Şimdi Ara

Tampondaki kırık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamponda 20 cm civarında tam köşede kırık var. Birkaç ustaya danıştım çok fazla fiyat çıkardılar.

Aracımın boyasında yanıklar da olduğu için yaptırmak istemiyorum. Çok gözüme de batmıyor açıkcası.

Ama kendim daha uygun bir şekilde çözebilir miyim. Tampon sprey boyam var.

Yapıştırmak için ya da tutturmak için bir yöntem yol var mıdır sormak istedim teşekkürler.

• En sağlıklı yöntem plastik kaynak makinası ile yapmak. Çin sitelerinde yerli sitelerde bulabilirsiniz. Bir kaç video ile tampon tamirini ustalar kadar olmasa da yaparsınız.

Geçici olarak duct tape ile bantlayarak deneyebilirsiniz. En hızlı yöntem o olur. Düzgünce bantlansınız. Arada kontrol edersiniz açılma olursa bantları yenilerseniz idare eder diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lehim makinesinde isittiginiz zimba telini tampona bastirarak gomun. Catlak boyunca zimba tellerini tampona yapistirin. Zimbalar gibi saplamayin yatik bir sekilde U biciminde. Sonra zimpara plastik macun boya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Bunu deneyeceğim teşekkür ederimm

• snoppy kullanıcısına yanıt

çooook teşekkür ederim sonuncu baya iş görür gibi duruyor. her türlü daha uyguna gelicek.

• Sana en ucuz yöntemi söyleyeyim. Bir tane çöp kevgir bul. Elek kısmını makasla kes. bir tane piknik tüpünün üstüne koy. Kızarana kadar bekle kıpkırmızı olunca penseyle kırık kısmın arkasından plastiğe daya. Bir kısmı içeride kalana kadar it.
    En ucuz yöntem bu . Plastik tamir zımbası ile senin tamir tamir edebileceğini sanmam. Sadece zımba yetmez. Kırığı havya ile çizip çizdiğin yeri ABS ile doldurmak zorundasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol Ön Çamurlukta Göçük
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sissil kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam doğru söylüyosun. bu tarz bişeyle daha mantıklı gibi. temudaki ürünü de sevdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.