Arkadaşlar tamponda 20 cm civarında tam köşede kırık var. Birkaç ustaya danıştım çok fazla fiyat çıkardılar. Aracımın boyasında yanıklar da olduğu için yaptırmak istemiyorum. Çok gözüme de batmıyor açıkcası. Ama kendim daha uygun bir şekilde çözebilir miyim. Tampon sprey boyam var. Yapıştırmak için ya da tutturmak için bir yöntem yol var mıdır sormak istedim teşekkürler. |
Tampondaki kırık?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
En sağlıklı yöntem plastik kaynak makinası ile yapmak. Çin sitelerinde yerli sitelerde bulabilirsiniz. Bir kaç video ile tampon tamirini ustalar kadar olmasa da yaparsınız.
Geçici olarak duct tape ile bantlayarak deneyebilirsiniz. En hızlı yöntem o olur. Düzgünce bantlansınız. Arada kontrol edersiniz açılma olursa bantları yenilerseniz idare eder diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lehim makinesinde isittiginiz zimba telini tampona bastirarak gomun. Catlak boyunca zimba tellerini tampona yapistirin. Zimbalar gibi saplamayin yatik bir sekilde U biciminde. Sonra zimpara plastik macun boya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu deneyeceğim teşekkür ederimm
-
yukarıda arkadaşın dediği gibi lehim makinası + zımba teli ile yapabilirsiniz. Makinanın sivri ucunu çıkartıp civata takarsanız işiniz çok daha kolay oluyor. Ne demek istediğimi şu videoda görebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=R35HIcDOHA4
Ben bu şekilde bir tamir yaptıktan sonra Temu'dan aşağıdaki ürün setini almıştım, bu ürünle daha da pratik oluyor plastik tamiri:
Ve son olarak hepsinden daha güzel bu iş için özel yapılmış aleti almak:
-
çooook teşekkür ederim sonuncu baya iş görür gibi duruyor. her türlü daha uyguna gelicek.
-
Sana en ucuz yöntemi söyleyeyim. Bir tane çöp kevgir bul. Elek kısmını makasla kes. bir tane piknik tüpünün üstüne koy. Kızarana kadar bekle kıpkırmızı olunca penseyle kırık kısmın arkasından plastiğe daya. Bir kısmı içeride kalana kadar it.
En ucuz yöntem bu . Plastik tamir zımbası ile senin tamir tamir edebileceğini sanmam. Sadece zımba yetmez. Kırığı havya ile çizip çizdiğin yeri ABS ile doldurmak zorundasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam doğru söylüyosun. bu tarz bişeyle daha mantıklı gibi. temudaki ürünü de sevdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X