Şimdi Ara

Taksiciler hangi marka lastik kullanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bi araba dergisinde okuduğuma göre taksiciler gernelde dayanıklı olduğu için bridgestone marka lastik kullanıyormuş.Acaba goğrumudur.Yada daha dayanıklı lastikler varmı?

• Taksicinin biri bana kışlık lastik olarak Kumho önerdi. Ben gittim Michelin Alpin aldım. Pişman değilim.
  • ben ankaradaki taksilerde hep kumho görüyorum
  • En ucuz neyse onu kullanırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

En ucuz neyse onu kullanırlar

Kesinlikle, çünkü yıl ömrü dolmadan km. ömrü çoktan dolmuş olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Taksicinin biri bana kışlık lastik olarak Kumho önerdi. Ben gittim Michelin Alpin aldım. Pişman değilim.

Adam sana kadayıf güzeldir demiş sen kaymaklı kadayıf yemissin ve begenmissin olayın özeti

• Goodyear kullanıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Marka Balata
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En çok kullanılan B330 EVO'dur.
  • genellemek yanlış olur
  • Bende eski bir taksiciye sordum,daha çok Michelin kullandım dedi.Yanlış olmasın 100 bin devirmişti galiba bir takım ile

• sert lastik kullanırlar

bri ve lassa en sert lastiktir.
  • geçen gün dikkat ettim bir symbol'de arka lastikler uzun yol otobüslerinin diş olmayan ön lastiklerine donmüş lastiğin üstünde 1mm bile diş kalmamış f1 lastikleri gibi dümdüz. Naptın dayı sen diyorum önleri sıfır taktırdım yeğenim diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

geçen gün dikkat ettim bir symbol'de arka lastikler uzun yol otobüslerinin diş olmayan ön lastiklerine donmüş lastiğin üstünde 1mm bile diş kalmamış f1 lastikleri gibi dümdüz. Naptın dayı sen diyorum önleri sıfır taktırdım yeğenim diyo

• NE kadar doğru bilmiyorum eskiden LASSA taksicilere lastiği fabrikasında bedava veriyormuş denemek için

Ama genelde Petlas görüyorum
  • geneli bridgestone b320 ve 330 evo serisi kullanır
    14 jant olan taksiler çogunlukla 175 70 14 kullanırlar
    13 jant tabiriyle hemen hemen her modele takılan cms 40 jant içinse 185 50 13 biraz daha faça olanlar 215 50 13 tercih eder lastikler ise sf330 kullanır taksici kardeşlerimiz
  • Bir yakin taksici abim kislik lastik olarak ug8 kullaniyor ama yazin durum nedir bilemiyorum

• Taksici adam birşey alırken ne kadar ucuzunu arasada kalitesine'de bir o kadar önem verir.
    Benim bildiğim en çok Kumho ve Hankook kullanırlar.
  • Bindiğim taksici Hankook kullanıyordu telefondaki adama sövüyordu bana hankook aldırdı zarar ettim diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.