Bildirim
Taksitle telefon almanın yolu yok mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalizma67
Şu hediye kartı kampanyalarını kaldırmasalar teknoloji marketler süper olurdu operetörler insana kaziğı sokmak için uğraşıyorlar en az 400 lira tarifeyi yüklüyolar sana.
Piyasaya yeni cikan telefonlarda kitleyemiyorlar fakat atyorum g2 1000 lira ama adamlar hala ilk fiyatindan satiyorlar o zaman kitleniyo ttabi
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hediye çeki kalktı ama teknoloji kredisi çekip alabiliyorsun diye biliyorum oparatörler anasının gözü 950tllk telefon almak için sordum 250tl kar koydu _____________________________ -
Krediye bulaşmak istemiyorum ya neyse biraz daha para biriktircez mecuburen.
n11 gibi sitelerde bölünür sanıyorum. _____________________________
Renault C a p t u r O u t d o o r 1.5 dCi Edc -
dün bakınırken gördüm,linkteki mağazalar tüm kartlara 9 taksit diyor.
http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/samsung/galaxy-note-4-p203982383/_____________________________ -
Ticari Kredi kartlarıylada taksitli alınabiliyor _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
Hediye çeki kalktı ama teknoloji kredisi çekip alabiliyorsun diye biliyorum oparatörler anasının gözü 950tllk telefon almak için sordum 250tl kar koydu
Hangi telefon hangi operatörden bahsediyorsun dostum_____________________________ -
bu kredi kartlarında işlem taksitlendirme diye bir olay var.ne biliyim keş birşey alıyorsun sonra onu bankayı arayıp talimat verip taksitlendirebiliyosun 3-6-9 ay olarak.acaba telefonlarda yapabilirmiyiz böyle birşey ? _____________________________ Izmir University Of Economics - Logistic Management -
Ticari kredi kartı derken ? nasıl alabiliyoruz o kredi kartını ?
hepsi en az 200 tl kar koyuyor operatörün ismi önemli değil.
şuna bak derim: https://www.bonus.com.tr/29/ _____________________________ -
Aynen ticari kartla alabilirsin mesala iş yeri sahibisin kartın var onunla alabilirsin
Bazı yerler başka şeyi gösterip teli taksitle veriyor diye biliyorum o da yasal değil_____________________________ -
huawei ascend g7 den bahsediyorum avea için 950tllik telefona aylık 49tl istiyorlar 1250tlye falan geliyorlar _____________________________ -
ticari kredi kartları düşük faizli banka kartı araştırıyorum hangi bankayı onerirsiniz ? _____________________________ -
Krediye hic bulasma hocam..biraz arastir bazi yerlerde telefon satip, aksesuar gibi gosterip taksit yapoyorlar
Vatanda odeo bank var. Ordan kredi çeker gibi para alıyorsun. Daha sonra oduyorsun. Arkadasim 630 tllik telefonu bu sayede 830 liraya aldi
200 tl kar mı aldılar ? çok be hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt