İnternet üzerinden satış yapılan "www.gittigidiyor.com" sitesinde Bilkent Üniversitesi’nin en seksi ve popüler kızlarından biri yaz okulu parası için kullanılmış tangasını 31 YTL’den açık arttırmaya çıkardı. Satışı yapan kişinin Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki P.G. olduğu ortaya çıktı. Ancak küçük bir ayrıntı var: P.G. erkek.
"Bilkent Üniversitesi’nin en seksi ve popüler kızlarından biri, yaz okulu parası için kullanılmış tangasını açık artırmayla satıyor. Başlangıç fiyatı: 31 YTL." İnternet üzerinden satış yapan "www.gittigidiyor.com" sitesinde yer alan bu ilan büyük ilgi gördü. Bir günde tam 85 bin 400 kişi "Bilkentliden kullanılmış tanga" sayfasını tıkladı. Açık artırmada tangaya verilen para ilk günün sonunda 1250 YTL’ye çıktı. Maillerde dolaşmaya başlayan kullanılmış tanga satışı gazetelere de haber oldu. Satışı yapan Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki P.G.’ydi. Ancak P.G. erkekti ve iddiasına göre olay, "Uyduruk bir bez parçasını satılığa çıkarırım ve ortalığı ayağa kaldırırım" tezi için hazırlanmış bir projeydi.
SİTE SATIŞI DURDURDU
Gittigidiyor internet sitesinde 8 Haziran 2006 tarihinde "queenoflands" ismiyle verilen "Bilkentliden kullanılmış tanga" ilanının açıklaması şöyleydi:
"Bilkent’in en seksi ve popüler hatunlarından birinin kullanılmış tangasına sahip olun. Tamamen kendisinden satılık olan bu tanga kargoya verilmeden iki gün boyunca giyilecektir ve kargoya o haliyle verilecektir. Bu açık artırmanın sebebi, yaz okulu için alınan borç paranın ödenmesinde bir nevi katkı olarak akla gelmiştir. Alıcılar bunu istedikleri amaç doğrultusunda kullanmakta serbesttirler."
Tanganın fiyatı çok yükselince, site satışı durdurdu.
Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenci olan P.G. okulda öğrendiklerini, gerçek hayatta denemek için bu ilanı verdiğini savunuyor. "Uyduruk bir bez parçasını satılığa çıkarırım ve ortalığı ayağa kaldırırım" diyen P.G., şunları söylüyor:
"Amacım sadece zekámı kullanıp bir ürünü pazarlamaktı. Bilkent’in meşhur seksi kızlarıyla kullanılmış tangayı bağdaştırarak, bez parçasının değerini artırabilirim diye düşündüm. Ortada iğrençlik, sapıklık ya da dejenere bir durum yok. Sadece bir öğrencinin mesleğiyle ilgili yaptığı bir tez çalışması bu. Tangasını satıp okuyan Bilkentli kız öğrenci çok çarpıcı bir sunum. Kullanılmış tangaya gösterilen ilgi de ülkedeki cinsel açlığın hálá ne boyutta olduğunu gösteriyor."
değüşük.harbiden de ne kadar sapık bir milletimiz varmış..bi tangaya 1250 vercek kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
racheli kim sevmez?
Hayır bu üniversite öğrencisinin denemesi değil sitenin kendi reklamıdır. Ebay'de yıllardır bunu yaparak reklamını yaptırdı. Sitenin fiyat yükselince satışı durdurması ayrı bir güven enjektesidir. Velhasıl asıl reklam ve satış gittigidiyor.com'undur ki bravo:)
quote:
Orjinalden alıntı: quazar
Hayır bu üniversite öğrencisinin denemesi değil sitenin kendi reklamıdır. Ebay'de yıllardır bunu yaparak reklamını yaptırdı. Sitenin fiyat yükselince satışı durdurması ayrı bir güven enjektesidir. Velhasıl asıl reklam ve satış gittigidiyor.com'undur ki bravo:)
gittigidiyorun reklama ihtiyacı yok bence..adamlar zaten açık ara 1 numara rakipleri bile yok
-->Siz kapatmazsanız bende bunu ona sattırmam ve fiyat teklifini kitlerim yazdım..
