Şimdi Ara

Taksitle Telefon Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen konuya baltacilar girmesin. Peşin vermektense taksitle almak daha uygun.. Şu an odeo bank ve deniz bank kredi veriyor galiba ve operatörler. IP6S almayi düşünüyorum. Sizlerden fikir alabilirsem daha iyi olacak belki daha uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.. Bir iki gün içinde almayi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip bende merak ediyorum. turkcellden filan alınmaz ama kliksa filan banka kredisiyle taksit veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan 2500 tlye kadar 9 ay taksitle telefon alabilirsiniz. ben ip 6s plus aldım birazı nakit birazı taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 16 Aralık 2015; 10:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

vatandan 2500 tlye kadar 9 ay taksitle telefon alabilirsiniz. ben ip 6s plus aldım birazı nakit birazı taksit

Bende telefon almak ıstıyorum taksıtle telefon alma kalkmamıs mıydı ? Nakıt alma gıbı bı durumum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

vatandan 2500 tlye kadar 9 ay taksitle telefon alabilirsiniz. ben ip 6s plus aldım birazı nakit birazı taksit

Bende telefon almak ıstıyorum taksıtle telefon alma kalkmamıs mıydı ? Nakıt alma gıbı bı durumum yok.

hayır bu ayın sonunda bitiyor galiba. 2500 tlye kadar alabilirsin nakitin yoksa. 2500 tlden fazla olan bi telefon istersen geri kalanını nakit vermen lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.