Az önce tek 24 ay vade seçeneği olduğundan 30.000₺’ yi 1.79’ dan çektim. Hemen ardından yeniden deneyince “Bu ayki kotan doldu” dedi… ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 2 Haziran 2023; 18:28:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (73. sayfa)

-
-
İlk hesap kesim tarihine göre evet değişiyor toplam tutar az da olsa. Ben hiç beklemedim direkt çektim. Ne zaman kapanır belli olmaz, riskli bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar vakıfbank müşterisi değilim ama sitede yeni müşterilere vadesiz hesapta 5000 tl nakit avans şeklinde ek hesap diyor verirler mi sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kredi kartı ekstresini 1.36 ile 12 ye bölen banka var mı?
Bu arada hem benim hem de eşimin hesabına 5000 TL 5 ay taksitle faizsiz taksitli nakit avans aldım iş bankasından. Belki de ilk müşteri olduğumuzda tanımlıydı. Yeni farkettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 6 Haziran 2023; 7:15:48 >
Hocam kk olmadan nakit avans verir mi banka kartına?
Geçen hafta YKB World’ den 58.000₺ ekstre ödemem vardı.
Bu konudaki paylaşımcı değerli bir arkadaşın verdiği taktik ile Müşteri Hizmetlerini arayıp, hem son ekstre, hem de o ana kadar yaptığım güncel harcamalar dahil toplam 70.000₺’ yi 1,36 faizle 12 taksite böldürdüm…
Nasıl oldu? Mesajı alıntılar mısın?
Borç yapılandırması yeni birsey değil ki daha fazla taksit ile de yapılandırma yapabilirsiniz.Sicilinize olumsuz etki ediyor bilginiz olsun ihtiyacınız yoksa bu işlemi yapmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
139.000 TL limitli YKB World kartımın 31.05.2023 son ödeme tarihli 58.000 TL borcu vardı.
Müşteri Hizmetlerini aradım: "Kredi kartı borcumu taksitli nakit avans ile ödemek istiyorum" dedim.
Son ekstre + güncel dönem borcu toplamı olan 70.000 TL' yi 1.36 faizle anında 12 taksite böldüler.
Böylece 31 Mayısta 58.000 TL yerine 7.400 TL ödemem yeterli oldu…
Eyvallah. Maximum da da işe yarar umarım. World de var. Onda da denerim.
Para yok.
Vakıf 3 taksitten fazla görünmüyor. Acaba sadece bende mi böyle
peki hali hazırda nakit avans kullanılmışsa yine de taksitlendirme yapılıyor mu borç bakiyesine?
-
Evet 3 yapmışlar.
-
Gündüz vardı. Kaçırdık. Başka alternatif kalmadı sanırım
100k limiti 20 bin 5 kez verir mi acaba ?
Veriyorsa 2 taksit çok iyi olmuş
O şekilde kapatılmadıysa veriyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 6 Haziran 2023; 19:21:51 >
1.36 ile yapıyorsa çok iyi varsın sicile olumsuz yansısın, zaten 6 ay sonra tekrar düzelir.
-
Gılışdar' ın "Kredi kart borçlarından faizi sileceğiz sadece ana para ödenecek" vaadini iktidar gerçekleştirecek...
-
Bunlar son şanslar, çekebildiğiniz kadar çekin bir kaç aya politika faizi arttığında bu oranları göremeyeceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X