Şimdi Ara

Tales Of Pirates (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyimi aldım aktif ettim clientimi indiriyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish rap

Baqqal, iletişim adresimi eklede kasalım tales of pirates II de.Bende başladım artık ordayız

Hiç AÇık Olmuyosinki

Hex Saat Kaçta BAşlıodu?

Birde Biz Kasarsak Tales2 de Şimdi Sonra Charlar Sıfırlanmayacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 17 Nisan 2010; 13:51:09 >
  • hex olsa nolcak hex için malzemen var mı
  • Msn Grubuna Bekliyorum Herkezi...

group357612@groupsim.com
  • evet arkadaslar herkesi beklioruz gruba gayet yararlı bilgiler paylasilior en azından bi birlik olabilmemiz icin gayet yararlı herkesi beklioruz saol bu arda axiryzz boyle bi grup kurdugun icin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

evet arkadaslar herkesi beklioruz gruba gayet yararlı bilgiler paylasilior en azından bi birlik olabilmemiz icin gayet yararlı herkesi beklioruz saol bu arda axiryzz boyle bi grup kurdugun icin:)

Rica Ederim Dostum
  • Merhaba arkadaslar bende yeni baslıyorum oyuna . hangi serverde baslıyım hangisinde türkler yogunlukta? ve herkez ismini sölesin oyundan haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

Merhaba arkadaslar bende yeni baslıyorum oyuna . hangi serverde baslıyım hangisinde türkler yogunlukta? ve herkez ismini sölesin oyundan haberleşelim

Msn Grubuna Geldinmi?
  • Ben private serverlera yöneldim arkadaşlar bayagi eğlenceli :)
  • ya arkadaslar swordman promotion gorewini yapıyorum 12 tane piglet kes diyor ama 6 da kaldi peter diye biriyle konus diyo kordinatlari werirmisinix tesekkurler
  • selam ben baya eskiden oynuordum 40 champ. vardı. fakat oyunu bilmedişğimden stataslar ve skiller berbattı tekrardan azule de açtım msn adreslerinide ekledim bende kendiminkini vereyim yoksa sapık falan sanılıyorum
    azimlibekar@hotmail.com
  • selam herkese tales of prates 2 oynuyorum 84 level crusader 46 level champ 33 level herabalistim var ama türküm yok :D çevresiz oynanmıyo ingilizceylede bir yere kadar sonra tıkanıyorsun oynayan varsa haberleşelim crazy_employer@hotmail.com
  • Hala oynayan aktif birileri varsa pm den yardım bekliyorum (: Şimdi indiriyorum oyunu %21.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyvayıEat.

Hala oynayan aktif birileri varsa pm den yardım bekliyorum (: Şimdi indiriyorum oyunu %21.

Şuan oynamıyorum fakat uzun süre oynamış biri olarak yardım edebilirim.İmzama bakarsan iletişime geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Hala oynayan aktif birileri varsa pm den yardım bekliyorum (: Şimdi indiriyorum oyunu %21.

Şuan oynamıyorum fakat uzun süre oynamış biri olarak yardım edebilirim.İmzama bakarsan iletişime geçebiliriz.

Görkeeem
  • oyunun eski oyuncularındanım.yeni serverlardan birinde başlayacak olan varsa pm atsın bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Görkeeem

Efendim Reha?
  • beyler nasıl imp alıcaz yardımcı olabilir misiniz?
  • merhaba arkadaşlar ben 6 yıldır bu oyunu oynuyorum.benim 58lvl crusader 52lvl crusader 41lvl voyager 42lvl champion 55lvl crusader vede 50lvl üstü olan bir championum var.oynadığım tur sunset isle yardım isterseniz sunset isle a girin ve bana pm atın çar adlarım:crusaderyusuf,DarkVoyager97,SlashCrusader en çok girdiğim adresler bunlar.benimde bir sorum olacak 6 yıldır oyunu oynuyor olmama rağmen hala iyi bir para kasma yöntemi bulamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • ya bu oyun ingilizce de bunun dilini cevirebilecek bir program var mı bilen söyleyebilir mi görevlerini anlamazsam nasıl yapıcam ki
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.