Şimdi Ara

tam ağlanacak şarkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi arkadaşım gönderdi onun hacettepedeki arkadaşları yapmış sewgilisini başkasıyla yakalayınca yazmış şarkıyı
    grubun adı 84 şarkıda hacettepe buyrun indirin

http://rapidshare.de/files/3056601/84_-_Hacettepe.mp3.html

• Bu şarkıyı daha önceden dinledim beni o kadar da etkilemedi.Duygulanmak ve ağlamak istiyorsan soldier of fortune dinle git

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Buğra

Bu şarkıyı daha önceden dinledim beni o kadar da etkilemedi.Duygulanmak ve ağlamak istiyorsan soldier of fortune dinle git
    baba yoqmu hiç yorum hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: eki07

baba yoqmu hiç yorum hadi

Alıntıları Göster
    baba bi yorum yapın bari yaaaaa

baba bi yorum yapın bari yaaaaa

Alıntıları Göster
    ya bunla ilgili konu acılmıştı hatta bestecisine kadar geldi buraya, ewt guzel sarkı ma aglatcak kadar deil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_condoriye -- 4 Ağustos 2005, 21:25:13 >

Orijinalden alıntı: the_condoriye

ya bunla ilgili konu acılmıştı hatta bestecisine kadar geldi buraya, ewt guzel sarkı ma aglatcak kadar deil bence

Alıntıları Göster
    evet hoş şarkı teşekkürler

Orijinalden alıntı: boşadam

evet hoş şarkı teşekkürler

Alıntıları Göster
    GÜZEL AMA HİÇBİR ŞARKIYA AĞLAMADIM BUNA DA AĞLAMAM SADECE MERAK AMA GENE DE GÜZEL
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_hot

GÜZEL AMA HİÇBİR ŞARKIYA AĞLAMADIM BUNA DA AĞLAMAM SADECE MERAK AMA GENE DE GÜZEL

Alıntıları Göster
    yaa bende abarttım biraz tabi tutulssun diye ağlancak bi tarafı yoq ama harbiden güzel

yaa bende abarttım biraz tabi tutulssun diye ağlancak bi tarafı yoq ama harbiden güzel

Alıntıları Göster
    ben bu şarkıya bayıldım valla üstüste defalarca kez dinliorum şu sıralar en favori şarkım inanılmaz hüzünlendirio benii helal olsunn valla haklarında daha fazla bilgi alma olanağimiz olsaydi keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: lady86

ben bu şarkıya bayıldım valla üstüste defalarca kez dinliorum şu sıralar en favori şarkım inanılmaz hüzünlendirio benii helal olsunn valla haklarında daha fazla bilgi alma olanağimiz olsaydi keşke

Alıntıları Göster
    Bende 3 haftadır var bu şarkı. Tel. e falan da attım, duyan bitiyor. Ağlanacak değil ama gerçekten çok romantik şarkı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

Bende 3 haftadır var bu şarkı. Tel. e falan da attım, duyan bitiyor. Ağlanacak değil ama gerçekten çok romantik şarkı..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

aynen acharad bende senin gibi tele attım dinleyen bitiyo harbiden güzel yapmışlar ama haklarını yememek lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

aynen acharad bende senin gibi tele attım dinleyen bitiyo harbiden güzel yapmışlar ama haklarını yememek lazım

Alıntıları Göster
    gzl şarkımış hemen bizim radyoya türkçe yayın yapan arkadaşlara yoliim bare.

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

gzl şarkımış hemen bizim radyoya türkçe yayın yapan arkadaşlara yoliim bare.

Alıntıları Göster
    gerçekten çok güzel şarkı teşekkürler...
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

gerçekten çok güzel şarkı teşekkürler...

Alıntıları Göster
    bu grubun 2-3 tane daha güzel şarkısı var bi buliyim de upload etcem

http://rapidshare.de/files/3340898/84_-_Affet.mp3.html işte buda affet şarkısı buda çok hoşuma gitti
    bu çocuklar hakkında bilgisi olan yok mu merak ettim yawss

bu çocuklar hakkında bilgisi olan yok mu merak ettim yawss

Alıntıları Göster
    arkadaşlar link veriosunuz ya mesela ben nası o şarkıyı indirecem ordannn bi yardım pls

arkadaşlar link veriosunuz ya mesela ben nası o şarkıyı indirecem ordannn bi yardım pls

Alıntıları Göster
    bak şimdi ilk önce ordan free yi seçcen sonra bi sayfa açılcak sonra 20 den geriye saymaya başlıycak 20 saniye sonra link açılcak ona bascan indircen

bak şimdi ilk önce ordan free yi seçcen sonra bi sayfa açılcak sonra 20 den geriye saymaya başlıycak 20 saniye sonra link açılcak ona bascan indircen

Alıntıları Göster
    ya ben çok salağim heralde yapamıom 20.den geriye sayma felanda olmadı free dedim ortada upload yazısı çıktı bende bastım sora gözat felan çıktı yapamıom yaa

• quote:

ya ben çok salağim heralde yapamıom 20.den geriye sayma felanda olmadı free dedim ortada upload yazısı çıktı bende bastım sora gözat felan çıktı yapamıom yaa

Alıntıları Göster
    yaa sayfanın en altında çıkıyo 20 saniyeden geri sayıyo sayfanın en altında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.