Şimdi Ara

TAm philips 170x6fb almaya karar vermiştimki..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lcd monitör incemekten deli olduğum bu günlerde monitörlere yakından bakabilmek için topkapıdaki Vatan bilgisayaraa gittim hazır pc lere bakarken şan eseri birde ne göriim muhteşem bir lcd parlak ekranıyla renkleri gerçekten çok güzel sanki crt monitor kullanıyormuşsunuz gibi tepki süreside makul 8ms derken arkasına bakıp DVI girişi olup olmadıına baktım birde ne göriim gözlerime inanamadım ne analog nede dvi girişi diye birşey yok monitörden kablo direkt olarak çıkıyor eski 14'' lik külüstür monitörümdeki gibi... yine de monitörü çok beğendiim için ayrı satılıp satılmadığını sordum Fiyatı Kdv dahil 529YTL ve ayrı olarak alınabiliyormuş...

Packardbell in özellikleri
    Résolution maximale 1280 x 1024 à 75Hz
    Temps de réponse 8 ms
    Contraste 500:1
    Luminosité 270 cd/m²
    Angle de vision vertical 125°
    Angle de vision horizontal 140°
    Connecteurs D-Sub 15 broches
    Mode portrait Non
    Hauts parleurs intégrés Non
    Dimensions ( l x H x P ) 385 x 400 x 173 mm
    Poids 4,3 kg

Bunun dışında sitelerde görüpte kendisini hala görememiş olduğum xerox monitörler var. Önlerinde koruma camı olması çok hoşuma gitti incelemelerini de okudum iyi bir monitör olduğu söyleniyor .

XEROX - XA7-17
    17" SIYAH TASARIM
    ÖN KORUMA CAMLI
    İNCE TASARIM
    DVI ÇIKIŞ
    8 MSN
    0.264MM PIXEL
    1280 * 1024 @75HZ ÇÖZÜNÜRLÜK
    450:1 KONTRAST
    PC VE MAC UYUMLU
    PLUG&PLAY

Tek takıntım servislrinin iyi olup olmadığı yönünde.ölü pixel meselesini alırken kontrol edip halledebilirm diye düşünüyorum.

Bu iki monitör kafamı karıştırmaya yetti..
    Sizin fikirleriniz nedir bunlar hakkında?

• xerox un resmini ekleyememiştim onuda ekliim..

• yorum yok galiba =p
  • philips tabi ki ama ben sana kendimin kullandığı asus pm17ts yi tavsiye ederim
    19 içinde ag neova yı tavsiye ederim
  • bende tam dell alacaktım sony e karar verdim ama dell de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 4 Aralık 2005, 1:00:05 >

Orjinalden alıntı: akhyls

Lcd monitör incemekten deli olduğum bu günlerde monitörlere yakından bakabilmek için topkapıdaki Vatan bilgisayaraa gittim hazır pc lere bakarken şan eseri birde ne göriim muhteşem bir lcd parlak ekranıyla renkleri gerçekten çok güzel sanki crt monitor kullanıyormuşsunuz gibi tepki süreside makul 8ms derken arkasına bakıp DVI girişi olup olmadıına baktım birde ne göriim gözlerime inanamadım ne analog nede dvi girişi diye birşey yok monitörden kablo direkt olarak çıkıyor eski 14'' lik külüstür monitörümdeki gibi... yine de monitörü çok beğendiim için ayrı satılıp satılmadığını sordum Fiyatı Kdv dahil 529YTL ve ayrı olarak alınabiliyormuş...

Packardbell in özellikleri
    Résolution maximale 1280 x 1024 à 75Hz
    Temps de réponse 8 ms
    Contraste 500:1
    Luminosité 270 cd/m²
    Angle de vision vertical 125°
    Angle de vision horizontal 140°
    Connecteurs D-Sub 15 broches
    Mode portrait Non
    Hauts parleurs intégrés Non
    Dimensions ( l x H x P ) 385 x 400 x 173 mm
    Poids 4,3 kg

Bunun dışında sitelerde görüpte kendisini hala görememiş olduğum xerox monitörler var. Önlerinde koruma camı olması çok hoşuma gitti incelemelerini de okudum iyi bir monitör olduğu söyleniyor .

XEROX - XA7-17
    17" SIYAH TASARIM
    ÖN KORUMA CAMLI
    İNCE TASARIM
    DVI ÇIKIŞ
    8 MSN
    0.264MM PIXEL
    1280 * 1024 @75HZ ÇÖZÜNÜRLÜK
    450:1 KONTRAST
    PC VE MAC UYUMLU
    PLUG&PLAY

Tek takıntım servislrinin iyi olup olmadığı yönünde.ölü pixel meselesini alırken kontrol edip halledebilirm diye düşünüyorum.

Bu iki monitör kafamı karıştırmaya yetti..
    Sizin fikirleriniz nedir bunlar hakkında?

packerd bell de neymıs 140/125 yenı moda oldu galıba neredeyse gorus acısı yok gıbı vede dvi bıle yok
    xerox tasarım mukemmel ama ustundekı cam monıtorun parlakıgını alıyor
    dolasıyla goruntu kotulesıyor

bence sakın bu ıkı modelı almak gıbı bı hata yapma philips x6 serisi dogru bır secım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 4 Aralık 2005, 1:43:05 >

• 17" yerine 19" tercih ederdim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.