Şimdi Ara

Tales Of Pirates (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırladım Oyunu 2 Günde Eskiye Döndüm Şimdi Champion Kasıorum
    AutoHowl + Autoloot LA Para Kasıcam
  • Bendede 1 Herbalist 1 Explorer Var Explorer'da Coraller Çok Sorun Oluyor.

Bende Champion Açmayı Düşünüyorumda Skiller Konusunda Yardımcı Olabilir Misin? İnternetten Aradım Ama Net Birşey Bulamadım Bende.
  • Yardımcı Olrum Azure İslede Aç Ama
  • Yok Nelere Vereyim Buradan Söyler Misin
  • Full Con Git Yada 3 Con 1 Str Ver
  • Baqqal, tank olcaksan full con gideceksin.Skilleride Hp ve defans üzerine olanlara ağırlık verip lv10 yap skilleri.Yanlız swordman halinde lv40 a kadar herhangi bir skill maximum yapma.Lv40 tan sonra champion olduktan sonra yavaş yavaş maximum yapmaya başlarsın.Benimde immortal sea da lv61 champion lv61 cleric lv61 crusader var.Oralarda açarsanız veya burdan özelden mesaj atarak oyun içi sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Ben autohowl Charı Yapmaya Çalışıorm Skill ler Statlar Nasıl Olmalı?
  • autohowl la bağlıcaksan charı defans olmalı bunun için skilleri hp ve defans üzerine olanlara öncelikli vereceksin.Stat tabiki full con defans için.
  • Ben Hybrid Düşünüyordum 2 con 1 str Olarak. Tam Olarak Hangi Skillere Vermem Gerekli?
  • hybird için 2 con 1 str ayrıca pet kullanırsan agi üzerine kullan.Attack speed 210 na ne kadar yakınsa o kadar iyi slash vurursun.2 con 1 str stat+agi pet slash damageni arttıracak.Skiller için Tabiki slashı maxlamanı tavsiye ederim hybird için.Ayrıca champion olduğunda Primal Rageyi unutmamak lazım.Ancak 40-45 normal tailordaki veya kutudan çıkma armorlarla Rage kullanamassın.Ancak malldan alınma fusionlu armorda kullanırsın yada lv50+ olunca tattoolarla birlikte kullanabilirsin.Agi için pet kullanmam diyosan Berserk fulliceksin ki en azından slash damagesi berserk aktifken artsın.
  • Tamam Çok Sağol İllusionu Fulledim. Howl Falan Vermiyorum O Zaman??
  • 2 Sorum Olcak

Ben AutoHowl Charı Derken Hani Smugglerde Filan KEndi Kendine Para KAsan Chardan Bahsediyorum

Programları Var Bende Auto Howl ve Auto Loot
    2-3 Champion daBir Arada .Kullanılabilio

Diğer Sorum ise Şu 61 Lwl Crusader im Var Agi Built
    Ama Slash DAmegem FAzla Yüksek Değil Yeni Char Açtım Full Str Gitmek İstiyorum
    Slash Damage si Yüksek Olmazmı?
  • Berserkle (Yada Berserksiz) 210aspd Yada Üstüne Ulaşırsan Slash Damagen Maximum Olur. Aspd'in Kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaqqaL -- 11 Nisan 2010; 15:07:12 >
  • Berserksiz 214

Full Str Char Yapsam Faydası Olmazmı?
  • Slash damagesi sadece attack speed e değil damageyede bağlıdır ki full agi char ın slashı yüksek olmazken full str crusaderin slashıda yüksek olmayacaktır.Ancak full str crusader kasıp agi açığını petle,yüzükle,gemlerle falan kapatırsan ayrıca elinde swordların %5 attack speed verdiğinide katarsak Crusaderin tam bir slasher haline gelir.Hem damage hem speed.Tabi full str kasıp agi açığını kapatmakta biraz maliyeti zedeliyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakeMeLaugh -- 11 Nisan 2010; 19:10:59 >
  • beyler iletişim adresimi ekleyerek msn üzerinden daha rahat konuşabiliriz ayrıca 3 müz aynı serverda kassak ya bende cleric düşünüyorum

dipnot:iletişim adresi imzamda yer almaktadır.
  • reha_atabey@hotmail.com Buda BEnimki

Azure islede KAsalım Benim KAsabileceğim Orası Var Auto Howl Çarım da Var Artık Para Sıkıntımı Azaltıyorum...

1 Champion Daha Yaparsam PArasal Sıkıntım Kalmayacağına Eminim....

Full Str Cruz KAsıorum 10 LWl Şuan Azurede
  • Azurede Char Kasılmaz Arkadaş Bu KAdar Pahalı Bi Servermı Olur ya...

Yokmu Yeni Server Filan Ucuz Bi Servera Geçelim...Ama Toplu Geçelim
  • Bencede yeni server gelsin grand line'a gelir ordan başlarız...
  • Bende Ara Verdim Zaten Yeni Server Gelene Kadar Oynamayacağım. Yeni Server Gelirse Dediğiniz Gibi Beraber Oynarız
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.