Şimdi Ara

Tam zamanlı işte çalışırken mühendislik okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam zamanlı devlette çalışırken elektrik elektronik mühendisi okunabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkansıza yakın ilk sene idare edersin de sonraki sınıflarda quizi olacak labı olacak her hafta işten izin alman gerekir ki bu iyi senaryo eger derslere devam zorunlulugu varsa daha zor. 2 hafta işten izin alamazsan lab dersinden kalırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben şuan devlet kurumunda teknik personel olarak çalışıyorum dönüşümlü olarak vardıyamız var 08:30-17:30 ve 17:30-01:00 ben üniversiteyi ayda 2 hafta gidebilirim veya üniversite hayatım boyunca 2. Vardıya sisteminde çalışmayı düşünüyorum ilk ihtimal olarak üniversiteye ayda 2 hafta gitsem mezun olabilir miyim.

Dandik bir üniversite ise gitmeden de mezun olunur, diploma dışında faydası olur mu bilmiyorum. Normal şartlar altında (düzgün, işini ciddiye alan, belirli kuralları olan üniversite) imkansıza yakın.

İyi bir üniversite olduğunu varsayıyorum:

Gündüz vardiyasında ders ve lab saatleri çakışır, ben çok zekiyim derse gitmeden de 2 saatlik dersi 2 saatte anlarım (ki bunu yapabilen çok çok az kişi var, diyelim ki o kümedesin) diyorsan yine lab saati çakışacak. Lablarda muhtemelen devamsızlıktan kalırsın

Gece vardiyasında ders çalışmaya vaktin olmayacak, eşşek gibi çalışmadan değil iyi not geçer not bile alınamaz 2-3-4 derslerinde.

Dandik bir kurumsa bilmiyorum, ama iyi bir üniversitede hatırı sayılır sıralamaya sahip gençler bile eşşek gibi çalışmalarına rağmen zorlanıyor (tamamen gözlemlerime dayalı).

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.