Herkese iyi günler hayırlı cumalar aracımın marşpiyelde ezik var eski sahibinde olmuş ve düzgün işçilik yapamamışlar belli oluyor bide aynı yere yakın biyerde hafif çürük var vede dün kar yağışı sebebiyle tamponu direğe vurdum hafif ezildi bunları yaptırmak istiyorum aracı satacağım zaman değer kaybı olur mu sizce 2000 model polo araç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tampon Ve Marşpiyel Onarımı

-
-
Marşpiyel önemli değil ama tampon önemli az bişeyse yaptırma öyle bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraf atarsanız daha iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değer kaybı mutlaka olur
-
22 yaşındaki aracı tamponu ve marspiyeli için almayacak adam almasın zaten. Değer kaybı filan olmaz, yaptır temiz temiz bin
Tampon tamirle düzelir mi ve tahminen ne kadar tutar hocam
yaptır geç bir şey olmaz
ne kadar tutar söylemek güç her gün ustaların bile fiyatları değişiyor. tamponu komple boyarlar 700-800 filan tutması lazım.
-
Düzelir bir şey yok ki tamponda. Zımparalayıp macunlayıp astarlayıp boyayacak. Fiyat konusunu bilmiyorum ama
Hocam marşpiyeli bilmiyorum da benim de eski polo aracımda arka tamponda benzer durum vardı ikiye ayrılmıştı darbeden;kaportacı önce yapıştırdı sonra boyadı tertemiz olmuştu zaten plastik aksam istediğiniz gibi yaptırın boyada tampona bakılmıyor malum. Ustalar bilir işini, arkadaşın dediği gibi kazır macunlar boyarlar çiçek gibi de olur. kafaya takılmasına bile gerek yok tamponun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 11 Mart 2022; 20:2:59 > -
Komple boyatmak istiyorum aslında çok taş sekmesi falan var
Çok teşekkür ederim hocam
Yaptir hocam. Temiz temiz bin. Değer kaybı olmaz. Plastik akşam neticede.
Marşpiyelin üstünü rötuşla, önemli bir şey yok.
Tamponda boyanacak.
Araba 22 yaşında da olsa önemli.
-
Fiyatlar X2 oldu tamponun değer kaybına mı vuruldun be kardeşim (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marşpiyeli fazla düzeltmeden macunla doldurmuşlar sanki ve hafiften çürüme var gibi görünüyor. Fotoğraftan tam anlayamadım fakat muhtemelen macunu kazıyıp varsa pasını da temizlerler. Marşpiyeli mutlaka yaptırın.
Tampon da plastik aksam olduğundan sorun olmaz. Yine de sökmeden yapılacak şekilde teklif alın. Daha önceden sökülmüş veya değişmiş ise sökerek tamir etmeleri daha iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet marşpiyelde çürüme var tampon sökülmeden yapılırsa daha iyi olur aslında bakalım usta ne karar verecek
Önemli sök tak falan olursa experde çıkıyor
tampon komple boyatırsan 800 tl , maşpiyelde 500tl. civarı en az.
-
tamir ettir git işte , nedir ki sorun. 22 yıllık arabada tamponda boya olmayacak dürzü de gitsin kendine sıfır alsın .
En Beğenilen Yanıtlar

22 yaşındaki aracı tamponu ve marspiyeli için almayacak adam almasın zaten. Değer kaybı filan olmaz, yaptır temiz temiz bin
|
Benzer içerikler
- hankook mu goodyear mı
- egm boş plaka sorgulama
- seat toledo kronik sorunlar
- 5 30 yerine 5 40 yağ konur mu
- galeriden araba alınır mı
- avatr 12 türkiye fiyatı
- seat fiyat listesi 2025
- yeni cla
- doblo trekking 4x4 mu
- ford puma 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X