Şimdi Ara

taksitle yada kredili araba hakkinda net bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pesinatli taksitli kredili araba alan yada bu isi yapan bu isin profesyoneli olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum sadece cunku bu sekilde araba alma dusuncem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ???????

• hic alan yokmu bu sekilde herkes mi nakit aldi ya

• Sıfır araba alacaksanız ilgili bayiye gidip kredi seçeneklerini size satış temsilcisi sunabilir.

Eğer ikinci el alacaksanız ve bayi yerine piyasadan alacaksanız bankaya gitmenizi öneririm.
  • Buyrun sorun, yardımcı olalım. Neyi öğrenmek istiyorsunuz ?

• Herhangi bir bayiye gidip. Araç fiyatının %20 sinin peşinatını vererek geri kalan kısmına kredi çıkarabilirsiniz.
  • Soruyu biraz daha acik sorarsan iyi olur. Sifir mi, 2.el mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizden örnek vereyim;
    Babam banka ilişkisinde kara listede olduğu için bankalar ile calışması zordur allem ettik kallem ettik bir şekilde hem bankalar ile olan ilişkiyi düzeltmek hemde iş yerime bir araç almak işin kolları sıvamıştık. Kia Rio aldık 27.750 Tl aldık araçı 2010 yılında iki bankadan kredi cekiildi.

Teb Bank : 42*600 = 25200
    DenizBank: 36*365 = 13140

Toplam 38340

hiç peşinat vermeden. Yani bize araba toplam fiyada mal oldu. Verdiğimiz faiz : 10590

kısada böyle anlatabilirim.
  • Bende bilgi edinmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Soruyu biraz daha acik sorarsan iyi olur. Sifir mi, 2.el mi?

0 arac pesinatli kalani taksitli olur yani bunu alma yontemi nedir kimlere verilir bu araclar kefil istenir mi falan alirken goaterilcek evraklar nelerdir ben ogrenciyimde o yuzden verirler mi acaba die dusunuorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Buyrun sorun, yardımcı olalım. Neyi öğrenmek istiyorsunuz ?

alirkenki proseduru merak ediyorum ve kredi cesitlerini . ogrenci oldugum icin alma sansm var mi onu ogrenmek istiyorrum

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Buyrun sorun, yardımcı olalım. Neyi öğrenmek istiyorsunuz ?

alirkenki proseduru merak ediyorum ve kredi cesitlerini . ogrenci oldugum icin alma sansm var mi onu ogrenmek istiyorrum

Kredi çeşitleri cok farklı değildir, her bankanın donem donem uygun faiz oranları belirlenir. Aracı aldığınız bayii size birkaç farklı banka onerecektir. Öğrenci iseniz, ailenizden kefalet olmadan krediniz cikmayacaktir.( veya memur ve işçi kefil ) 500 tl dosya masrafı olur, onuda kredi tutarına ekleyebilirsiniz. Aracın bedeli üzerinden %80 e kadar kredi kullanabilirsiniz. Arac bayiide hazir ise, 1-2 günde krediniz çıkar, 1-2 günde plaka tahsis işlemi sürer. Teslim gunünde kaskonuzu yaptirir, yola çıkarsınız.

• quote:

2. elde taksit yapan galeriler var.
    kredi kartınıza yüklersiniz parayı taksitlendirir alırsınız(12 aya kadar diye biliyorum).
    ama galeriden araba almak ne kadar mantıklı orası tartışılır.
    çok iyi araştırmak km düşürme pert hasar kaydı olaylarına çok dikkat etmek lazım.
  • sadece bu sekilde arac almis yada bu isi yapanlar profesyonel bilgisi olanlar cevap verebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2. elde taksit yapan galeriler var.
    kredi kartınıza yüklersiniz parayı taksitlendirir alırsınız(12 aya kadar diye biliyorum).
    ama galeriden araba almak ne kadar mantıklı orası tartışılır.
    çok iyi araştırmak km düşürme pert hasar kaydı olaylarına çok dikkat etmek lazım.

taksitli veya kredili 0 arac soruyorum sadece

• quote:

anladım.
    onun için bayilerle temasa geçin.
    Örneğin bizim corollanın dizeline yazılmıştı babam araç 53k idi 7 bin lira faiz biniyordu üstüne.
    özellikle fiat ve ford firmaları yakın zamana kadar 0 faizli 24 ay seçenekler sunuyordu.
    yani işi öncelikle plazalarla halletmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

anladım.
    onun için bayilerle temasa geçin.
    Örneğin bizim corollanın dizeline yazılmıştı babam araç 53k idi 7 bin lira faiz biniyordu üstüne.
    özellikle fiat ve ford firmaları yakın zamana kadar 0 faizli 24 ay seçenekler sunuyordu.
    yani işi öncelikle plazalarla halletmeniz lazım.

zaten ilk firsatta gidicem arabayi burdan alcak halim yok o zamana kdr fikir edinmek iatiyorum

• quote:

zaten ilk firsatta gidicem arabayi burdan alcak halim yok o zamana kdr fikir edinmek iatiyorum

kriterlerin(yakıt 2. elde hızlı satış marka performans vs)?
    bütçe?
    Düşündüğün araç veya araçlar?
    öncelikle burdan bir giriş yap bence.
  • fikir istedgm tek konu taksitli veya kredili arac edinme proseduru

• az önce renault servisinden aradılar kredi durumunu sordum sigortalı çalışan isem yüzde 20 peşin kalanı taksitle araba veriyorlar ama sigortalı çalışan olmam gerekiyomuş yada sigortalı birini götürmem gerekiyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.