Bildirim
Taliant nasıl bir araba ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalıtımı clio'dan net daha kötü, onun dışında motor mekanik aynı. Muhtemelen şasisi de cliodan daha zayıftır.
-
Egzoz çıkışı ortada...
-
Clio daha konforlu, atik...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam bir teneke heryeri plastik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araba için 1.5 dci'ın gitmesi büyük kayıptı.. 1.0 turbo motor xtronic ile gerçekten vasat. ne tüketimi düşük, ne performans var, canlılık var, sadece Mtvsi düşük ve sesi güzel hoş. bu motorla almam ben bu aracı, Clio 5 de kullandım aynı motor şanzımanla, yine yakıt fazlaydı 8 lerde geziyor ama biraz daha canlı ve atikti.
taliant sonrası City kullanmıştık aynı gün o da iyi bir araç değil, garip vida yerleri, koltuk montaj bölgeleri falan hep açıkta basit araç ama motoru 3 gömlek falan üstündür.. resmen yürüyor ve az yakıyor. koydun mu 150-160 çabucak çıkıveriyor taliantta o can yok.
-
Clio ile kalite olarak farklı araçlar, Clio bir segment yukarda kalır talianta göre.
Kullanılan platform da isim olarak aynı ama clio'da high spec iken, taliant-sanderoda low spec versiyonu kullanılıyor.
İç-diş tasarımı revize edilmiş symbol diyebiliriz taliant için, ileriye atılmış pek bı adım yok arabada.
Symbol gibi asıl unvanı Dacia Logan zaten, burda Renault amblemi ile satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Aralık 2023; 15:36:30 >
Clio2 sedanın revize edilmiş bir modeli. Bütçeye göre daha kaliteli sedanlar var
Tarihteki ilk araba.
At arabası o kadar kötü Dacia Logan faz 1 bu arabanın yanında Mercedes kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X