Şimdi Ara

Tamamı TÜRKÇE 129 Udemy Kursu (Programlama|Web Tasarım|Excel|Linux|MATLAB|Dreamweaver|Photoshop) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
104
Favori
21.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takip edelim bakalım, teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • emeğinize sağlık... bazılarını hesabıma ekledim
  • Neye yarar ne faydası olur hiç bilmiyorum ama ücretsiz olduğu için kaydoldum belki sayenizde internetin farklı bir boyutunu keşfetmiş oldum thanks 😁

• matlab dersleri şahsıma ait.Burda paylaşıldığını görünce onure oldum.Umarız istekli arkadaşlara faydalı oluyodur biyerlerde
  • İş hayatında gerekli olacak eğitimler de var. Teşekkürler.
  • Teşekkür ederim

• Attım favoriye liste için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kangal159

matlab dersleri şahsıma ait.Burda paylaşıldığını görünce onure oldum.Umarız istekli arkadaşlara faydalı oluyodur biyerlerde
    Emeğinize sağlık, mühendislik ile çok alakam yok. Hobi olarak eğitim videolarınız izleyeceğim.
  • Güzel konu teşekkürler <3
  • Teşekkürler çok faydalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ediyorum
  • mesajım bulunsun
  • Teşekkürler fakat bu kurslar deneme sürümü gibi birşey sanırım. Bir çok haktan mahrum bırakıyor sadece videolara erişim sağlıyoruz anladığım kadarıyla. Umarım ileride silinmezler.
  • hocam teşekkürler. konular arasında birer satır boşluk bıraksanız nasıl olur? sonlara doğru gözler yorulmaya başlıyor :D
  • Emeğinize sağlık, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Teşekkürler fakat bu kurslar deneme sürümü gibi birşey sanırım. Bir çok haktan mahrum bırakıyor sadece videolara erişim sağlıyoruz anladığım kadarıyla. Umarım ileride silinmezler.
    Deneme değil, tam sürüm. Kurslar başlangıçta promosyonel ücretsiz olup sonra içeriği genişletiliyor genelde. İlerde ücretli olsa da yine ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Hak ihlali vs gibi bir durum olmazsa dersler silinmez pek. Ben ücretsiz olanları eklesem de, sadece ücretli kurslara bakabiliyorum.
  • Üye olmadan önce 29.99 TL olan kurslar, bu ücretsizlere kaydolduktan sonra 49.99 oldu.
  • kangal159 K kullanıcısına yanıt
    Emin olun olacak hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.