1) Hit Take: Oyunu Hızlı oynayabilenlerin kullandığı bu taktik kendi arasında 2'ye ayrılır.. a - Bug)Bu taktikte pompalıyı elinize alırsınız ve adamın üzerine YAKINDAN vurun adamı kısa sürede ölecektir.. b - SP)Açılımı: Sword - Pistol olan bu taktikte çiftli pistol ve kılıç kullanılır kılıçla hızlı hızlı adamın üzerine sağ sol yapa yapa gidip tek hamlede pistolçıkar-vur yaparsınız önemli olan burada merminin adama yakından geçmesidir..
2) Fake: Bu taktik türü gerçekten çok sinirdir ve sürekli küfür yer..2'ye ayrılır.. Bu taktikte karşınızdakini yanıltırsnız.. a - SKY) (Sürekli Küfür Yiyen):taktiktir bu; eğer silahlıysa oyun karşınızdaki adam kılıcı alıp sizden uzak kalana kadar uzaklaşıp yaklaşıp adam kılıcını aldımı silah çekip vurmaktır.. b - FT) (Fucking Tactic - Kahrolası Taktik):bu taktik gerçekten çok sinirdir mutlaka taramalı gerektirir.bu taktikte karşınızdakini daggerla veya kılıçla sağ klik kullanarak yere yatırıp taramalı çekip vurmaktır..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
bence çok yardımcıoldun bende bu taktikleri kullanıyım bari
şu ft ye bende sinir oluyorum adam yere yatırıyor taramalı ile 2sn de ölüyorum :( ve nedense adamları öldürmek gerçekten zor deathmatch da
ama bu taktik çok işe yarıyo
ama söleyim düşmemek için space baş boşluğa klavyeden ko_umut_ko yere düşmüyosun ben böle yapıyom ft taktiğe :D adam düşeremiyo :D şansını kaybediyo sen dikkatli ol adam düşmüssese silajhla hazırda bekle
ama bıçağa bi çare yok o sadece kılıca
yok ben bıçak ddan daha kolay kırtılıyom zıpla görürsün zıplmak derde deva yere düşüremiyolar bıç.aklar da beni çünkü zıplıyom düşmüyom
ft dagger ve taramalıylan tam süper oluyor
up..
+1 çok saol arkadaşım
bana k - style lazım yardımcı olabilecek warmı zor bişey ama iyi olur yardım cı olcak warsa
ya adamlar bide pompalı ile sürekli sıkıo sıkıo yeni silah gelio sürekli değişio öyle tav oluom
bide havada ucusuo o hile galiba ama bilemiorum çok sinir olduğum bişi
arakdaşlar gunz ijjiye nasıl girebilicegim play lıve diorum launcher açılıyo kapanıyo oyuna gşrmiyo yada hata raporu oluşuyo girebilsem k-style dahil her takdigi bilorum
k-style ile herkes i kesebilirsiniz ama ustalık isteyen bi takdikdir herkes yapamaz
be sword-pompa kulalnıom lwl 22 iken 38lwli aldım deathmacthda
aceme şansı dioruz biz onlara bnmle kapışırmısın gunz TURKEY de
nerden ındırcem vs ye warım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme