Şimdi Ara

Tales Of Pirates (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PvP var ben 2 tanesini biliyorum

1. Düello Usulü
    2. Chaos Argent adında bir yer var orasıda PvP ye açık bölge (ama sadece belirli Saatlerde açılıyo)
  • yaw agalar ben oynuom da herbalistim güzel silah lazım hack varmı oyunda varsa bana birniz sifresini verip yaparmısınız
    lütfen
  • Arkadaşlar oynayan var mı?Kimse bu konuya mesaj atmıyor galiba...
  • ya ben ıcıle citydeim hunter olacağım ama bu rayin kordinatı adanın ötesine denize doğru gidiyor rayi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALOUY -- 21 Aralık 2008; 23:24:42 >
  • arkadaslar tek basıma cok sıkıldım oyunda sölein bi serverda toplanalım.su anda crimson sea serverındayım ama lvlımdüsük zaten deistirebilirim.cvp gönderirseniz sevinirm
  • Selam arkadaşlar; acil ayrdıma ihtiyacım var bir adada takıldım kaldım!!! Teleporter kullanamıyorum çünkü gold yetmiyor 164 G. lazım karşılığında 4825G luk bir ayakabı verebilirim.

Kordinatlarım:
    Nick OlumXmelegi
    2227-2397
    Cupid Isle
    Msn:sindeg@hotmail.com
  • Beyler Cruz Kasmak İsteyenlere En iyi Stat Tavsiyesi

50 Agi

FULL Str

Bunu Yaptıktan sonra Zor Bayağı

Con'a verin
  • crus için en iyi stat 45 agi base,full str.. pet STR,Con mode için Kalkan +def weren ve yüksek.. paranız warsa Gem of Colossus sanırım +5 con veren gemdi. basın ondan kıyafete con yaparsiniz.. zaten crusda con Deil Dodge ön planda bu yüzden dodge için Deftness max yapın.. bi de ayakkabınız güzel bi +dodge wersin.. Defansına bakmayın.. Dodge savunma artıtırır rakip miss çakar... yanlız CLeric,sm için Def lazım... Voyager içinde sadece HP çünkü her kişiye aynı damage Voyagerlar için....
  • indiriyorum güzele benziyo hadi bismillahirrahmanirrahim
  • indirdim oynuom nickim xshaon da nası oynıcam nası canavar kescem canavar bulamıom:S
  • ya bende sword olmak istiyorum npc koordinatlarını verirmisiniz? bi cevap verin yahu
  • cevao verin lütfen yawsss
  • olm onu bunu bırakında bu yabancılar çok iyi bu oyunda
  • olm swordsan görevindeki general william yok bulamadım
  • Pearl deyim 20 lvl hunterim var. stat ları nasıl vericem hala bilmiyorum. biri yardımcı olabilir mi? bir de fairy 0 lvl di ve stamina bitti. şimdi açamıyorum. tam olarak ne yapmam gerek?
  • Sanırım oyunu oynayan tek tük oyuncu kalmış bu forumda
    Huntersan sanırım offical forumlara bakman yararına olucaktır fairy ile ilgili bilgileride orda bulabileceğini düşünüyorum
  • 30 lvl hunter in skillerini fazla vermisiz, meteor acamıyorum. skill 0 lama veya geri alma gibi bişey varmı? lütfen foruma bakın demeyin bilen yardımcı olsn
  • Bende yaklaşık 3 aydır oynuyodrdum sonra bir süre bıraktım,
    Size bakınca çok kötü oynadığınızı hemen farkettim.
    Bir günde lvl 45 yapılabilirsiniz.
    Ben lv55 Voyager'ım.
    Adam gibi bir peri aldıktan sonra guilde katılıp topluca görevler yapar chestler alırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: manowar90

30 lvl hunter in skillerini fazla vermisiz, meteor acamıyorum. skill 0 lama veya geri alma gibi bişey varmı? lütfen foruma bakın demeyin bilen yardımcı olsn

Hunter skilleri için önce nasıl bir hunter yapacağınız seç,
    ofansif mi yoksa defansif mi?
    Ofansifde full ACC'e verirsin. çok iyi ve uzaktan vurur özellikle rakibin skillerini kullnaılmaz hale getirip onu yavaşlatan skilli fullersen PvP'de bile iyi iş yaparsın.
    Defansif ise benim tavsiye ettiğimdir PVP'de ofansiften daha iyi dir.
    Full CON'a verirsin ama atakları zayıftır bunu yükseltmek için ARMOR SET+RING+PET Almanız gerekirki bunlar için yaklaşık 50m(en iyisi için) gerekir. alacağın setlerde full ACC ise süper olur.
    Ayrıca orta düzeyde sadece canavar öldürmek istiyorsan ACC+AGI'e ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 21 Haziran 2009; 18:43:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xshaon

olm swordsan görevindeki general william yok bulamadım

kardeşim post kasmak için daha iyi bir yöntem bulamdınmı ardarda 5-6mesaj yazmşsın yazık yaaaa

Bu arada 40lvl voyagerim fakat Idmi unnuttm nasıl geri alacğım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er CoD2 -- 24 Haziran 2009; 14:03:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.