Şimdi Ara

TAKSİT KAPATTIRMA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; DİYELİM Kİ 500 TL TOPLU ÖDEME yaptım ve Bankayı arayıp bazı taksitleri kapatmak istediğimi söyledim.. Kapatmak istediğim taksitlerin tutarı 750 TL diyelim.. Bu durumda banka taksit kapattırma işlemini gerçekleştirmeyip 250 TL daha ödemeniz gerekiyor der mi ? Yoksa taksitleri kapatıp bi daha ki hesap ekstresinde o 250 TL yi ekstrede Güncel dönem borcu olarak aktarır mı ?? Yani o anda dürüst davranıp taksit kapatma işleminizi gerçekleştiremiyoruz mu der yoksa sonradan mı kitler parayı ??

Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.. teşekkürler..

• her bankanın uygulaması farklı kimisi kapatmak istemez mesela bankasyada sonraki taksitleri erkenden de kapatabilirsiniz
    ayrıca bir banka taksitleri kapatınca banka ile işiniz kalmayacağından başka bankalara yönelebilme ihtimalinizi düşünür ve buna engel olabilir
    taksitlerinizi erken kapatmak yerine paranızı o tarihe kadar da yatırıma yöneltebilirsiniz. zamanı gelince ödemeyi yaparsınız.
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    Ben Yapı Kredi müşterisiyim... Yapıkredi hakkında bi bilginiz var mı ? Ayrıca zorluk çıkarmadılar başka taksitlerim de vardı çünkü.. Direkt kapattılar..
  • Kardeşim ben Finansbank, Yapı Kredi ve Garanti ile çalışıyorum.

Hem kredilerini kullandım işlerimden dolayı hem de kredi kartlarını.

Garanti'yi kapatmak istediğimde (henüz 10 günlük iken) ilk olarak kartımın kullanılmasını istediğimi belirttim. Nedenini sordular. Bende gerekli krediyi vermediniz boykot amaçlı kapatıyorum dedim. Anında kapadılar. Sabah ta gittim borcu tamamen yatırıp, talimatla kartı iptal ettirttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz ekstre erteleme
    13 yıl önce açıldı
    Net peşin ödeme kampanyası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.