Şimdi Ara

Tamron 70-300 mm LD DI Macro İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. elden çekinmenize gerek yok hocam , bir kaç püf nokta var dikkat etmeniz gereken , bunlar dışında zaten sıfıra yakın oluyor aldığınız ürün . Şu ana kadar heralde 30-35 lens 6-7 gövde alıp sattım , şükür bi sorun yaşamadım
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağım şu ilk 2 lensi bi sıfır alayım, biraz da işi öğreneyim, sonra bakarız ona da Zaten bi 50mm bi bu var alabileceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Hocam alacağım şu ilk 2 lensi bi sıfır alayım, biraz da işi öğreneyim, sonra bakarız ona da Zaten bi 50mm bi bu var alabileceğim.

Tabi hocam içinize nasıl sinecekse öyle yapmak lazım benimki alışkanlık biraz da , kendime nasıl ekonomik çözümler sunmaya çalışıyorsam tavsiye verdiğim kişileri de bu şekilde yönlendirmeye itiyor zihin . . Dolar 2.7 olunca tabi şu lensleri bile sıfır almaya çoğumuz yeltenmiyoruz

• Uçak fotoğrafçılığı içi nasıl olur? (Canon 100D ile)

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    Çıldırtıcı olur.

Edit: Ben kuş diye okumuşum nedense. Uçak için fena olmaz tabi ama ne mesafede bu uçaklar? Lens 200-300 arasında pek keskin değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Aralık 2015; 10:43:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    İhtiyacım 90-200 aralığa sahip en ucuz lens.

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    En ucuzu bu ama ikinci elden 300-350 civarına bulunabilecek 55-250mm çok daha kaliteli bir lens.
  • Hem daha kaliteli hem de titreşim önleme mekanızması var . Hatta sahibindende 299'a satılıyordu gayet temiz bir ikinci el , az evvel gördüm .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.