Bildirim
Tam çevirisi nedir? İngilizce içerir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hayatı yaşayabilmek için daha çok müzik sev :P kabaca, olduğu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
"Daha çok, yaşamak için müzik, yaşam için..." gibi bir şey.
Senin bundan önceki cümleyi de vermen gerek.
Zaten bu tek başına bir cümle oluşturmuyor. Yüklem yok cümlede, ondan ucu açık bir çeviri olur yapılacak olan şey._____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_72382157/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Yaşamak için survivor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: RicFratesma -
Müzik ruhun gıdasıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aarraall
"Daha çok, yaşamak için müzik, yaşam için..." gibi bir şey.
Senin bundan önceki cümleyi de vermen gerek.
Zaten bu tek başına bir cümle oluşturmuyor. Yüklem yok cümlede, ondan ucu açık bir çeviri olur yapılacak olan şey.
cümle tam olarak bu. Ben çeviremedim maalesef buraya danışmak istedim_____________________________ -
Hayatı yaşayabilmek için müziği daha çok sev
_____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
Sev diye çeviren çömez arkadaşlar ; oradaki more like "daha çok (gibi)" veya "daha gibi" anlamında kullanılmıştır.
Daha çok hayatı yaşamaya müzik... olabilir tam çevirisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ English Language Teaching -
Hayatı müzik gibi yaşa! Gibi geldi bana.
kadın yok ağlamak yok _____________________________ beyound godlike! -
-
Muziki daha cok hayati gibi.
-
Jamiryu _____________________________ -
Hayatini yasamak icin muzigi daha cok sev.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler