Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
10
Favori
11.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Cepteteb kartim var kurban bayrami zamani tesadufen bi bakiyim oranlara dedim. 1000tl'yi 1.09 faizle 12'ye boldu. 91×12 taksit olarak odedim. Bir deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakifbank karti olan kontrol etsin 4 taksit 1000 tl faiz komisyon yok 250 250 odeniyor ama kisiye ozel olabiliyor kontrol etmek gerek

• Paraf kampanya yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

https://www.parafcard.com.tr/12001-tna_12_taksit_1_27__kampanyasi

Paraf kampanya yapmış.
    hocam sağol çok hora geçti.çektim bende.
  • Ziraat kombo 1.28

• ozzyken kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam:)

• Ziraat bankasindan 10 bin tl taksitli nakit avans cektim cayma hakkimi kullanmak istedigimde benden 80 tl fark istediler. Parayi cekeli yaklasik 7-8 gun falan oldu. Cayma hakki kullaniminda herhangi bir kesinti ve faiz olmadan iade edemiyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ziraat bankasindan 10 bin tl taksitli nakit avans cektim cayma hakkimi kullanmak istedigimde benden 80 tl fark istediler. Parayi cekeli yaklasik 7-8 gun falan oldu. Cayma hakki kullaniminda herhangi bir kesinti ve faiz olmadan iade edemiyormuyuz ?

Cayma hakkini kullanabilmeniz icin parayi cekmemeniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SystemCode kullanıcısına yanıt
    Anladim yani para hesapta durmasi gerekiyordu dogru mu ? O zaman bankanin bana cikardigi 80 tl yi bmsv ve kdv mi ne zirtsa onu odeyecegim anlasildi.

10 bin tl geri odemesi 10.900 tl araba alacaktim simdi is durumundan dolayi riske girmek istemiyorum vazgectim. Hayatin yarin ne getirecegi belli olmuyor borcsuzda bisey sahibi olunmuyor en guzeli hayatta hicbirsey sahibi olmamakmis.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer bir durum yasamistim parayi cektigim icin cayma hakki gecerli degil demisti bankadaki gorevli.

Evet bu donem biraz sabretmek gerekiyor, fazla acilmamak lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun faiz oranı ziraat COMBO kartın ki kaldı. Tabi alabilirsek.bu aydan sonra onunda oranı yükselir artık.arkasindan bakakaliriz...

• bende Axess,World ve Paraf kart var. taksitli nakit avans ve Borç transferlerini araştırdım. şuan için en uygun World kart görünüyor. 12 taksit de 1,49.
  • Ziraat combo 1.28 den veriyor yarın sonmuş bende yeni gördüm

• vakıfbantan ek kart çıkarttım ayın 18'inde geldi hem ilk harcamada 10 lira puan kazandım ayrıca mobil uygulamada görülmedi ama atm ye kartı takınca 1000 lira sıfır faiz 4 taksit(250 lira taksitli) nakit avans çektim.
  • Gözümüz aydın, kredi kartı aylık akdi faiz oranı %1,84 ten %2,02 ye çıkarıldı.

www.resmigazete.gov.tr
    Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/06/20180630-8.htm

• Gecen 1.09 du yapikredide halanda oyle ckiyor bana 1100e 1190 cikdi 12 ay bende cekdim.

• YKB'den mesaj gelmişti, 0.99 2000TL diye 4500 denedim 12 taksit 0.99 kabul etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbreathe_

Gözümüz aydın, kredi kartı aylık akdi faiz oranı %1,84 ten %2,02 ye çıkarıldı.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/06/20180630-8.htm
    oh yarasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykb kisiye ozel 1.25 faizli kampanya tanimladilar cektim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.