Şimdi Ara

Tam otomatik kahve makinesi marka tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Krups full metal iç akşam var ama çıkarıp temizleyemiyorsunuz. Metal celik öğütücü var.

Saeco plastik iç akşam temizliği kolay ama yağlama yapmak gerek arada. Seramik öğütücü var.

Philipslerde 2 bardak sütlü kahveyi aynı anda yapılamıyor bu yüzden pek düşünmüyorum.

Krups ve saeco kullanan bilen var ise tavsiye hangisini edersiniz?

• emrsln E kullanıcısına yanıt
    Saeco philips gaggia aynı grup, makineler mekanik açıdan hemen hemen aynıdır (Seramik/plastik). Saeconun philipsten farkı büyük ekran arayüzü ve kayıtlı kahveler.
  • biz en ucuzu diye siemens eq 300 aldık dijital ekranı yok ama eski metod tuşlara basarak bir sürü ayar yapılabiliyor.

sanıyorum iç ünite eq500 ile aynı o yüzden 5 bin fark vermeye değmez.

eq300 piyasadaki en ucuz otomatik makinaydı tutulunca mıdır nedir 14 bine zıplamış 4.5 - 5 binlerdeydi.

hafif orta ve sert ayarı var.

daha fonskiyonlu makinalarda ekstra yumuşak ve ekstra sert seçenekleri de oluyo.bunda 3 adet

bir şişeye 2-3 porsiyon cafe creme yapıp buzdolabında soğutarak aynı gün sütle veya sosla güzel soğuk kahveler de yapılıyor.

eq 300 güzel makina biraz sesli -philipsler daha az sesli- delonghiler daha da az sesli diyebilirim.

ama hiçbiri süper sessiz değil.öğütürken basınç verirken mutlaka bir ses oluyor.

bir de iç temizliğini uyarı vermeden sık sık yapmanızı tavsiye ederim.

1 ay bekletmeyin kahvenin tadına etki ediyor.

• Arkadaşlar siemens de eq700 ve eq6 plus s700 arasında kaldım sizin öneriniz ne olur ? Evdeki 10 yıllık tam otomatik delonghiyi değiştirmek istiyoru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.