Bildirim
taksitle telefon alabilir miyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kredi açıyorlar sana 12-24-36-48-60-72 ay taksitlendirme var.ya da ticari karta 9 ay taksit yapabiliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasa aslinda mantikli insanlarin tuketim cilginligini ve cari acigi azaltmak istedi ama bizim milletimiz bu sefer kredi cekip almaya devam etti.
Yani bu yasa bi ise yaramadi yine alan aliyor o yuzden bence eski haline getirsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Yasa aslinda mantikli insanlarin tuketim cilginligini ve cari acigi azaltmak istedi ama bizim milletimiz bu sefer kredi cekip almaya devam etti.
Yani bu yasa bi ise yaramadi yine alan aliyor o yuzden bence eski haline getirsinler
Sen o kadar vergiyi koyarsan bu millet nasıl alsın taksitsiz o telefonları? -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Çoğu kişi almıyor . Bizim sınıfta geçen sene s4'ler iphone 5 ler vardı yani güncel telefonlar falandı.
Bu sene yeni telefon alan yok şuan okulda i6'sı olan yok .
Büyükler alabiliyor ama çocuklarına vs alamıyorlar baya etki yaptı yasa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitle telefon alınabiliyor, kartınızdan tek çekim yapıp bankanızı ararsanız. Taksit seçenekleri ve imkanlarını size söylerler. -
git evkurdan 3binlik cihazı 4800e al koş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X