir şekilde yolsuzlukların araştırılmasını kabul etmemesi. Burada MHP'nin suçu yok. Aktroll'ler iyi çalıştı, "hayırcı" izlenimi oluşturdu.

Ancak MHP-CHP-HDP şeklinde uzlaşamamak direkt MHP'nin suçudur. Türkçü-Kürtçü direkt el ele verin diyen yok ama dışarıdan destekli bir hükümet kurabilirlerdi. Uzun soluklu bir yönetim olmasa da hırsızlara tekmeyi basmalarına yeterli olurdu.

1 Kasım'daki hezimete rağmen Bahçeli istifa etmeyerek MHP'nin tabutuna çiviyi çakmıştır. Bir daha barajı zor geçerler.
  • Tanıdığım birkaç mhp'li akp'ye verdi. Terörle iyi mücadele ediyorlar dediler. Hatta kelle meselesi yüzünden vermeyen bir tanıdığım bile verdi. PKK ile mücadeleye sonuna kadar gidilmeli ve çözüm gibi saçma sapan şeylere kesinlikle tekrar girilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

AKP-MHP koalisyonu olmamasının asıl sebebi AKP'nin hiçbir şekilde yolsuzlukların araştırılmasını kabul etmemesi. Burada MHP'nin suçu yok. Aktroll'ler iyi çalıştı, "hayırcı" izlenimi oluşturdu.

Ancak MHP-CHP-HDP şeklinde uzlaşamamak direkt MHP'nin suçudur. Türkçü-Kürtçü direkt el ele verin diyen yok ama dışarıdan destekli bir hükümet kurabilirlerdi. Uzun soluklu bir yönetim olmasa da hırsızlara tekmeyi basmalarına yeterli olurdu.

1 Kasım'daki hezimete rağmen Bahçeli istifa etmeyerek MHP'nin tabutuna çiviyi çakmıştır. Bir daha barajı zor geçerler.

2019 da zaten mhp diye birşey kalmayacak

sonrasında da torunlarına çocuklarına anlatırlar: bir zamanlar mhp vardı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: 34ali34

Tanıdığım birkaç mhp'li akp'ye verdi. Terörle iyi mücadele ediyorlar dediler. Hatta kelle meselesi yüzünden vermeyen bir tanıdığım bile verdi. PKK ile mücadeleye sonuna kadar gidilmeli ve çözüm gibi saçma sapan şeylere kesinlikle tekrar girilmemeli.

Ama ne yazıkki operasyonlar duracak ve aynı çözüm zirvaliklari yeniden başlayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milliyetçi partiden milliyetçiliği ayaklar altına almış bir partiye geçiş yapmak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 2 Kasım 2015; 12:47:29 >
  • Hep Bahçeli yüzünden,yerine iyi bir lider gelirse eski oylarını çok rahat toplar gibime geliyor

geçen gün yerel tvde milletvekillerini gösteriyor köye felan giden,orda orta yaşlı bir köylü herşeye hayır dedi bizde ona hayır diyoruz dedi...Düşünün yani...
  • mhp ye oy veriyorum kaç seçimdir bu kadar yeter Bahçeli o koltuktan kalkmadıkça ne ben ne de ailemin bir ferdi bu partiye artık oy vermeyecek liberal demokrata veririz en azından daha istikrarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

quote:

Orijinalden alıntı: 34ali34

Tanıdığım birkaç mhp'li akp'ye verdi. Terörle iyi mücadele ediyorlar dediler. Hatta kelle meselesi yüzünden vermeyen bir tanıdığım bile verdi. PKK ile mücadeleye sonuna kadar gidilmeli ve çözüm gibi saçma sapan şeylere kesinlikle tekrar girilmemeli.

Ama ne yazıkki operasyonlar duracak ve aynı çözüm zirvaliklari yeniden başlayacak.

Öyle bir şey olursa ben de dahil milyonlarca oy kaybederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.