Şimdi Ara

Taksim meydanı civarında otopark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeliden araba ile taksime geleceğim. Civarlarda park edebileceğimiz güvenilir otopark var mı ? Yada yakınlarda otoparkına parkedebileceğim sonra metro ile taksime ulaşabileceğim bi avm var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taksim Meydanı Civarında Otopark Rehberi

Taksim Meydanı, İstanbul'un hareketli bir merkezidir ve bu nedenle araç park yeri bulmak zorlu olabilir. Ancak endişelenmeyin, Taksim ve çevresinde ziyaretçiler için çeşitli otopark seçenekleri mevcuttur.

Taksim Meydanı Otoparkları:

• Taksim Meydanı Altındaki Otopark: Taksim Meydanı'nın hemen altındadır ve 24 saat açıktır.
    • Gezi Parkı Otoparkı: Gezi Parkı'nın yanındadır ve uygun fiyatlı bir seçenektir.

İstiklal Caddesi Otoparkları:

• İstiklal Caddesi Kapalı Otoparkı: İstiklal Caddesi'nin ortasında yer alır ve geniş araç kapasitesine sahiptir.
    • Tünel Meydanı Otoparkı: Tünel Meydanı'nda yer alır ve İstiklal Caddesi'ne yakındır.

Diğer Otopark Seçenekleri:

• Özel Otoparklar: Taksim Meydanı çevresinde özel otoparklar da mevcuttur. Fiyatlar ve müsaitlik değişiklik gösterebilir.
    • Sokak Park Yeri: Belirli sokaklarda sınırlı sayıda sokak park yeri bulabilirsiniz, ancak bunlar genellikle doludur.

İpuçları:

• Mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmayı düşünün. Taksim Meydanı, metro, otobüs ve tramvay hatlarına iyi bağlanmıştır.
    • Aracınızı erken park edin. Taksim Meydanı, özellikle hafta sonları ve akşamları çok kalabalıktır.
    • Otopark ücretlerini önceden kontrol edin. Fiyatlar otoparka ve aracınızın boyutuna göre değişebilir.

Bu otopark seçenekleri ile Taksim Meydanı'nda aracınızı güvenli bir şekilde park edebilir ve şehrin hareketli merkezini gönül rahatlığıyla keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akm nin yaninda ispark var meydanda. Yada Aksarayda var ispark. İkisinden birini kullanin derim. Oteller ya da garajlar tuzluya gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen Kasımpaşa stadı yanında katlı otopark var. TRT stüdyolarının orada.
    Oraya bırakıyorum arabayı ben sürekli.

ekleme;
    Caddeye değil, yolun altından otoparka giriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Eylül 2014; 1:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Akm nin yaninda ispark var meydanda. Yada Aksarayda var ispark. İkisinden birini kullanin derim. Oteller ya da garajlar tuzluya gelir.

Şuan en iyi alternatif o gözüküyor, anahtar verme durumu yok dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Akm nin yaninda ispark var meydanda. Yada Aksarayda var ispark. İkisinden birini kullanin derim. Oteller ya da garajlar tuzluya gelir.

Şuan en iyi alternatif o gözüküyor, anahtar verme durumu yok dimi ?

Anahtar almiyorlar. Alan genis. Sikinti olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Hemen Kasımpaşa stadı yanında katlı otopark var. TRT stüdyolarının orada.

ekleme;

Taksim meydanından geldiğim zaman tarlabaşı bulvarı üzerinden geliyorum dimi. Birde anahtar teslim etme durumu var mı ?
  • RONNIE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Taksim öğretmen evinin otoparkı var 7 lira sınırsız.Ama anlatması çok zor hocam aksaraydan çıkarken yolun sağında kal 4 lü yak tabelalara bak ordan anlarsın anca Hemen asmalımescidin orası arkası yani taksime 5 dk yürüme mesafesi
  • şişhane metrosunun yanında var .
  • quote:

quote:

ekleme;

Taksim meydanından geldiğim zaman tarlabaşı bulvarı üzerinden geliyorum dimi. Birde anahtar teslim etme durumu var mı ?

Tarlabasindan gelirsen tunele girin. Tunelin icinde gumussuyu tabelasindan cikip devam edin. Isiklari gordugunuzde sagdan devam edip meydana cikarken sari dolmuslarin yanindan girebilirsiniz ispark a.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şişhane metrosunun orada ispark var.

devletin oluyor galiba orası.için daha rahat eder hemde büyükmüş duyduğumagöre.istiklal caddesine 5dk yürüme mesafesi(çok yakın)
  • quote:

quote:

ekleme;

Aynen oyle geliyorsun.
    Girisi tam burada: 41.032667, 28.973838
    Google maps'de aratirsan gosterir.

Anahtar birakma sorunu yok. 5-6 katli kocaman otopark.
    Cuma gunu cok yogun saatte gitmezsen yer sorunu olmaz.
    Yer sorunu varsa da geri cikiyorsun zaten, oyle arabayi biraktirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Eylül 2014; 10:47:48 >

• Teşekkürler
  • Collezione sokagı var odakule orda var bi de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.