Şimdi Ara

Tamponu folyo kaplamak hakkında, sizce yakışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Tamponu folyo kaplamak hakkında, sizce yakışırmı?

Arkadaşlar sizce, tamponlardaki siyah plastik kısımları aracın renginde folyo kaplatsam nasıl olur? Araba beyaz. Yada sadece ön tampondaki siyah kısmı mı kaplatsam? Fazla birşey tutmaz maksimum alacakları para 150-200 lira, gidiceğim yer baya kaliteli bilindik biryer zaten, kullandıkları ürünlerde kaliteli, işçilikleride güzel. Folyo zaten orjinalliği bozan bişey değil, istediğin zaman söktürebileceğin birşey o yüzden içim rahat. Sizce nasıl olur? Bana araba daha heybetli durur, daha bi bütün olur gibi geliyor, zaten arabanın yanlarında metal basamaklık var ekstradan taktırdım, yan sanayi değil, arabayı alırken ek olarak taktırdım fabrikadan. O basamaklık o yanlardaki siyah plastiğin altında olduğu için kendini pek göstermiyor gibime geliyor, ama oraları beyaza kaplatsam o basamaklıklar daha bi ortaya çıkar, ve bütün olur araba. Sizce yanlışmı düşünüyorum, güzel olmaz mı?

• Hoş olabilir.Denemekten zarar gelmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Photoshop ile uygulama yapip bakabilirsiniz. Bilmiyorsanız biri yardimci olur elbet...

• iyi bir yerde ve kaliteli bir yerde yaptırıp dene fazla bişey de tutmuyo diyosan aracı bi değişik gösterir ama ne kadar sağlıklı olur plastikte onu bilemem.
  • Bence yakışır
  • Bence çok güzel olur ama sanki bir bütünmüş gibi görünmesi lazım.

Yani tamamen aynı renkte olması lazım arabayla.
  • teşekkürler yorumlar için, başka yorumlarıda alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek renk cok bogar gibi

• Biri ps yapsın.bu kasayı beğenmedim.hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tek rengin hakim olması hoş gözükmez, rengin beyaz olduğunu varsayarak söylüyorum.kırmızı veya mavi renkli ise bence çok yakışır, ama beyaz ve siyah uyumlu ikili

• Beyaz boğar bence, gri ya da füme kaplatın.
  • yaptirma guzel olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede bem beyaz olmaz

• bencede bem beyaz olmaz

• Tamponun tamamını boyatacaksan olur derim ama Volvo'daki gibi plastik parça kaplatacaksan yakışmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priora

Tamponun tamamını boyatacaksan olur derim ama Volvo'daki gibi plastik parça kaplatacaksan yakışmaz..

Hocam boyatmak sağlıklı değil bence, folyo daha sağlıklı o yüzden boyatmayı düşünmüyorum, satarken falanda belki sökerim folyoları orjinal olsun diye. Tamponun tamamını, yani bütün siyah plastikleri kaplatıcam ben parça parça olmayacak yani. Birde yanlarda metal basamaklık var, boğmaz arabayı diye düşünüyorum.

• al abi pek rengi tuturamadım ama
    idare et. az çok böyle olacak işte. fena durmadı değil gibi. yalnız tamponlarıda beyaz yapınca neden araç biraz alçalmış gibi oluyor.
    ama fena olmaz gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

al abi pek rengi tuturamadım ama
    idare et. az çok böyle olacak işte. fena durmadı değil gibi. yalnız tamponlarıda beyaz yapınca neden araç biraz alçalmış gibi oluyor.
    ama fena olmaz gibi sanki.

kardeşim teşekkürler, az çok gözümün önünde canlandı, birde tekerlerin üstündeki siyah plastiklerde beyaz olucak yanlış anlaşılmasın, oralar boş kalmıycak yani. Arabayla aynı renkte kaliteli bir folyo ile ve kaliteli bir işçilikle, direk fabrika çıkışında tamponlar beyaz renkte gibi gözükür bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.