Bildirim
Taksitle Telefon Almak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı.. Bir iki gün içinde almayi düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
takip bende merak ediyorum. turkcellden filan alınmaz ama kliksa filan banka kredisiyle taksit veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatandan 2500 tlye kadar 9 ay taksitle telefon alabilirsiniz. ben ip 6s plus aldım birazı nakit birazı taksit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 16 Aralık 2015; 10:04:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: johnymu
vatandan 2500 tlye kadar 9 ay taksitle telefon alabilirsiniz. ben ip 6s plus aldım birazı nakit birazı taksit
Bende telefon almak ıstıyorum taksıtle telefon alma kalkmamıs mıydı ? Nakıt alma gıbı bı durumum yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0Defkhan0
quote:
Orijinalden alıntı: johnymu
Bende telefon almak ıstıyorum taksıtle telefon alma kalkmamıs mıydı ? Nakıt alma gıbı bı durumum yok.
hayır bu ayın sonunda bitiyor galiba. 2500 tlye kadar alabilirsin nakitin yoksa. 2500 tlden fazla olan bi telefon istersen geri kalanını nakit vermen lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X