Şimdi Ara

tam fatura mı kıst dönem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aveadan vodafone gecis isin basvurdum. avea da fatura kesim tarihim her ayın 23ü imiş. 5 gundur kullanıyorum tarifem 2000 dk her yone 2000 sms ve 2 gb internet. bugun yarın vodafonea gecis olur. avea tam fatura mı keser kıst doneme mi bakar. tam faturaysa vodafone gecisi iptal ettirebilir miyim bu asamada?

• Tüm operatörler abonenin ayrıldığı ayın ücretini tam alır. İster fatura kesimine 1 gün kalmış olsun, isterse ayın başı olsun. 1 gün bile geçmişse tam ücret kesilir.

Kullandığın kadar ödeme olayı mevcut abonelere yapılıyor. Ayrılan abonelere yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Tüm operatörler abonenin ayrıldığı ayın ücretini tam alır. İster fatura kesimine 1 gün kalmış olsun, isterse ayın başı olsun. 1 gün bile geçmişse tam ücret kesilir.

Kullandığın kadar ödeme olayı mevcut abonelere yapılıyor. Ayrılan abonelere yapılmıyor.

ben de öyle düşünmüştüm :(
    peki taşıma işlemine başvurmuştum iptal ettirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Tüm operatörler abonenin ayrıldığı ayın ücretini tam alır. İster fatura kesimine 1 gün kalmış olsun, isterse ayın başı olsun. 1 gün bile geçmişse tam ücret kesilir.

ben de öyle düşünmüştüm :(
    peki taşıma işlemine başvurmuştum iptal ettirebilir miyim?

Bilmiyorum açıkçası. Ama başvuru yaptğınız bayiye gidip bir görüşün. Telefonunuza şu gün şu saatte taşınıyor mesajı gelmeden yaparsanız daha iyi olur.

Ama bunun kaçışı yok gibi. Operatör her türlü bir son fatura daha kesmenin yollarını arar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.