Şimdi Ara

tam araba buldum derken ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-116d-ed-109-km-de-boyasiz-985945968/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı araca ben de bindim 1.5 sene, ilandaki aracı bilmem ama söylenen olay bu araç için doğru. Hatta grupta da birinin başına geldi, bu araçların hava girişi alta çok yakın bir yerde. O yüzden su birikintisine hızlı girince vs hava yerine su gelebiliyor. Örnek https://forum.donanimhaber.com/f30-serisi-3-20-ed-f20-serisi-1-16i-araclar-su-birikintilerine-dikkat--101060401

• Gaziantep ve Şanlıurfa klasiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 15 Ocak 2022; 19:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su sıçratması sonucu motora su alırsa motor hasar görebilir.

ama aklım almıyor böyle bir ihtimali.

• boş yere adamların hiti artmasın

alın size amme hizmeti.

tam araba buldum derken ...

antalya plakalı araç şanlıurfada . bu bile insanı tedirgin etmeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 15 Ocak 2022; 21:1:9 >
  • Herhalde su dolu tankere arkadan vurdu anca öyle bir su, seyir halindeyken motoru bozabilir tam araba buldum derken ... 

• antep, urfa, mardin, batman gibi illerden araba alınmaz. Hangisine baksam kesin bir haltı çıkıyor.

• Aynı araca ben de bindim 1.5 sene, ilandaki aracı bilmem ama söylenen olay bu araç için doğru. Hatta grupta da birinin başına geldi, bu araçların hava girişi alta çok yakın bir yerde. O yüzden su birikintisine hızlı girince vs hava yerine su gelebiliyor. Örnek https://forum.donanimhaber.com/f30-serisi-3-20-ed-f20-serisi-1-16i-araclar-su-birikintilerine-dikkat--101060401

• Yangın söndürme uçağı mı attı suyu mübarek...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında araçlar yağmur yağdığı için perte çıkarsa şaşırmam

• MUAHANESİ 1 AY ÖNCE YAPILDI.

BMV'ye binen kişi "muayene" yazmayı bilmiyor.Ben sırf bu yüzden bu aracı elerdim.

• BMW'de bu sorun standarttır, daha soğuk ve yoğun havanın emilebilmesi için tasarım gereği hava girişi çok aşağılara yerleştiriliyor. Hydrolocked BMW engine diye aratarak aşırı yağışta motor kitleyen binlerce BMW örneği görebilirsiniz.

Daha da kötüsü, o gözünüzde çok büyüttüğünüz Alman mühendisliği yıllardır bu tasarımı bir dizayn hatası olarak kabul etmiyor:)

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Bir tanidigimda yine F10 20d aracı aynı şekilde sudan gecerken kaskodan araç motoru su aldığı için sandık motor takıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deltoid D kullanıcısına yanıt

BMV'ye binen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.