Ve önce mesaj yollamadı bana gittigidiyor, ben satıcısıyla it dalaşına girdim bana dediki zekamı kıskanıyor musun..
Bende dona "9999999999999999999999999999999999" YTL teklif verdim bu teklifi verince zaten otomatik olarak kitleniyor teklif..
Sonunda gittigidiyorda şu mesajı gönderdi, inceleme ekibimiz ve avukatlarımız bu ürünün hijyenik olmadığına karar verdi ve arttırma kapatılmıştır bilginize..
ZAFEEEER BENİMMMMMMM......
Sonra bunun arkadaşıda vardı oda Sabancılı'dan Kullanılmış tanga erkeksen bunu kapattır dedi onuda o gün içinde kapattırdım
ONADA KAPAK OLDU....
zenginini parası züğürdün çenesini yorarmış
quote:
Orjinalden alıntı: 5560
zenginini parası züğürdün çenesini yorarmış
Ne parası kardeş herkes gırgırına teklif verdi....
BENCE YAPILAN REKLAMSA BAŞARILMIŞ, YAZILANLARDANDA ÇOCUK OKUDUĞU BÖLÜM İTİBARİYLE (İŞLETME) SATIŞTA VE REKLAMDA KENDİNİ DENEMEK İSTEMİŞ VE ÇOK BAŞARILI OLMUŞ.. BENCE GELECEĞİN İŞLETMECİSİ..
quote:
Orjinalden alıntı: cengizevci
BENCE YAPILAN REKLAMSA BAŞARILMIŞ, YAZILANLARDANDA ÇOCUK OKUDUĞU BÖLÜM İTİBARİYLE (İŞLETME) SATIŞTA VE REKLAMDA KENDİNİ DENEMEK İSTEMİŞ VE ÇOK BAŞARILI OLMUŞ.. BENCE GELECEĞİN İŞLETMECİSİ..
Bu şekilde mi kendini başarılı kılıyor ben ona arttırma açık olduğu zaman mesaj yolladım;
Bugün donunu satan Bilkentli yarın para için neyini satar.....
Ek olarak arkadaşının donunu satacağına aileden varsa onlarıda satışa ver bakalım dedim..
Demediysem namerdim....
Donun başarısı olmuş işletmeci çocuğun değil.
Sen öyle zannet. Gittigidiyro ile Ebay'i kıyası bile yapılamaz ama Ebay'de aynı yöntemle üye sayısını katladı hep. Gittigidiyor'un listeleri ile Ebay'i karşılaştır bakalım reklama ihtiyacı varmı yokmu görelim. Ebay'de 2 senedir satıcıyım ama gigttigidiyro'a cüce bile demek büyük bir ödüldür. Bunu bildikleri için başka ilginç benzer taktikleride göreceksiniz ilerde ama bu işe yarıyor. Ben yaptıklarına karşı değilim bu bir akıl meselesi. O tangaya 85 bin tık atıldıysa bunun rahat 20-30 bini yeni üyelerdir...
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
quote:
Orjinalden alıntı: quazar
gittigidiyorun reklama ihtiyacı yok bence..adamlar zaten açık ara 1 numara rakipleri bile yok
Öyle sitelere üyelik parası verip de mal satmak pek mantıklı değil. Zamanında internet üzerinden araba satmıştım. Üyelik parası felan ödemeden.
Bende babaannemin paçalı donunu açık artırmaya çıkarıcam açılış fiyatı 1.000Ytl
yav zaten o tanganın bir kızın tangası oldugunu site garanti etmiyo ve bunu o tangayı almak isteyen herkes biliyo ama ya birde dogruysa diye riske giriyolar
quote:
Orjinalden alıntı: Belmondo
Bende babaannemin paçalı donunu açık artırmaya çıkarıcam açılış fiyatı 1.000Ytl