Şimdi Ara

Tam oyun bitecekken oyundan ayrilmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun(dun de olabilir) ahri ve ezreal vardi. Premadelerdi ama bot gidemediler. Neyse mid ve adc aldilar. Bildiginiz bu ikisi tasidi oyunu. Ama tam dusman nexus yikilirken baglantilari koptu ardindan nexus patladi. Yani arada en fazla 5 sn var. En azindan ben "ciktilar la" yazabildim. Simdi bunlara oyundab ayrildi yazisi mi zafer yazisi mi gitti? Sadece merak eger benim de basima gelirse. Bir kere gelmisti aynisi ama bu kadar kesin degildi ve oyundan ayrilma yaziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zafer yazar.

• nexusu kescekleri kesinleştiği an leave atıyorum bende eskiden 5dk içinde oyun biterse win-lose yazıyordu şimdi kısattılar galiba süreyi

Edit : yani win

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 7 Eylül 2013; 14:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

nexusu kescekleri kesinleştiği an leave atıyorum bende eskiden 5dk içinde oyun biterse win-lose yazıyordu şimdi kısattılar galiba süreyi

Edit : yani win

Benim basima geldiginde(3ay once falan) iki kule duruyordu dusman nexusta ama katliam yapmistik. Demek takimim cok salakmis. Gerci hep oluyor. Onlerinde iki kule bosta minyonlar daliyor. Bunlar gidip inhi aliyorlar.

• evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.