Şimdi Ara

Tam sinüs nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba elimde 700 wat inverter usp 12 volttan 220 ye çeviren cihaz var bunlarda tam sinus olanı var bu ne demek neden tam sinus olanlar pahlı farkı ney !!! Saygılarımla



  • invertörler, d.a.'ı a.a.'a çevirseler bile sinüs şeklini tam olarak koruyamazlar. bu şekil bozukluğu düşük kaliteli invertörlerde, daha fazla görünür. kaliteli invertörler, mikroişlemci kontrolüne ve daha iyi filtre devrelerine sahip oldukları için, daha düzgün sinüs çıkışı verir. bu farklarda, doğal olarak maliyete yansır.

  • Tam sinüste bildiğiniz ac gerilime en yakın gerilimi alırsınız. Modifiye sinüste pulse şeklinde yapılır. Yani her 1/50 saniyede birbirinden farklı gerilim yollanır. Bunun ortalaması alınca sinüs işaretine benzer işaret alırsınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetizmir2

    ben iareti aldım valla dbk marka telli ampulu bile çalıştırıyor çoğu inverter telli ampulde kısa devre konumuna atlar.

    Akkor flamanlı ampullerin direnci tel kızardıkça artar azizim.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler peki tamsinüs kaliteli bir marka hangisini önerirsiniz 3000 wat düşünüyorum....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetizmir2 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ampul soğukken direnci çok düşüktür Güç kaynağı aşırı akım ya da kısa devre korumasına geçebilir. r=V/I kanununa göre 12 V 21W bir ampulun 6.8 ohm olması gerekirken ölçü aleti ile ampulun direncini ölçtüğümüzde bundan daha düşük değer görürüz bunu demek istiyorum.
  • konuyu görünce deneme ihtiyacı hissettim..

    bir marketten 25 liraya aldığım max 150 w oto çakmak invertörüm 100 w tungsten ampulü gayet güzel çalıştırdı..

    fakat 85 w tüketimi olan tüplü 37 ekran TVyi çalıştırmamıştı..

    yani ampul doğru bir kıyas aracı olmayabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baytar31 B kullanıcısına yanıt
    Tam sinüs inverter arkadaşların dediği gibi dalga boyu matematiksel sinüs şeklinde ac akımı veren inverterdir. Motor vb. içerikli bazı elektronik cihazlarda modifiye inverter sorun yaratacağından genel kullanım için tavsiye edilir. Kaliteli marka olarak Cotek markasını tavsiye edebilirim. Biz güneş paneli, rüzgar türbini projelerimizde kullanıyoruz ve eticaret sitemizde de satıyoruz (ilgili kategori sayfası:http://www.ezg.com.tr/magaza/urunler/6-tam-sinus-inverter)
  • http://m.youtube.com/watch?v=wLjNzLQi9uk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DwLjNzLQi9uk.....rkadaslar benim 700 watlik inverter bozuldu blackdecker marka 800 vat modifiye sinūs invterden aldim fakat kombimi çaliştirmiyor bunun için bana acil 3000 wat tam sinūs ama garantili ve marka bir inverter lazim bunun icin õnerilerinizi bekliyorum youtubede bu makinanin özelliklerini anlatan 3 aded video buldum ve bütün evimin lambalarini kaldiriyo oradada kaldirdigini soluyo ve gosteriyo ama sorun kombim ve bunu tam sinüsle calistirabilirmiyim ? lutfen bilen arkadaslar yardimci olsun kalite marka istiyom black deckerden yana sikintim yok ama tam sinüs inverteri yok aşşağida adresi verdim inceleyin size zahmet saygilarimla acil cevap kiş cok sert geçiyor ...adam videolarda cok guzel aciklamiseline saglik bakin ilginizi ceker mutlaka...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu soruma lütfen bilen varsa cevap versin 1000 wat tam sinüs 12 voltu 220 ye çeviren makine kombimi çalıştırırmı ??? Acil yardım ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baytar31

    Arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu soruma lütfen bilen varsa cevap versin 1000 wat tam sinüs 12 voltu 220 ye çeviren makine kombimi çalıştırırmı ??? Acil yardım ??

    Fazlası ile yeterli hocam
  • Linetech tam sinüs inverterler icin iyi fiyat verebilirim.

    Trakya bölge bayisiyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.