Şimdi Ara

Talisman Online(Hayatta kalmak için takım oyunu,Kazanmak için Talisman!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BENDE TALİSMAN SORUN WERİO ACİL YARDM OYUN PATCH 2 Yİ TAM YÜKLÜO SONRA PROGRAMI KAPAT SORUNU WERİO KAPATP AÇİOM GENE AYNISI OLİO

• Oyunu yavaş yavaş çözümlüyorum kısa zamanda çok güzel bir rehberle karşınıza gelcem :)
  • Arkadaşlar oyunda bir türk guildi oluşturalım, oyun baya bir güzel ( boyutu küçük marifetleri büyük ) .
    Guild 30 levelde oluşturuluyor, anladığım kadarıyla, yüksek level birileri varsa oluştursunda hep beraber oynayalım.

Oyundaki adım : TurkWizard ( yeni başladım )
  • silaha +1 ile +3 arasi small emeral +4 ve +6 arasi meduim +7 ve +9 arasi large emerald ile artı basabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berocan

Binek kurt var mı ?

hunterlar binebiliyor sanırsam. tame yetenekleri var ama gezen çok kurtla ^^
  • 20 lvl lik Tamer im var Nick Akara
  • buda benden
    oyunda ilk başda tamer olun rahat kasarsınız ve yanınızda daima bir kurt bulundurun kurtlar her zaman için iyidir ve kurt un kendisinde atack skilli var atağı fazla oluyor ve birde sen verebiliyorsun ama geçici.
    iki tane silahı birleştire bilirsiniz ortaya daha güçlü bir silah çıkar.
    skiller silah lvline göre açılıyor 1 lvl de 2 tane skill açık.sonra 7 15 ve 25. lvllerde skill açılıyor.
    oyundaki gerçek parayla alınan itemler canavarlardan çıkıyor.ben bunla 13g yaptım.
    2. serverı tercih edin 1. servera göre biraz daha eziq.
  • bende oyuna yeni basladım..daha ogrenme asamasındayım.. oyunda 2. serverda turklerin bulundugu bir guild varsa ve adını yazarsanız sevinirim...
  • server 2 de olanlar Akaraya pm atsınlar yardım edebilirim
  • bende indiriyorum şuan boyutu hoş rohan ob olana kadar oynarım
  • sorun çözüldü oyuna giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 22 Mayıs 2008; 21:14:02 >
  • güzel oyundu zamanında oynamıştım ama başlıktada yazdığı gibi(hayatta kalmak için takım oyunu)oyun partysiz pek güzel değil bir yerden sonra partysiz nerdeyse hiç bişey yapamaz hale geliyorsun hatta
  • hort
  • amaç?? birde hort yazmıyormu? amaçsız bi şekilde konu up lamak??

her neyse eskiden oynardım talisman'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

amaç?? birde hort yazmıyormu? amaçsız bi şekilde konu up lamak??

bend ebilgi almak için upladım zaten tek basına kasılabiliomu charlar?görevler biraz karısık gibide
  • bende baya bir süre önce oynadım.Tabiki tek de kasabilir fakat zorlanırsın zaman harcarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

amaç?? birde hort yazmıyormu? amaçsız bi şekilde konu up lamak??

bend ebilgi almak için upladım zaten tek basına kasılabiliomu charlar?görevler biraz karısık gibide

Sadece hort yazınca,amaçsız olarak upladın sandım doğal olarak, pardon,bu arada oyunda kolay kasılıyor ve bir sistem vardı usta öğrenci sistemi, bi usta bul seni kassın 30 level'a kadar.
  • Hocam bence Süper Anlatmışsın ellerine sağlık
  • beyler benimde char var talismanda bende gelicem assains'ti sanırım 15-16 lvl arası bişeydi

Partyle kasarsak questler filan çok eğlenceli oyun ama arkadaş olmayınca kötü
  • ben enson 49 level kasmıştım,assasin,sonra bırakmıştım,talismana benzeyen ve ondan daha iyi olan bir oyun var battle of immortals,ona başlayacağım ob'ya geçince.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.