Şimdi Ara

Taksitlendirme yasağı kitapları da vurdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar, taksitlendirme yasağı telefonlarla beraber ne yazık ki kitapları da vurdu. DR den sepete kitap eklerken uyarı geldi şöyle :"31.12.2013 tarihli ve 28868 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren “Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik” düzenlemeleri uyarınca sepetinizde bulunan Rüzgarın Adı - Kral Katili Güncesi 1. Gün ürün/ürünlerine taksit uygulanamadığından ödemenizin kredi kartından tek çekim olarak tahsil edilmesi gerekmektedir. Diğer ürünlerinizi de taksitendirerek satın alabilmek için ayrı bir sipariş oluşturmanız gerekmektedir."
    Artık toplu kitap da alamayacağız gibi taksitle.

Bunu yapanlar sanırım halkı kendileri gibi hırsız sanıyorlar... Hayır bu yasanın ufacık mantığı bile yok, tam tersi millet bir şey alamayacak artık. Tamamen saçmalıktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 1 Şubat 2014; 20:32:32 >

• Ellerine ne geçti gerçekten çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okuma oranı düşük olan bir ülkede okumayın diye daha da üstüne gidiyorlar
  • İdefix ve Kitapyurdu'ndan alınıyor denedim.
  • Derhal duzeltilmeli.Zaten kitaplar pahali ancak taksitle alabiliyorum.Insani korsana yonlendiriyorlar zorla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.